Mytišči – Jaroslavl 3:1 (kon.)
konec
Atlant Mytišči
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 27.03.2011, 15:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Korolyuk mohl zakončovat do prázdné brány, byl ale podražen Trachanovem. Hostující trenér si před početní výhodou vybírá oddechový čas.
     
    58:57
    Takřka stejná situace hned vzápětí! Tentokrát přihrával Marek v přečíslení přijíždějícímu Lewandowskimu. Ani on čtvrtou branku svého týmu nevstřelil.
     
    58:02
    Hosté ztratili puk na útočné modré čáře a Petrov vystartoval do protiútoku. V druhé vlně podpořil jeho únik také Mozyakin, jenž vzápětí dostal od svého spoluhráče přesnou přihrávku. Zakončení mu však nevyšlo, mířil mimo.
     
    56:20
    Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách, vyloučen Trachanov a Vašíček za menší potyčku.
     
    52:13
    Jaroslavl bude hrát přesilovku, za hákování pyká Upper.
     
    47:22
    Kalimulin pyká za hákování, domácí hrají v přesile.
     
    47:17
    Petrov vystihl rozehrávku soupeře a rázem se ocitl úplně sám před bránou, v rozhodující chvíli byl faulován. Bude se vylučovat.
     
    40:34
    Jaroslavl právě vstřelila branku!

    Lokomotiv dohrával početní převahu z předchozí třetiny a dočkal se zasloužené trefy! PAVOL DEMITRA zůstal úplně volný na levé straně a střelou pod břevno snižuje. Asistence: Vašíček, Korolyuk - 3:1.
     
    38:53
    Jan Marek sekl protivníka a sedí na trestné lavici. Hostující útočná aktivita bude umocněna početní převahou.
     
    32:01
    Hosté se v přesilovce snažili odčinit předchozí nedoruzumění, nebezpečně pálil Vašíček a k dorážce ze slibné pozice se dostal také Guskov. Barulin ovšem stále drží čisté konto.
     
    30:33
    Zbyněk Igrl dostává menší trest za hákování.
     
    30:33
    Mytišči právě vstřelilo branku!

    Neuvěřitelně kuriózní gól posílá domácí do tříbrankového vedení a hokejisty Lokomotivu do kolen! Chernkvist se dostával do samostatného nájezdu, byl ovšem faulován a hosté měli ponechanou výhodu. Puk vzápětí doputoval do rohu kluziště, odkud Churilov hledal na modré čáře volného spoluhráče Guskova. Ten ale prudký pas nezpracoval a puk doklouzal až na opačnou stranu hřiště do opuštěné hostující brány, kterou brankář Vyukhin při ponechané výhodě svého týmu opustil! Branka je nakonec přiznána domácímu gólmanovi KONSTANTINU BARULINOVI, jenž se jako poslední z domácích dotkl kotouče. Bez asistence - 3:0.
     
    23:13
    Musatov obdržel menší trest - přesilovka pro hostující výběr.
     
    19:35
    Karel Rachůnek pyká za sekání, šest vteřin bude hrát Mytišči proti třem!
     
    17:41
    Hráči Atlantu nyní mezi mantinely dominují a zahrají si další přesilovku, potrestán je Vašíček.
     
    17:26
    Mytišči právě vstřelilo branku!

    Obrovský tlak domácích hokejistů vyústil v druhou vstřelenou branku! Hokejisté v modrých dresech roztočili v útočné třetině svižný kolotoč přihrávek, na jehož konci stál VADIM KHOMITSKY. Ten se opřel do odraženého puku na vrcholu kruhu a trefil přesně. Bez asistence. - 2:0.
     
    16:14
    Marek a Korolyuk se pustili do menší strkanice, sudí posílá oba aktéry drobné šarvátky na trestnou lavici, kde si odsedí menší trest.
     
    15:35
    Domácí si zahrají další přesilovku, soupeřův útok zastavil nedovoleně Chernkivst, což sudí nepřehlédl. Dvě trestné minuty pro hostujícího obránce.
     
    12:41
    Jenže Mikhnov nebyl daleko od vyrovnávací trefy, když se dostal k opuštěnému kotouči na hranici brankoviště. Svižnou ranou ale trefil jen brankářovu hruď.
     
    9:58
    Zbyněk Irgl ve velké příležitosti neuspěl! Dostal přesný pas před brankoviště, ale uspěchanou ranou zasáhl pouze tyč!
     
    8:25
    Guskov se probíjel až před soupeřovu svatyni, ale střelou z úhlu brankáře nepřekonal. Vzápětí se dopustil za domácí klecí přestupku a odchází na trestnou lavici, domácí hrají přesilovku.
     
    4:19
    Mytišči právě vstřelilo branku!

    Domácí využívají početní převahu a dostávají se do vedení! JAN BULIS převzal přihrávku od spoluhráče a z levé strany překvapil hostujícího gólmana lehkou střelou bekhendem. Asistence: Obshut, Mozyakin - 1:0.
     
    4:02
    Fedorov měl slibnou příležitost, když si vybrusil na pravý kruh a tvrdě pálil. Podařilo se mu ale rozvlnit pouze boční síť u hostující svatyně.
     
    3:55
    Domácí si zahrají přesilovku ve čtyřech proti třem! Vasiljev obdržel menší trest za podražení.
     
    3:15
    Bude se pokračovat ve čtyřech na obou stranách, vyloučen hráč z každého týmu za drobný přestupek.
     
    0:06
    Hokejisté Atlantu se hned v prvních vteřinách nasunuli k soupeřově brance. Musatov to přehnal s důrazem v brankovišti a dostává dvě minuty - přesilovka pro hosty.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 5. Bulis (Obshut, Mozyakin), 18. Khomitsky, 31. Barulin - 41. Demitra (Vašíček, Korolyuk)


    Atlant Mytišči: Barulin (Jakovlev) - Trachanov, Obshut, Semenov, Khomitsky, Bykov, Gorokhov - Mozyakin, Lewandowski, Nepryaev, Petrov, Musatov, Upper, Fedorov, Glukhov, Irgl, Nesterov, Bulis, Marek, Lee.

    Lokomotiv Jaroslavl: Vyukhin (Kochnev) - Rachůnek, Guskov, Žukov, Chernkvist, Vasiljev, Kalimulin, Uryčev - Mikhnov, Galimov, Lehterya, Subbotin, Tkachenko, Churilov, Kalyanin, Rudenko, Demitra, Vašíček, Kiryukhin, Sobchenko, Korolyuk.

    Diváci: 7300
    bahis siteleri