Liberec – Hr. Králové 3:1 (kon.) | HC Kladno – Chomutov 6:7 (kon.) | Třinec – Havířov 5:3 (kon.)
HC Litvínov – Plzeň 3:7 (kon.) | Letňany – Písek 4:5 (kon.) | Vsetín – Kometa Brno 3:7 (kon.)
Zlín – Jihlava 2:0 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 3:6 (kon.) | K. Vary – PZ Kladno 3:2 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 9:0 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
PZ Kladno
Čtvrtek 20.10.2011, 18:00 • KV Arena (Karlovy Vary - Tuhnice) • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:12
    Hovsepyan z tutuové pozice ranou mezi betony nedal !!! Obrovská škoda pro PZ.
     
    56:50
    Hosté to už nyní zkoušejí bez brankáře !
     
    51:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! A máme tu druhý obrat v utkání. Tentokrát však na straně domácích. Ty rozevřeli klasecký přesilovkový trojúhelník ve třetině kladenského PZ. Chvíli si přihrávali napříč celým pásmem až se nakonec ke střele odhodlal bek RADOMÍR VANĚK a poslal domácí podruhé v utkání do vedení. Bez asistence.
     
    50:33
    Tak to byla paráda. Domácí Jirušek prošel jako nůž máslem napříč celým hřištěm. Zastavil jej až pád po faulu. Po něm vyloučen Lukáš Sýkora (KLP) na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    43:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Domácí zaslouženě srovnávají krok se soupeřem. Stejně jako předešlý gól Kladna, i nyní to byla spíše taková náhodná akce. Domácí bek nahodil kotouč do pásma Kladna. První u něho sice byl kladenský hráč, ale domácím se podařilo pásmo udržet. K puku se následně dostal domácí forvard JAKUB VRÁNA, který se nerozpakoval a důraznou střelou z první prostřelil dobře chytajícího Černého. Bez asistence.
     
    39:30
    Macháček mohl navyšovat vedení, ale nad pukem jen promáchl!
     
    36:47
    Ve stejném čase dochází ke střídání gólmanů na straně Energie. odchozího Davida Kutnara střídá jeho jmenovac a kolega David Fečo.
     
    36:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté dokonávají obrat. Macháček našel skvělým a přesným pasem DOMINIKA ZÍMU, který stejně jako Kobes střelou z první pod víko posílá Kladno poprvé v zápase do vedení. Asistence: Vladimír Macháček.
     
    34:11
    Vyloučen Patrik Michálek (KVA) na dvě minuty za hákování.
     
    30:41
    Vyloučen Lukáš Sýkora (KLP) na dvě minuty za krosček.
     
    27:12
    Vyloučen Miroslav Jirušek (KVA) na dvě minuty za faul kolenem.
     
    21:10
    Vyloučen Petr Kobes (KLP) na dvě minuty. Hráč musí odpylat trest pro hráčskou lavici Kladna za příliš mnoho hráčů na ledové ploše.
     
    12:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté poměrně zaskočili domácí. V brejku nahrával Šroubek na hůl PETRA KOBESE, který pohotovou ranou z první vyrovnává. Asistence: Josef Šroubek.
     
    9:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Po delším obléhání branky se domácí dočkávají zasloužené odměny. Chvíli to vypadalo, že energetici svoji šanci prováhali, ale nakonec se k puku dostal Vrána a chytrým pasem poslal kotouč na již čekajícího ALEXANDERA MOLNÁRA za brankou. Ten s pukem párkrát zamíchal, pak vyjel, obkroužil klec a zasunul za nepřipraveného brankáře. Asistence: Jakub Vrána.
     
    1:21
    Vyloučen Daniel Hroch (KVA) na dvě minuty za podražení.

    Milan Ouředník

    Branky a nahrávky: 10. Molnár (Vrána), 44. Vrána, 52. Vaněk - 13. Kobes (Šroubek), 37. Zíma (Macháček)


    HC Energie Karlovy Vary: Kutnar (Fečo) - Červenka, Šafář, Veverka, Vaněk, Michálek, Priškin - Molnár, Csamango, Bečka (C), Čápek, Klíma J., Gorčík, Petrov, Jirušek, Ziegler, Vrána, Krejsa, Hroch.
    PZ Kladno: Černý (Čičmanec) - Dolgoš, Rajter, Hájek, Bakula, Krumpholz, Krpelan, Procházka - Hanuš, Veselý (C), Hovsepyan, Sýkora, Cigánik, Kobes, Macháček, Marks, Šroubek, Zíma, Fiala.

    Rozhodčí: Hlinka - Sentenský, Šulo.
    bahis siteleri