Brno – Jablonec 3:4 (kon.) | Ostrava – Příbram 0:2 (kon.) | Sparta – Hr. Králové 3:1 (kon.)
Slavia – Bohemians 1905 3:0 (kon.) | Teplice – Slovácko 1:1 (kon.) | Olomouc – Plzeň 2:1 (kon.)
Liberec – Č. Budějovice 3:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Ústí n. L. 2:0 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
3:1 (2:0)
FC Hradec Králové
Sobota 28.05.2011, 17:30 • Generali Arena • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Sparta právě vstřelila branku!
    I ta ale stačila Spartě ke vstřelení třetí branky! Domácí se po dlouhých desítkách minut vydali na útočnou polovinu, Kweuke se Zápotočným mířili ve dvou proti jedinému protihráči, kamerunský útočník nehamounil a připravil pro Zápotočného vyloženou pozici a ačkoliv brankář Lindr ještě stihl lehce srazit střelu domácího obránce, míč přeci jen zamířil k tyči jeho branky a Zápotočný se v poslední minutě sezóny zapsal poprvé ve "sparťanské" kariéře mezi střelce.
     
    79
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali zcela zasloužené gólové odměny proti "spícímu" soupeři.. Černý z pravé strany poslal přízemní přihrávku před branku, kde Václav Pilař namířil míč nekompromisně do horního rohu sparťanské branky a skóruje tak i ve druhém zápase proti Spartě.
     
    37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané navyšují svůj náskok ještě v prvním poločase! Kadlec uvolnil na pravém křídle Kušníra, jehož centr si poněkud divoce zpracoval Leonard Kweuke a z metru "uklidil" míč k tyči Lindrovy branky.
     
    4
    Sparta právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ PEKHART se z bílé značky uvnitř pokutového území nemýlil, nasměroval míč do horního rohu a nedal brankáři Lindrovi sebemenší přiležitost zasáhnout.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 4. Pekhart (pen.), 37. Kweuke, 90+1. Zápotočný - 79. Pilař


    AC Sparta Praha: Blažek - Kušnír, Řepka, Brabec, Pamič - Sionko, Pavelka (81. Hušek), Vacek, Kadlec (46. Kerič) - Pekhart (89. Zápotočný), Kweuke
    FC Hradec Králové: Lindr – Poděbradský (69. Rezek), Chleboun, Pávek, Zelený – Hochmeister, Janoušek, Štěpán (60. Hodas), Fischer – Pilař (81. Jandík), Černý

    Rozhodčí: Hrubeš - Peřina, Nádvorník

    Diváci: 6 597
    bahis siteleri