Sparta B – Sokolov 0:1 (kon.) | Třinec – Dukla Praha 1:1 (kon.) | Most – Znojmo 0:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
0:1 (0:0)
FK Baník Sokolov
Sobota 26.03.2011, 10:15FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    89
    Taktické střídání hostů, Daridu střídá Šmerda.
     
    87
    Rada dokázal propasírovat přihrávku mezi hostující obranou na Krajáka, jenž osamocen v pokutovém území poslal míč pouze do Dvořáka, který mu však výborným vyběhnutím výrazně snížil střelecký úhel.
     
    81
    Poslední střídání domácích, hrotový útočník Kraják jde na hřiště za stopera Doležala, Sparťané vsází vše na jednu kartu.
     
    75
    Druhá změna v aktuální jedenáctce Sparty, ve středu pole Pavelku nahrazuje Jakub Rada. Fotbalista, který právě proti Sokolovu zachránil v posledním kole loňské sezóny vyrovnávající brankou druhou ligu pro svůj celek.
     
    63
    Poprvé střídají i hosté, ve středové formaci nahradí Dittrich Vaněčka.
     
    60
    Druhou branku Sokolova měl na své kopačce Duchnič, jenž se prosadil v pokutovém území, následně první střelecký pokus i následnou dorážku Zítka zneškodnil a daleko od vlastní branky odkopl míč Polom.
     
    55
    Domácí trenér Zdeněk Svoboda reaguje na změnu stavu a do hry posílá místo jednoho z mnoha reprezentantů do devatenácti let v týmu, Jiřího Skaláka.
     
    51
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení, výrazně jim k tomu přispělo vzájemné nedorozumění Zítky se stoperem Doležalem a VLADIMÍR DARIDA dopravil volný míč do sítě!
     
    37
    Žlutou kartu inkasuje Podrazký.
     
    24
    Sparťané nyní svého soupeře přehrávají, Putz se dostal až za sokolovskou obranu, tváří v tvář překonal brankáře Dvořáka a jen včasný zásah jednoho ze sokolovských obránců, kdy míč mířící do sítě ještě stihl odkopnout, zachránil nulu na kontě hostů.
     
    22
    Největší šanci první čtvrtiny utkání si připisují domácí, Kadeřábek pláchl hostující defenzivě po pravém křídle, poslal pas před branku, kde Putzovi chyběly jen centimetry, aby jej dokázal zasáhnout a zřejmě i umístit do sítě.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 51. Darida

    Karty:   37. Podrazký (SOK)


    AC Sparta Praha B: Zítka - Jánoš, Doležal (81. Kraják), Polom, Krob - Kadeřábek, Pavelka (75. Rada), Kladrubský, Glaser - Putz, Lačný (55. Skalák)
    FK Baník Sokolov: Dvořák - Blažek, Šindelář, Dřížďal, Hanzlík - Darida (89. Šmerda), Javorský, Čada, Vaněček (63. Dittrich) - Duchnič, Podrazký (90. Bastl)

    Rozhodčí: Příhoda - Teuber, Vnuk

    Diváci: 410
    bahis siteleri