Liberec – Sparta 5:4 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 1:6 (kon.) | Třinec – Motor ČB 3:6 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 0:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 3:2 (kon.) | Pardubice – K. Vary 3:4 (po s.n.)
po s.n.
HC Dynamo Pardubice
3:4 (0:2, 0:1, 3:0 - 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 28.10.2011, 18:10 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! MARTIN ZAŤOVIČ poslal svůj nájezd neomylně mezi chrániči Růžičky v brance domácích a zajišťuje tak hostům bod navíc.
     
    59:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Místní specialita, která domácím v posledních vteřinách zajístí body do extraligové tabulky je znovu v akci! Bartkovo nahození se po odrazech dostalo na hůl neobsazeného JANA STARÉHO, který zasouvá do odkryté klece! Asistence: Jan Kolář I a Martin Bartek.
     
    52:07
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Branka platí, máme zaděláno na pořádné drama! Kousal od mantinelu projel před Salfického, kde jeho ránu ještě hostující brankář vyrazil, ale na závar, v kterém puk do odkryté klece dotlačil JAN BUCHTELE již nestačil. Bez asistence.
     
    41:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a snižují na 1:3. Po pěkné kombinaci přesilovkové formace netrefil branku Benák, ale puk se šťastně odrazil od zadního mantinelu přesně na hůl ROBERTA KOUSALA, který nabídku volné klece zužitkoval a skóruje. Asistence: Václav Benák.
     
    26:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! A hosté již vedou o tři branky, když využívají přesilovou hru. Puk se dostal na hůl Pecha, který si ho zpracoval a našel před brankou volného PETRA KUMSTÁTA, který před odkrytou klecí nezaváhal a skóruje. Asistence: Lukáš Pech a Jan Košťál.
     
    14:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Hosté utíkají na rozdíl dvou branek. Melenovský nahrál z rohu puk na osamoceného RASTISLAVA DEJE, který sám před Růžičkou nezaváhal a přesnou ranou k tyči dává na 2:0 z pohledu hostí. Asistence: Marek Melenovský.
     
    03:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Hosté jdou do vedení, když okamžitě po vhazování vypálil Gawryletz, a jeho pokus od modré výborně tečuje za záda Růžičky střelec VÁCLAV SKUHRAVÝ. Asistence: Travis Gawryletz.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 42. Kousal (Benák), 53. Buchtele, 60. Starý (Kolář I, Bartek) - 4. Skuhravý (Gawryletz), 15. Dej (Melenovský), 27. Kumstát (Pech, Košťál), 65. Zaťovič


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Píša, Kolář II, Sičák, Kočí, Benák, Boser, Drtina – Kolář I, Koukal, Starý – T. Nosek, Elkins, Bartek – Sim, Nahodil, Rákos – Kousal, Radil, Buchtele

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC Energie Karlovy Vary: Salfický (Závorka) – Gulaši, D. Nosek, Rohan, Bombic, Mocek, Gawryletz, Gründling, Přindiš – Košťál, Pech, Kumstát – Mikeska, Skuhravý, Zaťovič – Skladaný, Melenovský, Dej – Kuběna, Kupec, Zucker

    Trenéři: Václav Baďouček, Martin Pešout a Pavel Kněžický

    Rozhodčí: Minář, Trombík - Barvíř, Blümel

    Diváci: 8280
    bahis siteleri