Hr. Králové – Kobra 7:2 (kon.) | Poruba 2011 – Warriors Brno 6:4 (kon.) | Frýdek-M. – Šumperk 6:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – V.Popovice 5:4 (kon.) | Litoměřice – Klatovy 5:5 (kon.) | Vsetín – Havířov 3:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:4 (0:2, 2:0, 3:2)
HC Slavoj Velké Popovice
Pátek 21.10.2011, 18:00 • Kotlina Havlíčkův Brod • Liga juniorů
Partner:
     
    59:51
    Velké Popovice právě vstřelily branku!

    Na brankovišti se prosadil PATRIK DANDA, jenž prostřelil bezmocného Zvolánka. Bez asistence.
     
    52:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!


    Ondřej Doležal hodil puk zadovkou na VLADIMÍRA SZILVU, jenž si puk zpracovak bruslí a tvrdou ranou z kruhu pod břevno trefil přesně! Asistence: Doležal O.
     
    51:48
    Velké Popovice právě vstřelily branku!

    Domácí obrana nyní daruje Kozlům další branku. Řezáček poslal puk přes klubko hráčů na brankovišti stojícícmu MIKULÁŠOVI BÍCHOVI, jenž ještě před 5. Prosincem nadělil Zvolánkovi branku, když puk v pohodě zasunul k pravé tyči. Asistence: Řezáček, Rejna
     
    45:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!


    A Rebelové odskakují na rozdíl dvou branek. Varga poslal šikovnou přihrávku na ONDŘEJE DOLEŽALA, jenž v samostatném nájezdu zvedl puk pod břevno a skóruje podobně jako jeho bratr Jakub! Asistence: Varga
     
    42:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!


    Další kousek z dílny mistra Kozlíka, experta na nájezdy! DAVID KOZLÍK šikula se chopil na modré puku a mezi dvěma obránci se natlačil před Čásenského a svoji perfektní prací holí puk protlačil do sítě! Bez asistence.
     
    34:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!


    A je vyrovnáno! JAKUB DOLEŽAL vybojoval puk u mantinelu, poslal ho na brankoviště Eriku Novákovi, jenž si puk zpracoval, popotáhl si Čásenského k jeho levé tyči a poslal efektivní vracečku Doležalovi, jenž puk napálil do brány! Asistence: Erik Novák.
     
    22:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!


    A domácí snižují stav! Musil poslal přihrávku na VLADIMÍRA SZILVU, jenž z úhlu nachytal Čásenského na hruškách! Asistence: Musil.
     
    3:32
    Velké Popovice právě vstřelily branku!

    Laxní přístup domácích obránců nyní dovolil hostím skórovat. Němec najel do pásma, kde nahrával Rejnovi, jenž však puk nezachytil, ale ten se odrazil do mantinelu, na což domácí obrana vůbec nereagovala a nechala LUBOŠE REJNU aby na brankovišti zakončil přesně k levé tyčce Zvolánka. Asistence: Němec O.
     
    7:15
    Velké Popovice právě vstřelily branku!

    Domácím se nepovedl přechod z obranného pásma a hosté se rychle dostali před Zvolánka, jenž si nejprve poradil se střelou Vacka a zlikvidoval i následné dvě dorážky, ale jak praví přísloví do třetice všeho dobrého, tak na třetí pokus propasíroval puk za jeh záda TOMÁŠ HYNEK. Asistence: Krištof a Vacek.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 23. Szilva (Musil), 35. Doležal J. (Novák E.), 43. Kozlík, 46. Doležal O. (Varga), 53. Szilva (Doležal O.) - 8. Hynek T. (Krištof, Vacek), 4. Rejna (Němec O.), 52. Bícha (Řezáček, Rejna), 60. Danda


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Jeřábek) - Pecen, Musil "A", Ambrož, Němec V., Kříž, Křesťan, Szilva, Novák E., Žemlička, Zdražil, Varga, Jelínek, Hynek M., Kozlík, Doležal J., Doležal O.
    HC Slavoj Velké Popovice: Čásenský (Kovář) - Němec O., Dvořák, Rejna "A", Šmicr, Skřivánek, Vilímek, Hynek T., Vencovský, Vacek, Srdínko, Danda, Jeništa "C", Krištof, Fiala, Bícha, Řezáček "A", Král

    Rozhodčí: Mgr. Zdeněk Pokorný - Lukáš Klouda, Tomáš Samuel
    bahis siteleri