Třinec – Liberec 3:4 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 8:2 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:1 (po s.n.)
K. Vary – Litvínov 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 2:5 (kon.) | Slavia – Zlín 4:5 (po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:4 (1:1, 0:3, 2:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 21.10.2011, 17:00 • Werk aréna Třinec • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Do konce poslední třetiny zbývají dvě minuty. Oceláři si zahrají další přesilovku. Na trestnou lavici je poslán Martin Čakajík, který hrál svou holí v Polanského obličeji.
     
    55:30
    Pinc pak nejspíš sundal Kohnovi přilbu. Ladislav Kohn šel protestovat k rozhodčím, ti jej ale posílají na trestnou lavici. Kohn si odsedí dvě minuty za hru s nedovolenou výstrojí. Kohn si totiž nasadil spadlou přilbu, což je dle nových pravidel zakázáno. Hraje se 4/4.
     
    54:55
    Oceláři dostávají zřejmě jednu z posledních šancí na vyrovnání stavu. Na trestnou lavici je poslán Michal Bárta, který vysekl hůl Lukáši Zíbovi. Bárta si odsedí dvě minuty.
     
    44:21
    Hosté jdou opět do čtyř. Marek Trončisnký nabral puk jak na lopatu a poslal ho do ochranné sítě, což se z vlastní třetiny nesmí.
     
    40:16
    Oceláři začínají aktivně. Rozehrávajícího Hrabala fauloval Petr Nedvěd, který si půjde odsedět dvě minuty.
     
    38:34
    Od modré nahazoval Davison, kotouč letěl mimo. Před brankou fauloval domácí Martin Richter. Rozhodčí jeho přestupek viděli a za hákování ho poslali sednout na dvě minuty.
     
    31:09
    Rozhodčí budou vylučovat. Vracející se Ladislav Kohn hrál příliš vysokou holí, za což ho rozhodčí poslali na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    26:17
    Oceláři pokračovali v tlaku, z toho pramení další faul hostů. Na trestnou lavici je poslán Petr Kica, který se provinil sekáním. Liberec si zahraje další dvouminutové oslabení, předtím nás ale čeká krátká reklamní pauza.
     
    21:04
    Rozhodčí Šír šel konzultovat předchozí situaci s videorozhodčím. Na trestnou lavici je mezitím poslán Martin Čakajík, který se provinil podražením.
     
    14:55
    Trončínský zavezl puk do třetiny Ocelářů a hledal najíždějícího Urbana. Tomu v zakončení zabránil faulem Rostislav Marosz. Domácí útočník si odsedí dvě minuty.
     
    7:02
    Oceláři si zahrají další přesilovku. Stanislava Hudce, při snaze dojet puk, hákoval Jaroslav Kudrna. Hostující forward si proto odsedí dvě minuty.
     
    4:22
    Uvidíme první početní výhodu utkání. Tu dostávají hráči Třince, když na trestnou lavici usedá Lukáš Derner. Ten bránil příliš důrazně, za což mu rozhodčí udělili dvě minuty.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 5. Květoň (Bonk), 43. Orsava (Rufer, Peterek), 60. Adamský (Kohn, Peterek) - 10. Krejčík (Kudrna, Nedvěd), 36. Krejčík, 37. Bárta (Dušek ), 40. Nedvěd (Trončinský, Bárta)


    HC Oceláři Třinec: Francouz (Hamerlík) - Hrabal, Zíb, Lojek, Hudec, Richter, Hořava, Davison, Bajtek - Květoň, Bonk, Marosz - Kohn, Peterek, Adamský - Havel, Polanský, Hrňa - Orsava, Ostřížek, Rufer
    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) - Čakajík, Hay, Výtisk, Trončinský, Derner, Ulrych, Holub, Kajínek - Kudrna, Nedvěd, Krejčík - Špaček, Vak, Klimenta - Bárta, Urban, Dušek - Kica, Bortňák, Vantuch

    Rozhodčí: Hradil, Šír - Gebauer, Lederer