Slavia – Olomouc 1:0 (kon.) | Plzeň – Ostrava 1:1 (kon.) | Hr. Králové – Č. Budějovice 0:0 (kon.)
Teplice – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
konec
FK Teplice
1:3 (1:1)
FK Mladá Boleslav
Neděle 02.10.2011, 17:00 • Na Stínadlech • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    79
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po kombinaci na pravé straně se míč dostal do středu vápna, kde se nacházel JAN CHRAMOSTA, a ten neměl problém uklidit míč do Grigarovy branky potřetí.
     
    55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Centr z levé strany přizvedl stoper Lukáš přímo na hlavu osamoceného ONDŘEJE ZAHUSTELA, který se díky hře domácího obránce vyhnul ofsajdu a pohodlně poslal míč za Grigarova záda podruhé.
     
    41
    Teplice právě vstřelily branku!
    Stožický našel centrem hlavu MATEJE SIVY, jehož pokus ještě Miller vytáhl na břevno, ale následnou dorážku téhož hráče už pokrýt nestihl.
     
    12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na druhé straně se po závaru v domácím vápně dostal ke střele LUKÁŠ OPIELA a jeho nepříliš razantní pokus prošel skrz shluk obránců až za záda překvapeného Grigara.

    Michal Nohál

    Branky: 41. Siva - 12. Opiela, 55. Zahustel, 79. Chramosta

    Karty:   59. Mahmutovič (TEP), 60. Ljevakovič (TEP), 63. Ježdík (TEP) - 38. Johana (MBL), 41. Štohanzl (MBL), 50. Procházka (MBL), 56. Kúdela (MBL)


    FK Teplice: Grigar - Siva (61. Vůch), Lukáš, Matula, Rosa - Ježdík, Ljevakovič, Vachoušek, Stožický (84. Zoubele) - Mahmutovič (74. Jindráček), Kerič
    FK Mladá Boleslav: Miller - Procházka, Johana, Rolko, Šírl - Kúdela, Štohanzl, Opiela (23. Ščuk), Zahustel (87. Kysela) - Kulič, Chramosta (90. Řezníček)

    Rozhodčí: Bílek - Tacina, Santarius

    Diváci: 3890
    bahis siteleri