Sokolov – Vlašim 0:1 (kon.) | Bohem. Pr. – Třinec 1:2 (kon.) | Brno – Ústí n. L. 1:4 (kon.)
Karviná – Varnsdorf 0:1 (kon.) | Táborsko – Zlín 2:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
1:4 (1:2)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Sobota 01.10.2011, 15:00 • městský fotbalový stadion na Srbské v Brně • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    82
    Ústí právě vstřelilo branku!

    Utkání se změnilo v debakl. Další branka v síti Bureše z kategorie laciných. RICHARD VEVERKA se dostal na malé vápno, tam upadl v souboji, ale nevzdal se. Chvíli počkal, rozhlédl se kolem sebe a s notnou dávkou arogance a výsměchu se v polože ležmo obtočil a v sedě překonal Bureše počtvrté.
     
    75
    Ústí právě vstřelilo branku!

    Čas pro Zbrojovku běží strašně rychle, navíc inkasuje dosti lacinou branku. PAVEL MOULIS vypálil slabou střelu na Bureše, kterému propadl míč mezi rukavicemi. To byla střela, která by se měla chytat. Zdá se tedy, že je asi hotovo.
     
    42
    Brno právě vstřelilo branku!

    Přeci jen radost v domácím publiku. Přesný pas od Radka Buchty dostal Petr Švancara za obránce, toho předběhl, obešel a vypálil. Novák na jeho ránu reagoval konečky prstů a míč vyrazil před sebe, kde byl dobíhající MIROSLAV KRÁL a ten snižuje na rozdíl jediné branky. Hodně důležitý moment prvního poločasu.
     
    37
    Ústí právě vstřelilo branku!

    Tak to byla paráda. Nádherná branka v síti Brna. Laxní obrana Zbrojovky nechala nejprve odcentrovat Veverku a poté zakončovat nikým neatakovaného JANA MARTYKÁNA, jenž se do hlavičky položil krásným skokem a s pomocí břevna parádně usměrnil míč do Burešovy svatyně. Pohroma pro brněnský fotbal přátelé.
     
    14
    Ústí právě vstřelilo branku!

    Tak to je šok pro domácí. Od začátku zápasu nehráli vůbec špatně, ale udělali fatální chybu v obraně, kterou využil JAN MARTYKÁN. Ten dostal přesný pas do vápna od Moulise a dobíhající Pašek s brankářem Burešem neměli šanci reagovat. Martykán pohodlně zavěsil do poloprázdné brány.

    Roman Zajíček

    Branky: 42. Král - 14. Martykán, 37. Martykán, 75. Moulis, 82. Veverka

    Karty:   16. Buchta R. (BNO), 72. Doležal Martin (BNO)


    FC Zbrojovka Brno: Bureš - Král, Pašek (61. Koloušek), Pernica, R. Buchta - P. Buchta (46. Kasálek), Sedláček, Hromek, Simerský - Švancara (67. T. Došek), Hromek.
    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Novák - Jablonský, Džuban (K), Zeman - Benčík, Volek, Zachariáš, Martykán (90. Dragoun), Brunclík - Moulis (80. Holek), Veverka (85. Vaněček).

    Rozhodčí: Kocourek - Ubias, Šecová

    Diváci: 1235
    bahis siteleri