Kladno – Ústí n/L 3:2 (kon.) | Chomutov – Litvínov 3:6 (kon.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.)
Olomouc – Znojmo 5:2 (kon.) | Šumperk – Prostějov 5:5 (kon.) | Litoměřice – Písek 4:2 (kon.)
Milevsko – Lev Benešov 2:0 (kon.) | Přerov – Opava 6:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 5:3 (kon.)
Pelhřimov – Žďár n/S 1:3 (kon.) | Břeclav – Senica 0:3 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 1:5 (kon.)
Havířov – Poruba 2011 4:1 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 2:3 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 5:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Úterý 16.08.2011, 18:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Na samostatné nájezdy tedy vítězí hradecký tým!
     
    Jako první se rozjel Ondřej Poživil a dává - 1:0.
     
    52:34
    Ale Hradečtí si hru v pěti neužili moc dlouho. Martin Klement dostává dvě minuty za hákování.
     
    50:06
    Jako bych zakřikl to vylučovaní. Milan Karlíček zatáhl za záchrannou brzdu a zahákoval protihráče, za což si vysloužil dvě minuty od hlavního arbitra.
     
    44:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Jihlava se poprvé v dnešním zápase dostává do vedení! ALEŠ PADĚLEK se totiž dokázal nejlépe zorientovat před hradeckou brankou a pohotově zasunul kotouč do sítě. Bez asistence.
     
    39:31
    Ještě jedna možnost pro hosty! Lukáš Krupka společně s Tomášem Karpovem ujížděli sami na jednoho bránícího hráče. Druhý jmenovaný celou akci zakončil střelou těsně mimo!
     
    36:00
    Střelu Víta Budínského vyrazil Halmoši přímo před najíždějícího Martina Koudelku, který z první pálil pouze do betonu hostujícího brankáře!
     
    33:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    A rázem je vyrovnáno! Jiří Dobrovolný si najel za hradeckou branku, odkud parádně našel ADAMA MIKŠOVSKÉHO, jenž našel skulinku mezi betony Jakuba Čecha. Stav zápasu je tedy od této chvíle nerozhodný. Asistence: Jiří Dobrovolný.
     
    31:39
    Síly na ledě se vyrovnají. Hradečtí si přesilovku neužili dlouho. Václav Čížek totiž inkasuje dvě minuty za nedovolení bránění.
     
    31:09
    Role si oba celky vymění. Petr Domin se provinil podražením a dostane dvě minuty.
     
    28:49
    A další možnost pro Duklu. Václav Čížek totiž dostává menší trest za držení protihráče.
     
    28:00
    Michal Jeslínek šikovně tečoval nahození svého spoluhráče a puk zamířil jen o pár centimetrů vedle. Dokonce se otřel o brankovou konstrukci! Jihlava v těchto chvílích na ledě dominuje.
     
    24:50
    Jihlava se ihned pustila do drtivého tlaku. Pár příležitostí zneškodnil Čech, a to i včetně té poslední, když se do kotouče opřel Tomáš Kaláb. Nicméně mířil doprostřed branky, kde hradecký gólman byl.
     
    24:21
    Martin Koudelka zahákoval protihráče a dostane tak dvě minuty.
     
    20:50
    Závar před Jakubem Čechem! Nejblíže ke skórování měl Václav Jaroš, ale zamířil mimo hradeckou branku. Následně se prezentoval pěknou ranou Tomáš Karpov, ale Čech byl proti. Dukla měla teď dvě solidní brankové příležitosti.
     
    19:46
    Pro domácí ještě jedna nepříjemnost na závěr první třetiny. Jiří Hendrich dostává menší trest za vražení na hrazení.
     
    18:56
    Opět vyložená šance a opět Vít Budínský! Tentokrát se hradecký foravrd ocitl v bezprostřední blízkosti před brankou Jihlavy, ale ležícího brankáře Dukly překonat nedokázal!
     
    17:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí jdou opět do vedení! Nahození Davida Rangla od modré čáry šikovně tečoval ve vzduchu LUKÁŠ MIČULKA a puk zaplachtěl přímo za záda Halmošiho. Mičulka tak zaznamenává již druhou branku v dnešním střetnutí. Asistence: David Rangl, Martin Klement.
     
    16:46
    Jihlava jde do tří! Tomáš Kaláb dostane dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    16:46
    Střela Zdeňka Kubici z mezikruží se otřela o pravou tyčku jihlavské branky!
     
    15:10
    Michael Polcar oslabí svůj tým - 2 minuty - hákování.
     
    12:50
    Vít Budínský z pravé strany hřiště mířil do takřka odkryté klece, ale Dominik Halmoši se stihl na poslední chvíli přesunout a tím pádem se zaskvěl skvělým zákrokem!
     
    08:47
    Početní výhoda přichází i na druhé straně. Tomáš Ficenc nedovoleně držel protihráče a půjde si tak popřemýšlet k trestoměřičům.
     
    07:32
    Po střele Václava Jaroše, kterou Čech vyrazil před sebe si do brankoviště rázně nabruslil Michael Polcar, jenž v pádu nedokázal zasunout kotouč do poloodkryté hradecké branky.
     
    06:01
    Jiří Hendrich dostává menší trest za podražení. Jihlava tak také okusí, jaké to je si zahrát o jednoho muže v poli navíc.
     
    04:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté však nechtějí být pozadu! Ráznou odpověď hradeckým fanouškům posílá bývalý hráč z východočeské metropole. PETR DOMIN se ujal u levého mantinelu puku a nevýraznou přízemní střelou posouvá stav na 1:1. Asistence: Tomáš Karpov.
     
    03:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hned ve čtvrté minutě se domácí celek dostává do vedení a využívá tak svoji první přesilovou hru. LUKÁŠ MIČULKA projel přes modrou čáru jako nůž máslem a střelou zápěstím zamířil přímo do růžku jihlavské klece. Bez asistence.
     
    03:00
    Hradec si zahraje první početní výhodu. Za katr si půjde zchladit hlavu Adam Miškovský, jenž se provinil hákováním.
     
    01:02
    Martin Koudelka se ocitl v rohu útočného pásma hostů. Lehce si popojel a servíroval puk před branku, kam se neohroženě řítil Patrik Moskal. Puk však na poslední chvíli netrefil podle jeho představ.
     
    On-line přenos se tedy uskuteční, utkání bude zahájeno podle plánu v 18:00.
     
    Pěkný den. Dnešní přátelské utkání mezi Hradcem a Jihlavou se oproti plánu odehraje v malé hale hradeckého stadionu. Zatím není jisté, zda se on-line přenos z technických důvodů uskuteční. Děkujeme za pochopení.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 4. Mičulka, 18. Mičulka (Rangl, Klement) - 5. Domin (Karpov), 34. Mikšovský (Dobrovolný), 45. Padělek


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Blažek) - Karlíček, Čížek, Kania, Poživil, Hendrich, Čáp, Klement, Rangl - Kadlec, Tvrdík, Jindřich - Moskal, Koudelka, Budínský - Kubica, Brož, Macháň - Bláha, Rufer, Mičulka.
    HC Dukla Jihlava: Halmoši (Novotný) - Ficenc, Krejnus, Jaroš, Dobrovolný, Kaláb, Zelený, Kolda - Karpov, Domin, Krupka - Jeslínek, Pometlo, Padělek - Mikšovský, Maliník, Čachotský - Polcar, Hubáček, Zeman.

    Rozhodčí: Kubeš - Lučan, Svoboda.
    bahis siteleri