Třinec – Liberec 3:4 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 8:2 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:1 (po s.n.)
K. Vary – Litvínov 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 2:5 (kon.) | Slavia – Zlín 4:5 (po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:4 (1:1, 0:3, 2:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 21.10.2011, 17:00 • Werk aréna Třinec • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přeci jen korigují! Odražený puk se dostal k MARTIN ADAMSKÝ, který střelou do odkryté části branky vykřesává naději pro třinecké hráče! Asistence: Ladislav Kohn, Jan Peterek.
     
    58:00
    Domácí to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Do konce poslední třetiny zbývají dvě minuty. Oceláři si zahrají další přesilovku. Na trestnou lavici je poslán Martin Čakajík, který hrál svou holí v Polanského obličeji.
     
    55:30
    Pinc pak nejspíš sundal Kohnovi přilbu. Ladislav Kohn šel protestovat k rozhodčím, ti jej ale posílají na trestnou lavici. Kohn si odsedí dvě minuty za hru s nedovolenou výstrojí. Kohn si totiž nasadil spadlou přilbu, což je dle nových pravidel zakázáno. Hraje se 4/4.
     
    54:55
    Oceláři dostávají zřejmě jednu z posledních šancí na vyrovnání stavu. Na trestnou lavici je poslán Michal Bárta, který vysekl hůl Lukáši Zíbovi. Bárta si odsedí dvě minuty.
     
    51:53
    Parádní zákrok Petera Hamerlíka! Před brankou Třince stál Jaroslav Kudrna, který z první zakončoval! Hamerlík dokázal jeho střelu vyrazit do rohu!
     
    44:21
    Hosté jdou opět do čtyř. Marek Trončisnký nabral puk jak na lopatu a poslal ho do ochranné sítě, což se z vlastní třetiny nesmí.
     
    42:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Branka je uznána a Oceláři korigují stav! Adam Rufer zavezl puk před branku, kde jej předal JAKUBU ORSAVOVI! Ten dotlačil černý nesmysl do sítě i s brankářem Pincem! Asistence: Adam Rufer, Jan Peterek.
     
    42:38
    Puk je v liberecké síti! Rozhodčí se radí, jestli se domácí nedopustili přestupku proti pravidlům, jmenovitě postavení hráče v brankovišti!
     
    41:10
    Velká šance pro hosty! Do sóla se dostal Tomáš Urban! Ten si najel před Hamerlíka, tam ale poslal puk nad branku!
     
    40:16
    Oceláři začínají aktivně. Rozehrávajícího Hrabala fauloval Petr Nedvěd, který si půjde odsedět dvě minuty.
     
    Do branky Třince se pro posledních dvacet minut postaví Peter Hamerlík!
     
    39:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se ale přeci jen dočkali přesilovkové branky! Další akce Bílých Tygrů už byla úspěšnější a končí v síti! Kotouč se dostal k PETRU NEDVĚDOVI, který měl tolik času a prostoru aby si zpracoval puk a vymetl pavučinky v domácí svatyni! Asistence: Marek Trončinský, Michal Bárta.
     
    39:10
    Neskutečný zákrok Pavla Francouze! Domácí brankář se roztáhl v brankovišti a betonem zastavil střelu Petra Nedvěda!
     
    38:34
    Od modré nahazoval Davison, kotouč letěl mimo. Před brankou fauloval domácí Martin Richter. Rozhodčí jeho přestupek viděli a za hákování ho poslali sednout na dvě minuty.
     
    36:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté udělují Ocelářům další direkt a jdou do dvoubrankového vedení! Antonín Dušek našel, krásným pasem za obranu, najetého MICHALA BÁRTU! Ten si bekhendovou kličkou vykoupal Francouze a poslal puk pod horní tyč! Asistence: Antonín Dušek.
     
    35:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    To je velká rána pro domácí psychiku! Liberečtí dokázal z minima vytěžit maximum! Kotouč se po střele LUKÁŠE KREJČÍKA, zastavil mezi Francouzovými betony! Krejčík dojel k brankovišti a důraznou dorážkou posílá Bílé Tygry do vedení! Bez asistence.
     
    31:09
    Rozhodčí budou vylučovat. Vracející se Ladislav Kohn hrál příliš vysokou holí, za což ho rozhodčí poslali na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    26:17
    Oceláři pokračovali v tlaku, z toho pramení další faul hostů. Na trestnou lavici je poslán Petr Kica, který se provinil sekáním. Liberec si zahraje další dvouminutové oslabení, předtím nás ale čeká krátká reklamní pauza.
     
    24:26
    Obrovská šance Třince! Odražený puk se dostal k zcela volnému Janu Peterkovi! Třinecký forward se vší silou opřel do střely, ta ale letěla těsně vedle branky!
     
    24:02
    Zmatky před domácí brankou! Před Francouzem operoval Tomáš Vak! Ten se nakonec dostal k zakončení, kotouč končí ve Francouzově lapačce!
     
    21:04
    Sudí Šír rozpažil, stav zůstává nerozhodný!
     
    21:04
    Rozhodčí Šír šel konzultovat předchozí situaci s videorozhodčím. Na trestnou lavici je mezitím poslán Martin Čakajík, který se provinil podražením.
     
    20:40
    Obrovská šance pro Třinec! Jan Peterek projel střední třetinu a vystřelil! Kotouč se zřejmě odrazil od spojnice branky! Rozhodčí si o přerušení asi půjdou zatelefonovat!
     
    18:43
    Neskutečné, co domácí nejsou schopni proměnit! Na brankovišti stál David Květoň, který, ačkoli tísněn, dokázal vystřelit z otočky! Kotouč jen proletěl kolem Pincových betonů!
     
    18:03
    Domácí se přeci jen dostali do další šance a mohla z toho být druhá branka Třince! Havel parádně našel Jiřího Polanského, který se z voleje snažil procedit puk skrz Pincovy betony! Hostující brankáře je ale sklapl včas a zastavil puk před brankovou čarou!
     
    14:55
    Trončínský zavezl puk do třetiny Ocelářů a hledal najíždějícího Urbana. Tomu v zakončení zabránil faulem Rostislav Marosz. Domácí útočník si odsedí dvě minuty.
     
    14:10
    Na domácí straně zvoní tyč! Tu orazítkoval Tomáš Klimenta!
     
    13:27
    Krásná akce domácích! Martin Adamský nakopl své motory a zavezl puk do třetiny Liberce. Tam si ho vyměnil s Janem Peterkem, aby poté mohl zakončit! Kotouč jen tak tak netrefil branku Liberce!
     
    11:00
    Ohromné štěstí na straně Liberce! David Květoň se dostal ke střele ze svého oblíbeného místa a prudkou ranou zápěstím trefil tyč liberecké branky!
     
    9:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají krok! V Třinci zafungovalo známé rčení: Nedáš, dostaneš! Rychlý protiútok Liberce, vedený Jaroslavem Kudrnou, zakončoval LUKÁŠ KREJČÍK! Kotouč propadl brankáři Francouzovi mezi rukou a betonem! Asistence: Jaroslav Kudrna, Petr Nedvěd.
     
    9:30
    Jiří Polanský se proháčkoval až před Pince, kde hledal najíždějícího Lukáše Havla! Ten nebyl sto doklepnout puk do sítě!
     
    8:20
    Obrovské šance pro Oceláře! Martin Adamský nejprve přebruslil kluziště, aby potom vystřelil vedle Pincovy branky! Kotouč se ale odrazil k dojíždějícímu Kohnovi, ten však nedokázal trefit branku! Oceláři se pak ještě dostali k puku a rozehráli další akci! Na jejím konci pálil Adamský, kotouč mu ale nesedl a skončil u Pince!
     
    7:02
    Oceláři si zahrají další přesilovku. Stanislava Hudce, při snaze dojet puk, hákoval Jaroslav Kudrna. Hostující forward si proto odsedí dvě minuty.
     
    4:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    oceláři využívají přesilovku a otevírají skóre zápasu! Radek Bonk zadovkou našel volného DAVIDA KVĚTONĚ! Ten měl tolik času a prostoru, že si mohl nejprve zpracovat puk a poté vystřelit směrem na Pince! Brankář Liberce ještě dokázal zastavit první Květoňův pokus, na následnou dorážku byl už však krátký! Asistence: Radek Bonk.
     
    4:22
    Uvidíme první početní výhodu utkání. Tu dostávají hráči Třince, když na trestnou lavici usedá Lukáš Derner. Ten bránil příliš důrazně, za což mu rozhodčí udělili dvě minuty.
     
    3:42
    Povedená akce Třince! David Květoň vybojoval puk, objel branku a snažil se najít volného Radka Bonka! Kotouč prošel ke kapitánovi Ocelářů, ten jej ale nedokázal usměrnit do branky!
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 5. Květoň (Bonk), 43. Orsava (Rufer, Peterek), 60. Adamský (Kohn, Peterek) - 10. Krejčík (Kudrna, Nedvěd), 36. Krejčík, 37. Bárta (Dušek ), 40. Nedvěd (Trončinský, Bárta)


    HC Oceláři Třinec: Francouz (Hamerlík) - Hrabal, Zíb, Lojek, Hudec, Richter, Hořava, Davison, Bajtek - Květoň, Bonk, Marosz - Kohn, Peterek, Adamský - Havel, Polanský, Hrňa - Orsava, Ostřížek, Rufer
    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) - Čakajík, Hay, Výtisk, Trončinský, Derner, Ulrych, Holub, Kajínek - Kudrna, Nedvěd, Krejčík - Špaček, Vak, Klimenta - Bárta, Urban, Dušek - Kica, Bortňák, Vantuch

    Rozhodčí: Hradil, Šír - Gebauer, Lederer
    bahis siteleri