Jablonec – Slavia 4:0 (kon.) | Č. Budějovice – Ostrava 0:0 (kon.) | Teplice – Příbram 2:1 (kon.)
konec
FK Jablonec
4:0 (1:0)
SK Slavia Praha
Neděle 11.09.2011, 17:00 • Chance arena • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    81
    Jablonec právě vstřelil branku!

    DAVID LAFATA - 4:0! Domácí si v závěru se svým soupeřem pohrávají, jablonecký ostrostřelec se dostal do přímého souboje s Čontofalským a uspěl. Hostující brankář sice hbitě vyběhl proti domácímu útočníkovi, ale Lafata jej kličkou obelstil a poté zakončil do prázdné brány.
     
    70
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Přes nepříliš pevnou obranu Slavie se domácí prosazují již potřetí! Piták nalezl na hranici šestnáctky úplně volného JANA KOVAŘÍKA. Ten měl dostatek času na to, aby si míč ideálně zpracoval a vyslal nechytatelnou přízemní střelu k tyči - 3:0.
     
    59
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Slavia ovšem vzápětí zachybovala v obraně a domácí rázem vedou o dvě branky! Baumit vybojoval rohový kop, po kterém se dostal k míči před malým vápnem trestuhodně neobsazený DAVID LAFATA, jenž neměl problém s pokořením Čontofalského - 2:0.
     
    25
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Severočeši jsou za svoji útočnou aktivitu odměněni vedoucí trefou! Na přesný centr Kovaříka zleva si naskočil VÍT BENEŠ, jenž svoji hlavičkou usměrnil míč k levé tyči - 1:0.

    Lukáš Šonský


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 25. Beneš, 59. Lafata, 70. Kovařík, 81. Lafata

    Karty:   44. Kopic (JAB), 50. Jarolím M. (JAB), 78. Eliáš (JAB) - 42. Petrák (SLA), 76. Frejlach (SLA)


    FK Jablonec: Špit - Eliáš, Loučka, Beneš, Pavlík - Jablonský, Kopic (57.Vošahlík), Piták (83.Třešňák), Kovařík, M. Jarolím (67.Vaněk) - Lafata.
    SK Slavia Praha: Čontofalský - Nitrianský, Petrák, Hubáček, Trubila - Prošek (76.Dostál), L. Jarolím, Janda (46.Frejlach), Hurka - Vlček (66.Voráček), Pospěch.

    Rozhodčí: Zelinka - Kordula, Hájek.

    Diváci: 5452
    bahis siteleri