Havlíčkův Brod – Písek 6:2 (kon.) | Chomutov – Třebíč 3:2 (po pr.) | Ústí n/L – Litoměřice 3:2 (po pr.)
Šumperk – Benátky n/J 2:3 (po pr.) | Most – Kadaň 2:4 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 5:2 (kon.)
Olomouc – Beroun 2:3 (po s.n.)
po s.n.
HC Olomouc
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0 - 0:1)
Medvědi Beroun 1933
Středa 12.10.2011, 18:00 • Zimní stadión Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Rozhodující branku tak vsítil ve druhé sérii nájezdů JAROSLAV NEDVĚD. Dva body si za vítězství odváží hosté z Berouna, Hanákům zůstal jen bod.
     
    Jaroslav Nedvěd prostřelil olomouckého gólmana - 0:1.
     
    61:17
    Obrovský tlak Hanáků. Pokusy Nedbálka a Kucharczyka však v síti neskončily.
     
    59:59
    Rána Oldricha Kotvana jen prosvištěla okolo levé tyče Furchovi klece.
     
    59:41
    V závěru ještě vyloučen Jan Veselý (BER) za podražení. Domácí tak mají možnost rozhodnout utkání v normální hrací době.
     
    57:15
    Neuvěřitelné! Olomoučtí už měli několik příležitostí střílet do odkryté klece, ale z nepochopitelných důvodů se tak nestalo.
     
    56:15
    Jiří Řípa sám před Furchem přestřluje!
     
    56:04
    Nedbálek zkusil pozornost Furcha střelou ze středního pásma. Branky sice olomoucký hráč nedosáhl, byl však faulovaný. Miroslav Forman (BER) jde na trestnou lavici.
     
    51:16
    Štefan Žigárdy zlikvidoval obrovskou šanci Berouna. Nejprve levým betonem nedovolil skórovat Pavli Klhůfkovi, aby následně zabránil v dorážce Janu Besserovi.
     
    46:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ale nyní se Hanáci už prosazují. Pokus Alexandra Lhotského vyrazil Furch jen na hůl JAKUBA ŠLAHAŘE, který dorazil kotouč za záda berounského gólmana. Asistence: Alexandr Lhotský.
     
    46:18
    Na konci oslabení mohl skórovat Ondrej Šedivý, ale tváři v tvář Furchovi neuspěl.
     
    44:18
    Oldrich Kotvan (OLO) byl poslán na trestnou lavici za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    42:10
    Jakub Stromko mohl zvýšit vedení Medvědů. Sám před Žigárdym ale nechal vyniknout domácího strážce brány.
     
    37:40
    Kolouch se octl úplně sám před Furchem. Branku ovšem přestřelil.
     
    36:00
    Matěj Pekr z pravé strany orazítkoval břevno berousnké klece!
     
    31:10
    Jiří Hašek (BER) neudržel nervy na uzdě a dnešní utkání pro něj končí. Po faulu na domácího hráče si Hašek neodpustil několik nevybíravých slov na adresu hlavního sudího, který berousnkého hříšníka poslal do kabiny s trestem ve hře (za napadení rozhodčího). Pětiminutový trest odsedí Jan Milfait.
     
    27:50
    Ondrej Šedivý měl na hokejce vyrovnání. Po nepřesné rozehrávce hostů se mu otevřel prostor před berousnkou klecí. Furch ale pohotovým zákrokem kotouč vytěsnil.
     
    26:46
    Beroun právě vstřelil branku!
    Uplynulo jen pět sekund přesilové hry a hosté se opět ujímají vedení. Po vyhraném buly se do kotouče opřel JAROSLAV NEDVĚD a kotouč našel Žigárdy až za sebou. Asistence: David Švagrovský, Jiří Hašek.
     
    26:41
    Hosté chvíli motali hlavy domácí obraně. Nejlépe si vedl Jaroslav Nedvěd, který se snažil připravit výhodnou pozici pro své spoluhráče, ale neuspěl. Nicméně celá akce skončila faulem domácího hráče. Jakub Šlahař (OLO) dostává dvouminutový trest.
     
    23:48
    Jiří Dopita měl na hokejce druhou branku Mory. Olomoucký útočník si položil Furcha a už už chtěl zakončovat. V poslední možnou chvíli mu ale ve skórování zabránila vložená hokejka jednoho z obránců.
     
    17:49
    Možná až nyní uvidíme nějakou příležitost. Za vlastní brankou se nedovoleného zákroku dopustil Miroslav Forman (BER), jenž tak oslabuje Medvědy.
     
    13:50
    Michal Poletín zachytil rozehru Olomouce. Místo aby jen vyhodil ale dokázal hráč Berouna i ohrozit domácí branku. Střelou ze středního pásma nepříjemně vystrašil všechny diváky na stadioně, když Žigárdymu kotouč vypadl z lapačky.
     
    12:23
    Ladislav Vlček (BER) se v útočném pásmu dopustil faulu kolenem. Dvě minuty pro autora první branky zápasu.
     
    11:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Alexandr Lhotský musel obkroužit celé útočné pásmo, aby následně přesnou přihrávkou našel neobsazeného PAVLA SELINGRA, který rozvlnil síť. Asistence: Alexandr Lhotský, Radim Kucharczyk.
     
    8:56
    Radim Kucharczyk ujížděl spolu s Jiřím Dopitou na hostující klec. Po střele Kucharczyka zůstal kotouč na brankovišti zcela nepokrytý a Dopita měl zdánlivě jednoduchou pozici. Furch ale rychlým přesunem dokázal obrovskou šanci Hanáků zneškodnit.
     
    7:39
    Beroun právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Po buly v útočném pásmu se na pravém kruhu dostal ke kotouči LADISLAV VLČEK, jenž se nakonec i odhodlal ke střele. Naněstěstí pro domácí měl Žigárdy zcela zakrytý výhled, a letící kotouč tak nemohl vidět. Asistence: Jan Besser, Pavel Klhůfek.
     
    4:23
    Jiří Ondrušek (OLO) v obranném pásmu nachytal na švestkách hráče soupeře. Podle hlavního sudího se však jednalo o nedovolený zákrok. Olomoucký obránce tak opouští na dvě minuty ledovou plochu.
     
    2:45
    Dvojice Kolouch - Šedivý provětrávala defenzívu soupeře. Druhý jmenovaný nakonec i nebezpečně zakončoval. Bohužel pro domácí, brankou to neskončilo.
     
    2:01
    Michal Pšurný vybruslil zpoza branky a bekhendem zkusil najít mezírku mezi betony berounského gólmana. Ten byl pozorný.
    Marken.cz

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 12. Selingr (Lhotský, Kucharczyk), 47. Šlahař (Lhotský), 65. Nedvěd - 8. Vlček (Besser, Klhůfek), 27. Nedvěd (Švagrovský, Hašek)


    HC Olomouc: Žigárdy (Kašík) – Lhotský, Kotvan, Bartoň, Ondrušek, Staněk, Mikel (C), Nedbálek – Kucharczyk, Dopita, Selingr – Pekr, Řípa, Haluza – Pšurný, Herman, Šlahař – Šedivý, Kolouch, Haas – Vodný.
    Medvědi Beroun 1933: Furch (Kareš) – Jebavý, Špelda, Sobotka, Nedvěd, Veselý, Malý, Beňovič – Forman, Švagrovský (C), Hašek – Vlček, Besser, Klhůfek –Doležal, Stromko, Milfait – Poletín, Rubeš, Přibyl – Vaněk.

    Rozhodčí: Pavlovič – Kašík, Wesley

    Diváci: 1032
    bahis siteleri