FKM Vysočina Jihlava – Hlučín 1:2 (kon.) | Kroměříž – Olomouc B 0:2 (kon.) | Líšeň – Brno jun. 4:2 (kon.)
Břeclav – Zlín B 1:0 (kon.)
konec
FC Vysočina Jihlava B
1:2 (0:0)
FC Hlučín
Sobota 06.08.2011, 11:00 • Jiráskova ulice, Jihlava • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    90
    A rozhodčí Petr Šenkýř na nic nečekal a téměř přesně s 90. minutou ukončil dnešní duel. Průběhu hry by možná více odpovídala remíza, ale míč je věc záludná, stejně jako celý fotbal. Jinak pro fanoušky místního hmyzu - včela si cestu z kabiny nakonec našla. Dnes se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne. S pozdravem Jarin (12:56:46)
     
    Konec zápasu.
     
    86
    Zdeněk Chmelík se tlačil do nadějné šance! Ale včasným vyběhnutím značka "za pět minut dvanáct" mu radost překazil pozorný Hampel.
     
    81
    Nejdříve vystřelil Kryštůfek do Opice a od něj se míč odrazil na tyč. Podruhé se již hráči Hlučína rozhodli pro méně náročný kouzelnický trik a Opic prostě vstřelil gól. Jak prosté.
     
    79
    A další zbytečný zákrok... a znovu se žlutí. Tentokrát "čerstvý kousek" Martin Opic.
     
    75
    Střídání v týmu hostí. Odešel Koubek, kterého nahradil Ondrušík.
     
    73
    Hrubý zákrok Robina Štefeka byla po zásluze odměněn dresem FC Vysočina. Tedy pardon - žlutou kartou.
     
    71
    Bago ve vápně příliš gólů nikdy nepřineslo... o tom se právě přesvědčila i útočící Vysočina. Míč se díky obranému zákroku nakonec dostal k Demeterovi, který jako jediný pochopil, že chce-li tým dát gól, musí na bránu vystřelit. Jeho pěknou střelu ale Hampel vyrazil.
     
    Dnešní utkání sleduje 80 diváků.
     
    68
    Hlavičku Opice lehce přizvedl domácí obránce. Takže Matiášek mohl mimo letící míč zkontrolovat jen pohledem. Hlučín ale pokračuje v tlaku a zahrává rohový kop.
     
    62
    FC Hlučín mohutně útočí! Ale brankář domácích Matiášek je proti a skvěle zasahuje!
     
    61
    A je vyrovnáno. Domácí soutěžení s názvem "Kdo dnes získá žlutou kartu" nakonec utl svou střelou Mozol. Ta ale neměla gólové parametry a tak ji za záda nešťastného Matiáška stečoval jeden z domácích obránců.
     
    59
    A festival žlutých kartónků pokračuje... Tentokrát si ji "zasloužil" Lukáš Kryštůfek.
     
    56
    Kapitán hostí si vyzkoušel elegantní skluz na gólmana Hampela. A skluz to byl skutečně náramný, takže se po něm na několik vteřin před očima i zažlutilo...
     
    51
    Po první brance zápasu následuje střídání - přišel Štancl, odchází Přibyl.
     
    46
    A je tady první střídání! Konkrétně na straně hostí - Čížka nahradil Skřehot.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    45
    První poločas nabídl celkem slušnou fotbalovou podívanou. Trochu chyběly góly... trochu slunce na obloze... trochu fanynky v ochozech... ale i tak nemusí fanoušci rozhodně smutnět. Vždyť jsem také mohl psát o zoufalé včele uvězněné v mé komentátorské kabině... jak se snaží dostat ven... a jak se jí to nedaří... místo toho jsem vám ale zprostředkovával dění na hřišti, protože rozhodně bylo na co koukat. Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas.
     
    48
    A je to tady! Po faulu na Přibyla byl odpískán pokutový kop, který Leligdon chladnokrevně proměnil. I přes nelichotivé skandování fanoušků Hlučína tak může oslavovat svůj gól!

    Zdeněk Novotný

    Branky: 48. Leligdon (pen.) - 61. Mozol (vla.), 81. Opic

    Karty:   25. Demeter (JIB), 56. Chmelík (JIB), 59. Kryštůfek (JIB) - 73. Štefek (HLU), 79. Opic (HLU)


    FC Vysočina Jihlava B: Matiášek - Beránek - Ptáček - Vacek - Kosak - Demeter - Leligdon - Přibyl - Šandera - Kryštůfek - Chmelík K. Náhradníci: Vodáček - Štancl - Beránek - Procházka
    FC Hlučín: Hampel - Coufal - Košňovský - Mozol - Hanus K - Mucha - Coufal - Čelůstka - Čížek - Koubek - Štefek. Náhradníci: Skřehot - Linet - Liška - Ondrušík - Opic - Pavlenka

    Rozhodčí: Šenkýř, Vostřejž, Machát

    Diváci: 80
    bahis siteleri