Liberec – K. Vary 2:6 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | HC Kladno – Slavia 3:5 (kon.)
Zlín – Olomouc 4:0 (kon.) | Vítkovice – Třinec 5:2 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 3:4 (po s.n.)
Jihlava – Pardubice 1:3 (kon.) | Motor ČB – Sparta 2:1 (po s.n.) | Znojmo – Kometa Brno 1:7 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
5:2 (2:2, 2:0, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 06.10.2011, 17:00 • MFH Ostrava • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využili laxní rozehrávky hostů, Němec vyslal do pásma NATHANA WALKERA, který do prázdné branky a navíc v oslabení zvyšuje na 5:2. Asistence: Erik Němec.
     
    38:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se ujali kotouče a rozjeli se pásma, proti střele ERIKA NĚMCE si Chvostek nepočínal nejlépe - 4:2. Bez asistence.
     
    35:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se přece jen dokázali vymanit z třineckého područí a rozjeli útok, na jehož konci stál ERIK NĚMEC, který poprvé v zápase dostává Vítkovice do vedení 3:2. Asistence: Dominik Plášek.
     
    17:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice srovnávají v oslabení! Domácí sprintovali za vyhozeným kotoučem a po přesných přihrávkách nachytal JIŘÍ KLIMÍČEK třineckého gólmana na hruškách - 2:2. Asistence: Erik Němec, Nathan Walker.
     
    14:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    I domácí se nyní dočkali, po tvrdé ráně snižuje s přispěním tyče BARTOLOMĚJ POCIECHA - 1:2. Asistence: Jan Šebesta, Marian Máj.
     
    13:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Domácí gólman Kubáň si povyjel z branky a TOMÁŠ FRANEK nekompromisně přidává druhou branku - 0:2. Asistence: Ondřej Burzala.
     
    11:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Poté, co vítkovičtí ztratili kotouč v útočném pásmu, přihrál Hegyi na zcela volného TOMÁŠE FRANKA, který se bez potíží dostal za vítkovické obránce a tváří v tvář Kubáňovi otevírá skóre dnešního zápasu - 0:1. Asistence: Dominik Hegyi.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 15. Pociecha (Šebesta, Máj), 18. Klimíček (Němec, Walker), 36. Němec (Plášek), 39. Němec, 60. Walker (Němec) - 12. Franek (Hegyi), 14. Franek (Burzala)


    HC Vítkovice Ridera: Kubáň (Kohn) - bail, Klimíček, Pociecha, Kovář L., Žák,Hawlík, Koziol - Plášek, Král, Šebesta, Němec, Pasker, Máj, Walker, Slováček, Mareček, Tomi, Holý, Hudeček
    HC Oceláři Třinec: Chvostek (Carbol) - Kurzok, Hurtík, Teper, Roupec, Burzala, Bezuška, Ižacký, Franek, Bajtek, Pargáč, Kasperllík, Juhász, Bumbál, hegyi, Diviš, Kajaba, Matuš, Rufer
    bahis siteleri