Kladno – Ústí n/L 3:2 (kon.) | Chomutov – Litvínov 3:6 (kon.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.)
Olomouc – Znojmo 5:2 (kon.) | Šumperk – Prostějov 5:5 (kon.) | Litoměřice – Písek 4:2 (kon.)
Milevsko – Lev Benešov 2:0 (kon.) | Přerov – Opava 6:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 5:3 (kon.)
Pelhřimov – Žďár n/S 1:3 (kon.) | Břeclav – Senica 0:3 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 1:5 (kon.)
Havířov – Poruba 2011 4:1 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 2:3 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 5:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Úterý 16.08.2011, 18:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Jihlava se poprvé v dnešním zápase dostává do vedení! ALEŠ PADĚLEK se totiž dokázal nejlépe zorientovat před hradeckou brankou a pohotově zasunul kotouč do sítě. Bez asistence.
     
    33:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    A rázem je vyrovnáno! Jiří Dobrovolný si najel za hradeckou branku, odkud parádně našel ADAMA MIKŠOVSKÉHO, jenž našel skulinku mezi betony Jakuba Čecha. Stav zápasu je tedy od této chvíle nerozhodný. Asistence: Jiří Dobrovolný.
     
    17:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí jdou opět do vedení! Nahození Davida Rangla od modré čáry šikovně tečoval ve vzduchu LUKÁŠ MIČULKA a puk zaplachtěl přímo za záda Halmošiho. Mičulka tak zaznamenává již druhou branku v dnešním střetnutí. Asistence: David Rangl, Martin Klement.
     
    04:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté však nechtějí být pozadu! Ráznou odpověď hradeckým fanouškům posílá bývalý hráč z východočeské metropole. PETR DOMIN se ujal u levého mantinelu puku a nevýraznou přízemní střelou posouvá stav na 1:1. Asistence: Tomáš Karpov.
     
    03:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hned ve čtvrté minutě se domácí celek dostává do vedení a využívá tak svoji první přesilovou hru. LUKÁŠ MIČULKA projel přes modrou čáru jako nůž máslem a střelou zápěstím zamířil přímo do růžku jihlavské klece. Bez asistence.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 4. Mičulka, 18. Mičulka (Rangl, Klement) - 5. Domin (Karpov), 34. Mikšovský (Dobrovolný), 45. Padělek


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Blažek) - Karlíček, Čížek, Kania, Poživil, Hendrich, Čáp, Klement, Rangl - Kadlec, Tvrdík, Jindřich - Moskal, Koudelka, Budínský - Kubica, Brož, Macháň - Bláha, Rufer, Mičulka.
    HC Dukla Jihlava: Halmoši (Novotný) - Ficenc, Krejnus, Jaroš, Dobrovolný, Kaláb, Zelený, Kolda - Karpov, Domin, Krupka - Jeslínek, Pometlo, Padělek - Mikšovský, Maliník, Čachotský - Polcar, Hubáček, Zeman.

    Rozhodčí: Kubeš - Lučan, Svoboda.
    bahis siteleri