SHK Hodonín – Val. Meziříčí 10:1 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
10:1 (3:0, 4:1, 3:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Neděle 16.10.2011, 18:00 • ZS TEZA • Krajská liga juniorů
Partner:
     
    59:29
    Buřič opět spálil tutovku, když byl uplně sám před brankou a napálil puk jen do Netoličky!
     
    58:56
    Miklík napálil dokonce břevno!
     
    56:59
    Tomi se po krásné nahrávce od beků dostal sám před Netoličku, ten mu nedovolil zvýšit na rozdíl deseti branek a vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    56:16
    Horinka ani nadvakrát nedokázal překonat Netoličku!
     
    55:18
    Buřič si sice pěkně prohodil beka Bobrů, ale nedokázal puk zasunout za Netoličku.
     
    54:30
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A je tu potupná desítka! Svůj hat-trick dokonává ADAM DUCHOSLAV, který dorazik střelu Mokráňe od modré čáry. Asistence: Mokráň.
     
    53:14
    Vyloučeno mužstvo z Val. Meziříčí za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Mikel (VAL) a spolu s ním dostává 5 minutový trest Halenčák (VAL).
     
    50:06
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A už je tu další branka! Tomi našel po modré LUKÁŠE MOKRÁŇE a ten z první propálil bezmocného Netoličku! Asistence: Tomi.
     
    49:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Z tohoto utkání se stává pořádný debakl! JAKUB TOMI po přihrávce Charváta zvyšuje na rozdíl už sedmi gólů! Asistence: Charvát
     
    41:40
    Duchoslav se prokličkoval z rohu až před Netoličku a mohkl dosáhnout hat-tricku, ale v rozhodujícím momentu mu puk sjel z hole!
     
    39:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A už je to o 6 branek! Čavoj za bránou přihrál Charvátovi na levý kruh, ten s pukem udělal dva rychlé kroky, podíval se a napříč třetinou nahrál TIBORU JANÁSOVI, který střelou z první překonal Netoličku. Asistence: Charvát, Čavoj.
     
    38:58
    Vyloučeni Horinka (HOD) za krosček a Motloch (VAL) za hrubost.
     
    37:53
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí střílí gól v oslabení! Puk si vybojoval za bránou Tomi, který skrytou bekhendovou přihrávkou našel na první tyči ADAMA DUCHOSLAVA, který skóruje a připisuje si již druhou trefu v zápase! Asistence: Tomi.
     
    37:00
    Vyloučen Mokráň (HOD) za nedovolené bránění.
     
    32:11
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Čavoj nevěděl co s pukem v rohu, ale pak našel nádherným pasem dnes aktivního ADAMA DUCHOSLAVA a ten zvyšuje do prázdné branky na rozdíl čtyrech gólů! Asistence: Čavoj.
     
    30:25
    Tomiho v úniku zastavil Kolovratník (VAL) a jde si sednout za hákování.
     
    28:55
    Duchoslav trestuhodně ztratil puk ve středním pásmu a umožnil tak Skýpalovi, aby vyrazil uplně sám směr Jež. Ten ho však s přehledem vychytal.
     
    27:16
    Vyloučen Baroš (VAL) za podražení.
     
    26:40
    Čavoj měl příležitost nahrát svému spoluhráči do prádné, místo toho volil střelo do betonů Netoličky.
     
    22:46
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují! Halenčák zachytil rozehrávku Drtičů na modré a poslal střelu na Ježe. Před bránou však stál připravený VOJTĚCH BAROŠ, který ztečoval sřílenou nahrávku mezi betony hodonínského golmana. Asistence: Halenčák.
     
    20:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Už 35 sekund po zahájení druhého dějství musí Netolička lovit puk ze své sítě. Dvojice Miklík-Charvát ujela 2 na 1, Miklík naznačil střelu a pak nezištně poslal pas na MATĚJE CHARVÁTA, který jenˇdoťukl puk do prázdné klece. Asistence: Miklík.
     
    16:49
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Duchoslav zabral na buly a okamžitě přistrčil puk Čavojovi, který se u levé tyče Netoličky nemýlil a zvyšuje na 3:0! Asistence: Duchoslav.
     
    14:15
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Znovu hezká akce na jeden dotek. Miklík za bránou přihrál Duchoslavovi do roho, ten se rozhlédl a milimetrovým pasem našel JAKUBA TOMIHO před bránou, který upravil skóre zápasu mezi betony hostujícíhoo gólmana. Asistence: Duchoslav, Miklík.
     
    12:09
    Opět aktivní Mikel poslal střelu švihem na Ježe a s trochou štěstí mohl i skórovat. Ježovi propadl puk za záda, ale stihl ho včas zkrotit.
     
    10:16
    Čavoj mohl jet uplně sám na Netoličku, ale v momentu převzetí přihrávky upadl.
     
    8:00
    Vyloučen Kolovratník (VAL) za podražení.
     
    7:07
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Krásná souhra domácích! Horinka si narazil s beky, udělal oblouček a našel před bránou uplně volného MATĚJE CHARVÁTA! Ten z první překonal Netoličku k levé tyči. Asistence: Horinka.
     
    5:33
    Velká šance! Jeden z hostujících forvardů nastřelil puk do spojnice domácího brankáře. Bobři mají momentálně více ze hry.
     
    4:34
    Vyloučen Čavoj (HOD) za faul kolenem.
     
    4:24
    Motloch se dostal do brejku za beky Drtičů, tváří v tvář Ježovi neuspěl.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 8. Charvát (Horinka), 15. Tomi (Duchoslav, Miklík), 17. Čavoj (Duchoslav), 21. Charvát (Miklík), 33. Duchoslav (Čavoj), 38. Duchoslav (Tomi), 40. Janás (Charvát, Čavoj), 50. Tomi (Charvát), 51. Mokráň (Tomi), 55. Duchoslav (Mokráň) - 23. Baroš (Halenčák)


    SHK Drtiči Hodonín: Jež (Luner) - Horinka, Polesný, Adamec, Mokráň, Miklík - Charvát, Tomi, Buřič - Duchoslav, Čavoj, Janás - Šrámek
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Netolička (Ondřej) - Kolovratník, Novosad, Valuch, Kabaláč, Skýpala, Sedlář, Chrástadej, Urban, Kašpar, Halančák, Baroš, Mikel, Motloch
    bahis siteleri