HC Kladno – Slavia 2:1 (po s.n.) | Třinec – Olomouc 3:2 (po s.n.) | HC Litvínov – Chomutov 1:5 (kon.)
Letňany – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Liberec – Písek 7:2 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 5:2 (kon.)
Vsetín – Jihlava 4:3 (kon.) | Plzeň – PZ Kladno 9:4 (kon.) | Zlín – Vítkovice 1:2 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 2:5 (kon.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (0:2, 4:0, 1:0)
AZ Havířov
Čtvrtek 13.10.2011, 16:00 • HHDM, Brno • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    42:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kozel se natlačil před Tomšů, který jeho střelu ještě dokázal vyrazit. Puku se však nejrychleji ujal PETR MRÁZEK a zasunul ho kolem ležícího Tomšů. Asistence: Adam Kozel.
     
    36:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa dlouho držela hosty sevřené před vlastním gólmanem a z nekončícího tlaku těží další gól. Raška z mezikruží našel volného PETRA MRÁZKA, který dovršil brněnskou dominanci na ledě. Asistence: Adam Raška.
     
    30:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    PATRIK ŠTANCL nahodil od modré puk na havířovskou bránu, gólman hostí měl ale naprosto zakrytý výhled a tak nemohl nic vidět. Kometa poprvé v zápase vede. Bez asistence.
     
    25:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru a vyrovnává skóre zápasu. Domácí kapitán Sedlák nahazoval před bránu, kde se nejrychleji zorientoval ADAM RAŠKA a překonal dezorientovaného Tomšů. Asistence: Jan Sedlák.
     
    20:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa snižuje ihned z kraje druhé třetiny. Po buly vybojoval puk HYNEK GRÜNWALD vydal se s ním směrem k bráně a jen tak lehce ho nahodil na brankáře Tomšů. Tomu však k překvapení všech propadl kolem levé tyčky do brány. Asistence: Silvester Kusko.
     
    11:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté sevřeli Kometu a využívají přesilovou hru. Do rozhozené brněnské obrany si zpoza brány vyjel DOMINIK KOZACZKA a sám před Klimešem mu poslal puk kolem levého betonu. Asistence: Jakub Kotala.
     
    08:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Jakmile naskočil na led vyloučený JAKUB KOTALA ujížděl do přečíslení dva na jednoho s Malíkem, který mu předložil přesnou přihrávku před odkrytou bránu a havířovský útočník se nemýlil. Asistence: Filip Malík.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 21. Grünwald (Kusko), 26. Raška (Sedlák), 31. Štancl, 37. Mrázek (Raška), 43. Mrázek (Kozel) - 9. Kotala (Malík), 12. Kozaczka (Kotala)


    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) - Zbořil J., Mytiska, Štancl, Řeřucha, Vlček, Vágner, Vojáček, Sedlák (C) - Kozel, Lašák, Raška, Mrázek, Jenyš, Kusko, Grünwald, Beneš, Král, Kovářů
    AZ Havířov: Tomšů (Šimeček) - Kotala, Gawlaz, Matěj, Potočný, Klečka, Synek, Sonnek, Stanislav, Kasperlík, Malík, Křibík, Bureš, Kozaczka, Weisser, Vyčesaný, Školoud, Staš, Flamík, Ryška, Graca

    Rozhodčí: Slavka - Maťašovský, Lošťák
    bahis siteleri