Třinec – Liberec 3:4 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 8:2 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:1 (po s.n.)
K. Vary – Litvínov 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 2:5 (kon.) | Slavia – Zlín 4:5 (po s.n.)
po s.n.
HC Slavia Praha
4:5 (2:0, 1:1, 1:3)
Berani Zlín
Pátek 21.10.2011, 18:15Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Rozhodující nájezd si připisuje jediný úspěšný střelec BEDŘICH KÖHLER, který krásnou kličkou vykoupal Furcha.
     
    59:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hned tři slávisté bojovali o puk na modré, zatímco před brankou stál zcela volný PETR LEŠKA, ke kterému se dostal puk a zkušený útočník prostrčil puk mezi Furchovy betony. Asistence: Veselý a Sýkora.
     
    50:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak i domácí potrestali chybu Zlína při jeho přesilovce. Kadlec zachytil puk ve středním pásmu, poslal ho mezi obránce do jízdy JAKUBU SKLENÁŘOVI, který propasíroval puk pod Horčičku. Asistence: Kadlec.
     
    46:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Obrovské zmatky v rozehrávce využil JIŘÍ ONDRÁČEK. Hertl přihrával za bránou Krejčíkovi, který ale neměl hůl, puk se dostal k Ondráčkovi, který na třikrát překonal Furcha a svým druhým gólem srovnal. Bez asistence.
     
    44:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    JIŘÍ ONDRÁČEK zvolil při nájezdu střelu, která zapadla přesně do horního růžku.
     
    29:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tomáš Svoboda hezkou přihrávkou do druhé vlny našel rozjetého VLADIMÍRA RŮŽIČKU, který přesnou střelou mezi Horčičkovy betony opět zvyšuje náskok domácích. Asistence: Svoboda a Sklenář.
     
    24:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tomáš Linhart nahazoval puk od modré, před Furchem dobře stínoval LUKÁŠ FINSTERLE, od kterého puk nakonec zapadl do brány. Asistence: Linhart a Leška.
     
    11:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    PETR JELÍNEK vypálil ze značného úhlu, puk se odrazil od hole zlínského obránce Tesaříka přesně mezi betony bezmocného gólmana Horčičky. Šťasný druhý gól pro domácí. Bez asistence.
     
    5:16
    Slavia právě vstřelila branku!
    A souhra přesilovkové formace zafungovala. Růžička poslal krásnou křiznou přihrávku bekhendem přesně na hůl TOMÁŠE KŮRKY, který neměl problém rozvlnit síť odkryté klece. Asistence: Růžička a Svoboda.
    Marken.cz

    Patrik Kubečka

    Branky a nahrávky: 6. Kůrka (Růžička, Svoboda), 12. Jelínek, 29. Růžička (Svoboda, Sklenář), 51. Sklenář (Kadlec) - 25. Finsterle (Linhart, Leška), 45. Ondráček, 47. Ondráček, 60. Leška (Veselý, Sýkora), 65. Köhler


    HC Slavia Praha: v minulém kole
    Furch – Kadlec, Kolařík, Kuboš, Šulc, Roth, Vašíček, Krejčík, Špelda – Kůrka, Krenželok, Tomica – T. Svoboda, V. Růžička, Sklenář – Kalus, Jelínek, Doležal – Micka, Hertl, M. Čermák

    Berani Zlín: Horčička – Hamrlík, Linhart, Matějíček, Galvas, Míka, Lučka, Tesařík, Řezníček – Finsterle, Leška, Köhler – Důras, Čajánek, Veselý – Holík, Roman Vlach, Ondráček – Honejsek, T. Sýkora, Čech

    Rozhodčí: Trombík, Minář - Charvát, Bejček

    Diváci: 3170
    bahis siteleri