Třinec – Liberec 3:4 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 8:2 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:1 (po s.n.)
K. Vary – Litvínov 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 2:5 (kon.) | Slavia – Zlín 4:5 (po s.n.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
6:2 (1:1, 3:1, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 21.10.2011, 18:00 • KV Arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Stejný střelec se prosazuje znovu! Mikeska vyhrál vhazování přímo na MARTINA ZAŤOVIČE, který unikl všem obráncům, a ačkoli byl tísněn obráncem, dokázal zakončit pod víko. Asistence: Michal Mikeska.
     
    43:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Překrásná přesilovková kombinace v podání Energie! Václav Skuhravý se nejprve musel o kotouč strachovat, ale nakonec dokázal poslat na zcela volného MARTINA ZAŤOVIČE, který z mezikruží a z první skóruje! Asistence: Václav Skuhravý, Petr Mocek.
     
    39:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Tak až tak v klidu to nebylo! Ještě pět sekund před koncem třetiny se v úniku po křídle prosadil PETR KUMSTÁT, který se po klamavých pohybech trefuje přesně nad lapačku Volkeho. Asistence: Lukáš Pech, Michal Gulaši.
     
    37:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Čtvrté vyhození po mantinelu bylo zároveň gólovou přihrávkou! Skladaný zpracoval dopadající kotouč a pokračoval v akci dva na jednoho, kličkou se dostal přes ležícího obránce a nahrál před branku, kde číhal RASTISLAV DEJ, který přesně mířil pod víko a trefuje se v tomto utkání již podruhé. Asistence: František Skladaný.
     
    34:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov jako blesk z čistého nebe vyrovnává! Po delší době se Litvínov začal opět prosazovat v útočné hře, ROBIN HANZL v osobním souboji přetlačil Rohana, natlačil se před bránu a beckhendovou kličkou překonal Salfického. Asistence: Matěj Stříteský, Petr Kousalík.
     
    29:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Je to tady, třicátá minuta utkání a neustálý tlak Energie přináší ovoce! RASTIVLAV DEJ v pádu a v bezprostřední blízkosti Volkeho dorazil vynikající přihrávku Skladaného za jeho záda, čímž posílá Energii do vedení. Asistence: František Skladaný.
     
    12:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! LUKÁŠ PECH potvrzuje svojí excelentní formu! Po zaváhání litvínovské obrany, která nezachytila přesnou přihrávku Michala Gulašiho, unikl po levém křídle a sebejistou střelou prostřelil Volkeho mezi betony. Asistence: Michal Gulaši.
     
    8:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Skóre zápasu je otevřeno! Lukeš z kruhu poslal kotouč před bránu, kde stál připravený VOJTĚCH KUBINČÁK a poslal kotouč za Salfického. Asistence: František Lukeš, Viktor Hübl.
    Marken.cz

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 13. Pech (Gulaši), 30. Dej (Skladaný), 38. Dej (Skladaný), 40. Kumstát (Pech, Gulaši), 44. Zaťovič (Skuhravý, Mocek), 45. Zaťovič (Mikeska) - 9. Kubinčák (Lukeš, Hübl V.), 35. Hanzl (Stříteský, Kousalík)


    HC Energie Karlovy Vary: Salfický (Závorka) – Gulaši, Nosek, Rohan M., Bombic, Mocek, Gawryletz, Parýzek, Přindiš – Košťál, Pech, Kumstát – Mikeska, Skuhravý (C), Zaťovič – Skladaný, Melenovský, Dej – Kuběna, Kupec, Zucker Trenér: Václav Baďouček
    HC VERVA Litvínov: Volke (Franěk) – Černošek, Trávníček, Ručinský (C), Stříteský, Lukeš, Kousalík, Hübl, Kubát, Gula, Jenáček, Kubinčák, Jareš, Pojkar, Majdan, Frolík, Hanzl, Hujsa, Bojer, Maxa, Brejčák. Trenér: Jiří Kučera

    Rozhodčí: Šindler, Husička - Bláha, Kostka
    bahis siteleri