Poprad – Nitra 3:4 (po pr.) | Martin – Žilina 1:0 (kon.) | Banská Bystrica – Košice 2:4 (kon.)
Trenčín – Zvolen 3:2 (kon.) | HC Slovan – Skalica 1:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:2 (0:2, 1:0, 2:0)
HKM Zvolen
sk Úterý 25.10.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:44
    Strela príklepom od Juraška a Kováčov parádny semafor.
     
    59:00
    Posledná minúta zápasu a Dukla vyhodila puk. Následne Gašparovič netriafa prázdnu bránu !
     
    58:34
    Dukla, Lelkeš, 2 min. zaľahnutie puku, zdržiavanie hry.
     
    58:34
    Zvolen bez brankára a bude hrať presilovku !
     
    57:51
    Zvolenčania sa už tešili z gólu, no ten nakoniec nebol dosiahnutý. Zvolen teraz dostal súpera pod tlak a to enormný, no Dukla sa ubránila.
     
    49:30
    Trenčín dal gól!
    Domáci si prihrávali puk, viackrát sa pokúsil vystreliť Tvrdoň, no neujala sa ani jedna. V sieti skončil až pokus z prvej LIBORA HLUBUČEKA, ktorý povymetal všetky pavučiny z ľavého horného rohu Škrečkovej brány. Asistencie: Radoslav Tybor, Roman Tvrdoň.
     
    48:42
    Zvolen, Vantroba, 2 min. zdržiavanie hry.
     
    47:59
    Zvolen, Milan Jurík, 2 min. nedovolená hra s vysokou hokejkou.
     
    47:32
    Brabenec sa ocitol opäť v šanci, tentoraz dostal dobrú prihrávku spoza brány, ktorú sa snažil z prvej poslať za Kováča, domáci brankár však výborne zasiahol pravým betónom.
     
    44:44
    Zvolen sa dostal do prečíslenia 2 na 1. Pred Kováčom sa ocitol Brabenec, ktorý vyskúšal prekonať Kováča, ten však s dôležitým úspešným zákrokom.
     
    40:40
    Trenčín dal gól!
    Dukle stačilo 16 sekúnd nato, aby využila početnú prevahu. Puk sa dostal na modrú k Tvrdoňovi, jeho strelu vyrazil Škrečko len pred RADOSLAVA TYBORA, ktorý puk dorazil do odkrytej časti bránky. Asistencie: Roman Tvrdoň, Jakub Gašparovič.
     
    37:19
    Sojčík s Lelkešom sa dostali do prečíslenia 2 na 1 potom, ako im puk vybojoval Mikula. Sojčík prihrával Lelkešovi pred bránu, ktorý vypálil z prvej, no Škrečko sa stihol presunúť a puk vytesniť mimo bránu !
     
    28:42
    Zvolen, Brabenec, 2 min. podrazenie.
     
    27:54
    Trenčín dal gól!
    Dukla znižuje po krásnej akcii mladíka Daňa, ktorý vyviezol puk do pásma, vnikol s ním do toho útočného. Peknou prihrávkou našiel na druhej strane LUKÁŠA BOLFA, ktorý si prehodil puk do protismeru pohybu Škrečka a znížil pekným bekendovým blafákom. Asistencie: Marko Daňo, Andrej Šťastný.
     
    24:55
    Daňo získal puk na obrannej modrej, obišiel dvoch hráčov Zvolena, z ľavej strany sa dostal až k bekendovému zakončeniu, ktoré mu však Škrečko zneškodnil.
     
    18:28
    Po vyhratom buly prišla strielaná prihrávka Zvolena od modrej na Juríkovi, ktorý z prvej chcel umiestniť puk medzi Kováčove betóny a aj keď tadiaľ puk prešiel, nemal dostatočnú razanciu,aby sa dokotúľal za bránkovú čiaru.
     
    18:32
    Dukla, Mikula, 2 min. seknutie, navyše panenka.
     
    17:00
    Brabenec v obrovskej šanci sám pred Kováčom, kedy z prvej zakončoval prihrávku spoza brány, no Kováč nepripustil tretí gól.
     
    15:00
    Tvrdoň sa dostal do nájazdu v oslabení, výbornú prácu však odviedol Ďaloga, ktorý ho čisto odblokoval.
     
    13:06
    Dukla, Tybor, 2 min. hákovanie.
     
    09:03
    Zvolen dal gól!
    Zvolen sa ocitol pred Kováčom tretí raz v zápase a je z toho druhý gól hostí. Dobrú prácu odviedol Tomáš Škvaridlo za bránou, prihral puk pred ňu na voľného MILANA JURÍKA, ktorý zvyšuje skóre zápasu na 0:2. Asistencie: Tomáš Škvaridlo, Ondrej Otčenáš.
     
    04:50
    Zvolen, Slovák, 2 min. podrazenie.
     
    04:03
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania prvý raz pred Kováčom v zápase a hneď je z toho gól. Domáca obrana trošku prepadla, Zvolen zakombinoval a VLADISLAV BALÁŽ na druhýkrát prekonal ležiaceho Kováča na ľade. Asistencie: Lukáš Jurík, Matúš Leskovjanský.
     
    03:05
    Kopecký sám pred Škrečkom strieľa z prvej, brankár Zvolena so šťastím vyráža !
     
    01:30
    Nádherný kombinačná akcia domácich. Hlubuček našiel kolmicou cez celé stredné pásmo Tybora, ten posunul do jazdy úplne voľnému Romanovi Tvrdoňovi, no ten netriafa bránku !

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 28. Bolf (Daňo, Šťastný), 41. Tybor (Tvrdoň, Gašparovič), 50. Hlubuček (Tybor, Tvrdoň) - 5. Baláž (Jurík, Leskovjanský), 10. Jurík (Škvaridlo, Otčenáš)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Chovan, Bednár, Hlubuček, Trefný, Bolf, Gábriš, Bendík, Imrich - Mikula, Sojčík, Lelkeš, Tybor, Šťastný, Tvrdoň, Gašparovič, Daňo, Melichárek, Filo, Kopecký, Radulay. Tréner: D. Gregor
    HKM Zvolen: Škrečko - Mucha, Juraško, Vantroba, Ďaloga, Bronilla, Hraško, Ťavoda, Šiška - Leskovjanský, Jurík, Baláž, Slovák, Brabenec, Čurilla, Otčenáš, Jurík M., Škvaridlo, Zuzin, Puliš, Méry. Tréner. J.Škrak

    Rozhodčí: Jonák - Návratek, Tvrdoň.

    Diváci: 1845
    bahis siteleri