Devils Zlín – IHC Havířov 6:4 (kon.) | IHC Kladno – Rakovník 11:6 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Pardubice 8:2 (kon.)
Devils Zlín – IHC Olomouc 7:1 (kon.) | IHC Kladno – Slavia Praha 10:12 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Prague Rats 2:5 (kon.)
konec
IHC Prague Rats
8:2 (0:1, 3:0, 1:1, 4:0)
Střída Sport Pardubice
Sobota 30.04.2011, 11:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:42
    Medvědi právě vstřelili branku!
    PETR ŠINÁGL si doslova přilepil puk na hokejku a po bekhendové kličce ho v podstatě dovezl až za brankovou čáru.
     
    45:36
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Zápas nám končí v lehce exhibičním tempu. Sám proti Malému ujel MILAN TOMAN a pardubického brankáře totálně vykoupal. Bekhendový blafák a je to 7:2. Asistence: Ladislav Vlček.
     
    44:37
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Odpočinkovou kombinaci Medvědů zakončil už proti plnému počtu hráčů JAN SNOPEK. Jeho pečlivě připravovaná střela zapadla přesně do růžku. Asistence: Ladislav Vlček.
     
    37:15
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Tahle paráda už gólem končí. ROMAN KALA v samostatném úniku udělal ještě jednu kličku navíc, která Malého zmátla definitivně a pak už to bylo zase jen o prázdné bráně. Asistence: Jan Rudovský.
     
    35:35
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Nedáš - dostaneš. Medvědi již byli kompletní, když dopředu ujel Jan Rudovský. Následně nabil úplně volnému ROBINOVI MALÉMU, jenž už to měl do prázdné. Beroun opět odskakuje. Asistence: Jan Rudovský.
     
    32:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A teď už je to vidět i na skóre, hosté snižují na nejtěsnější rozdíl. Tomáš Zadina našel napříč pásmem volného ONDŘEJE HEŘMANA, který využil zmatků poté, co Frolík ztratil hokejku. Asistence: Tomáš Zadina.
     
    19:18
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Úplně stejná situace, jen jiná jména. Puk šel po ose Petr Šinágl - JAN BESSER - prázdná klec. Asistence: Petr Šinágl.
     
    17:28
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Jenže v inline hokeji to jde ještě rychleji než v tom ledním. Robin Malý v úniku dvou na jednoho nabil LADISLAVU VLČKOVI a Tomáš Malý ani nešel na zem, aby jeho pokus zkusil vytáhnout. Asistence: Robin Malý, Milan Toman.
     
    14:37
    Medvědi právě vstřelili branku!
    V přesilovce Medvědi vyrovnávají. Milan Toman poslal puk před bránu na nehlídaného JANA BESSERA, jenž se obtočil kolem své osy a překonal hráz jménem Tomáš Malý. Asistence: Milan Toman.
     
    04:45
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Teď už to Pardubicím vyšlo. DAVID VONDRÁČEK nic nevymýšlel a napálil puk, který se od tyčky odrazil do berounské klece. Asistence: Jan Buchtele.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 15. Besser (Toman), 18. Vlček (Malý R., Toman), 20. Besser (Šinágl), 36. Malý R. (Rudovský), 38. Kala (Rudovský), 45. Snopek (Vlček), 46. Toman (Vlček), 48. Šinágl - 5. Vondráček (Buchtele), 33. Heřman (Zadina)


    IHC Prague Rats: Frolík (Simer) - Toman, Snopek, Tvrzník, Kala, Rudovský, Besser, Šinágl, Vlček, Malý R.
    Střída Sport Pardubice: Malý T. (Vyčítal) - Heřman, Provazník, Sekera, Šťastný, Buchtele, Procházka, Vondráček, Zadina Tomáš st., Koudelka, Kubišta, Zadina Tomáš ml., Hemský.