Mytišči – Jaroslavl 3:1 (kon.)
konec
Atlant Mytišči
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 27.03.2011, 15:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Krásné nedělní odpoledne, vítejte u sledování online přenosu ze semifinálové bitvy prestižní KHL. Atlant Mytišči přivítá na svém ledě celek Lokomotivu Jaroslavl.
     
    Mytišči má v semifinálové sérii nadějný náskok, na soupeřově kluzišti totiž dvakrát dokázalo zvítězit. Dnes bude před vlastním publikem bojovat o první mečbol. Jaroslavl je ovšem v dnešním klání mírným favoritem a svému sokovi rozhodně nedaruje další vítězství lacino.
     
    Úvodní sestavy:

    Atlant Mytišči: Barulin (Jakovlev) - Trachanov, Obshut, Semenov, Khomitsky, Bykov, Gorokhov - Mozyakin, Lewandowski, Nepryaev, Petrov, Musatov, Upper, Fedorov, Glukhov, Irgl, Nesterov, Bulis, Marek, Lee.

    Lokomotiv Jaroslavl: Vyukhin (Kochnev) - Rachůnek, Guskov, Žukov, Chernkvist, Vasiljev, Kalimulin, Uryčev - Mikhnov, Galimov, Lehterya, Subbotin, Tkachenko, Churilov, Kalyanin, Rudenko, Demitra, Vašíček, Kiryukhin, Sobchenko, Korolyuk.

    Rozhodčí: .
     
    Diváci vítají oba týmy na ledové ploše. Domácí se dnes představí v modrých dresech. Jejich soupeř se oblékl do bílých úborů.
     
    Ruská hymna dozněla, za malý okamžik bude duel odstartován.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:06
    Hokejisté Atlantu se hned v prvních vteřinách nasunuli k soupeřově brance. Musatov to přehnal s důrazem v brankovišti a dostává dvě minuty - přesilovka pro hosty.
     
    1:27
    Hosté kombinovali v útočném pásmu, ovšem větší šanci si nevytvořili. Mytišči posléze vyhazuje puk do středního pásma a odchází střídat.
     
    2:06
    Domácí v plném počtu, Tkachenko ještě operoval s kotoučem v rohu kluziště. Hra je však přerušena, Barulinova klec vypadla ze svého postavení.
     
    3:15
    Bude se pokračovat ve čtyřech na obou stranách, vyloučen hráč z každého týmu za drobný přestupek.
     
    3:55
    Domácí si zahrají přesilovku ve čtyřech proti třem! Vasiljev obdržel menší trest za podražení.
     
    4:02
    Fedorov měl slibnou příležitost, když si vybrusil na pravý kruh a tvrdě pálil. Podařilo se mu ale rozvlnit pouze boční síť u hostující svatyně.
     
    4:19
    Mytišči právě vstřelilo branku!

    Domácí využívají početní převahu a dostávají se do vedení! JAN BULIS převzal přihrávku od spoluhráče a z levé strany překvapil hostujícího gólmana lehkou střelou bekhendem. Asistence: Obshut, Mozyakin - 1:0.
     
    6:32
    Gorokhov se důrazně tlačil před brankáře Vyukhina, druhé úspěšné trefy ovšem nedocílil.
     
    7:29
    Jaroslavl vybojovala vhazování v útočné třetině, puk doklouzal až na modrou čáru, kde napřáhl Karel Rachůnek. Jeho pokus tlumí Barulin na hrudi a přerušuje hru.
     
    8:25
    Guskov se probíjel až před soupeřovu svatyni, ale střelou z úhlu brankáře nepřekonal. Vzápětí se dopustil za domácí klecí přestupku a odchází na trestnou lavici, domácí hrají přesilovku.
     
    9:14
    Hosté již potřetí odpalují puk přes všechny čáry a aktivním napadáním nedovolují soupeři přechod do útočné třetiny.
     
    10:25
    Lokomotiv hraje v plném počtu.
     
    9:58
    Zbyněk Irgl ve velké příležitosti neuspěl! Dostal přesný pas před brankoviště, ale uspěchanou ranou zasáhl pouze tyč!
     
    11:58
    Tvrdý pokus Fedorova zblokovaný do ochranné sítě. Vzápětí se dostal ke kotouči v dobré palebné pozici Marek, ovšem Vyukhin byl opět připraven. Domácí jsou zatím v útoku hodně nebezpeční.
     
    12:41
    Jenže Mikhnov nebyl daleko od vyrovnávací trefy, když se dostal k opuštěnému kotouči na hranici brankoviště. Svižnou ranou ale trefil jen brankářovu hruď.
     
    14:05
    Zápas zatím má poměrně velké tempo, oba gólmani se mají ve svém teritoriu co ohánět. Nahození Churilova před malým okamžikem odráží Barulin lehkým zákrokem.
     
    15:35
    Domácí si zahrají další přesilovku, soupeřův útok zastavil nedovoleně Chernkivst, což sudí nepřehlédl. Dvě trestné minuty pro hostujícího obránce.
     
    16:14
    Marek a Korolyuk se pustili do menší strkanice, sudí posílá oba aktéry drobné šarvátky na trestnou lavici, kde si odsedí menší trest.
     
    17:26
    Mytišči právě vstřelilo branku!

    Obrovský tlak domácích hokejistů vyústil v druhou vstřelenou branku! Hokejisté v modrých dresech roztočili v útočné třetině svižný kolotoč přihrávek, na jehož konci stál VADIM KHOMITSKY. Ten se opřel do odraženého puku na vrcholu kruhu a trefil přesně. Bez asistence. - 2:0.
     
    17:41
    Hráči Atlantu nyní mezi mantinely dominují a zahrají si další přesilovku, potrestán je Vašíček.
     
    19:35
    Karel Rachůnek pyká za sekání, šest vteřin bude hrát Mytišči proti třem!
     
    19:58
    Hosté dostali kotouč do středního pásma a jsou ve čtyřech.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Domácí celek vede po první třetině o dvě branky. Hráči Mytišči byli prakticky po celý průběh úvodního dějství aktivnějším celkem, což dokázal vyjádřit dvěma úspěšnými zásahy v přesilových hrách. Jaroslavl zatím svého soka nikterak nepotrápila, před další periodou má o čem přemýšlet.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:27
    Mytišči pokračuje v početní převaze z předchozího dějství, Lokomotiv se však zatím vcelku pohodlně brání.
     
    21:25
    Až před malým okamžikem střílel z mezikruží Fedorov, brankář Vyukhin odrazil kotouč svoji hrudí a posléze jej raději zalehl a přerušil hru.
     
    22:15
    Jaroslavl hraje v plném počtu a ihned se vydala na útočný výlet. Rudenko se protáhl podél mantinelu, ale z úhlu zakončit nedokázal.
     
    23:13
    Musatov obdržel menší trest - přesilovka pro hostující výběr.
     
    24:10
    Rachůnkovi utekl kotouč z útočného pásma, další ofenzivní průnik Lokomotivu nevyšel. Domácí vyhazují černou pryž přes celé kluziště.
     
    25:13
    Atlant v pěti, s ubráněním početní výhody svého soupeře neměl problém.
     
    25:57
    Lehterya napřáhl na pravém kruhu, puk se však ztratil v klubku těl před brankářem Barulinem. Hra je přerušena, hosté zahajují druhou třetinu poměrně aktivně.
     
    26:41
    Vyukhin ale musel na opačné straně kluziště vyjet daleko ze svého území, aby přikryl ležící kotouč. Vhazování v útočné třetině domácího výběru.
     
    28:05
    Demitrův pas skrz brankoviště nikdo ze spoluhráčů nezasáhl, vzápětí se do samostatného úniku málem dostal domácí Lewandowski. Nakonec zakončoval v tísni příklepem z kruhu, bránu minul.
     
    29:13
    Rudenko se blýskl pohlednou individuální akcí. Z rohu kluziště si vybruslil až před brankoviště, odkud pálil. Barulin byl pozorný, puk odrazil betonem.
     
    30:10
    Domácí vzápětí vyhazují puk na icing. Oba týmy se v těchto minutách pravidelně střídají v držení kotouče, na větší šance ale čekáme.
     
    30:33
    Mytišči právě vstřelilo branku!

    Neuvěřitelně kuriózní gól posílá domácí do tříbrankového vedení a hokejisty Lokomotivu do kolen! Chernkvist se dostával do samostatného nájezdu, byl ovšem faulován a hosté měli ponechanou výhodu. Puk vzápětí doputoval do rohu kluziště, odkud Churilov hledal na modré čáře volného spoluhráče Guskova. Ten ale prudký pas nezpracoval a puk doklouzal až na opačnou stranu hřiště do opuštěné hostující brány, kterou brankář Vyukhin při ponechané výhodě svého týmu opustil! Branka je nakonec přiznána domácímu gólmanovi KONSTANTINU BARULINOVI, jenž se jako poslední z domácích dotkl kotouče. Bez asistence - 3:0.
     
    30:33
    Zbyněk Igrl dostává menší trest za hákování.
     
    32:01
    Hosté se v přesilovce snažili odčinit předchozí nedoruzumění, nebezpečně pálil Vašíček a k dorážce ze slibné pozice se dostal také Guskov. Barulin ovšem stále drží čisté konto.
     
    32:33
    Mytišči v plném počtu.
     
    35:12
    Nesterov zkoušel štěstí ranou z velké dálky, ovšem jeho pokus byl ztečovaný do ochranné sítě nad hostující klecí.
     
    37:04
    Jaroslavl je v těchto minutách častěji u puku, avšak přes pozornou defenzivu soupeře se zatím nemůže prosadit.
     
    38:53
    Jan Marek sekl protivníka a sedí na trestné lavici. Hostující útočná aktivita bude umocněna početní převahou.
     
    39:32
    Rudenko se probíjel do útočné třetiny a snažil se vystřelit přes obránce. Jeho pokus byl ovšem zblokovaný a domácí vyhazují.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé části hry byli aktivnější hokejisté Lokomotivu Jaroslavl, kteří ovšem nedokázali snížit soupeřův náskok. Naopak po nevídané situaci zaslali kotouč do vlastní svatyně. Domácí celek drží gólman Barulin, jenž za svá záda zatím nepustil jediný kotouč.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Jaroslavl právě vstřelila branku!

    Lokomotiv dohrával početní převahu z předchozí třetiny a dočkal se zasloužené trefy! PAVOL DEMITRA zůstal úplně volný na levé straně a střelou pod břevno snižuje. Asistence: Vašíček, Korolyuk - 3:1.
     
    43:50
    Domácí brána vypadla ze svého postavení, hra je přerušena. Následuje vhazování po levici Barulina.
     
    44:19
    Před přijíždějícím Sobchenkem raději domácí muž s maskou přikrývá kotouč svoji lapačkou. Jaroslavl je aktivnějším celkem.
     
    45:11
    Korolyuk pálil tvrdě z vrcholu levého kruhu, ovšem zasáhl pouze pozorného Barulina, jenž utlumil tvrdou ránu ve své výstroji.
     
    47:17
    Petrov vystihl rozehrávku soupeře a rázem se ocitl úplně sám před bránou, v rozhodující chvíli byl faulován. Bude se vylučovat.
     
    47:22
    Kalimulin pyká za hákování, domácí hrají v přesile.
     
    48:15
    Mytičši v útočném pásmu, zatím bezvýsledně.
     
    49:22
    Lokomotiv v pěti, hosté se bez problémů ubránili.
     
    50:10
    Od modré čáry zkoušel pozornost hostujícího brankáře Mozyakin, ale s jeho přízemní střelou neměl Vyukhin větší potíže.
     
    51:19
    Na druhé straně ledového oválu pálil Churilov zprava, ale netrefil bránu. Marek vzápětí vyváží kotouč do středního pásma, odkud jej nahazuje na soupeřovu klec a odchází střídat.
     
    52:13
    Jaroslavl bude hrát přesilovku, za hákování pyká Upper.
     
    52:47
    Po spršce střel přerušuje Barulin hru, vhazování po jeho pravici.
     
    53:19
    Korolyukov v ofsajdu, buly ve středním pásmu.
     
    54:14
    Lokomotivu se početní převaha nepovedla, pokračuje se v pěti na obou stranách. Hostům se čas na zdramatizování duelu krátí.
     
    55:41
    Po delší době si úspěšný zákrok připisuje také hostující gólman, jehož prověřil lehký pokus Gorokhova z pravého kruhu.
     
    56:20
    Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách, vyloučen Trachanov a Vašíček za menší potyčku.
     
    58:02
    Hosté ztratili puk na útočné modré čáře a Petrov vystartoval do protiútoku. V druhé vlně podpořil jeho únik také Mozyakin, jenž vzápětí dostal od svého spoluhráče přesnou přihrávku. Zakončení mu však nevyšlo, mířil mimo.
     
    58:57
    Takřka stejná situace hned vzápětí! Tentokrát přihrával Marek v přečíslení přijíždějícímu Lewandowskimu. Ani on čtvrtou branku svého týmu nevstřelil.
     
    59:45
    Korolyuk mohl zakončovat do prázdné brány, byl ale podražen Trachanovem. Hostující trenér si před početní výhodou vybírá oddechový čas.
     
    59:45
    Hostující klec prázdná, Jaroslavl hraje v šesti proti čtyřem!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Mytišči vítězí také ve třetím zápase a je pouze jediný krůček od postupu. Jaroslavl dnes začala hrát až od druhé třetiny, což na dobrý výsledek nestačilo. Přeji příjemný zbytek večera. (17:21:07)

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 5. Bulis (Obshut, Mozyakin), 18. Khomitsky, 31. Barulin - 41. Demitra (Vašíček, Korolyuk)


    Atlant Mytišči: Barulin (Jakovlev) - Trachanov, Obshut, Semenov, Khomitsky, Bykov, Gorokhov - Mozyakin, Lewandowski, Nepryaev, Petrov, Musatov, Upper, Fedorov, Glukhov, Irgl, Nesterov, Bulis, Marek, Lee.

    Lokomotiv Jaroslavl: Vyukhin (Kochnev) - Rachůnek, Guskov, Žukov, Chernkvist, Vasiljev, Kalimulin, Uryčev - Mikhnov, Galimov, Lehterya, Subbotin, Tkachenko, Churilov, Kalyanin, Rudenko, Demitra, Vašíček, Kiryukhin, Sobchenko, Korolyuk.

    Diváci: 7300
    bahis siteleri