Liberec – Sparta 5:4 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 1:6 (kon.) | Třinec – Motor ČB 3:6 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 0:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 3:2 (kon.) | Pardubice – K. Vary 3:4 (po s.n.)
po s.n.
HC Dynamo Pardubice
3:4 (0:2, 0:1, 3:0 - 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 28.10.2011, 18:10 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! MARTIN ZAŤOVIČ poslal svůj nájezd neomylně mezi chrániči Růžičky v brance domácích a zajišťuje tak hostům bod navíc.
     
    1:2 - Je rozhodnuto! Martin Zaťovič přiliš nevymýšlel a poslal prudkou ranou puk přesně mezi výstroj brankáře Růžičky.
     
    1:1 - Václav Skuhravý vyrovnává, když svoji ránu umístil přesně mezi chráníče Růžičky.
     
    1:0 - Pořadí se mění a domácím to přináší první branku. Robert Kousal zkusil blafák do bekhendu a zakončuje na jedničku.
     
    62:45
    Velký závar v brankovišti hostů zakončoval Píša, ale Salfický se v brance hostů překonává. Následný odražený puk odvrací snad na třetí pokus obrana Energie!
     
    59:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Místní specialita, která domácím v posledních vteřinách zajístí body do extraligové tabulky je znovu v akci! Bartkovo nahození se po odrazech dostalo na hůl neobsazeného JANA STARÉHO, který zasouvá do odkryté klece! Asistence: Jan Kolář I a Martin Bartek.
     
    59:21
    Zákrok večera předvedl Salfický vyrážečkou proti ráně, kterou vyslal Píša.
     
    58:24
    Pardubická branka již je prázdná!
     
    58:08
    Oddechový čas pro domácí.
     
    52:07
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Branka platí, máme zaděláno na pořádné drama! Kousal od mantinelu projel před Salfického, kde jeho ránu ještě hostující brankář vyrazil, ale na závar, v kterém puk do odkryté klece dotlačil JAN BUCHTELE již nestačil. Bez asistence.
     
    52:07
    Kousal využil volného prostoru a dostal se z rohu před Salfického. Bekhendem zakončil do betonů hostujícího brankáře, od kterých se puk dostal do vzduchu. Padající projektil se poté dostal do branky, ale sudí si jde pro jistotu zavolat s videorozhodčím.
     
    49:07
    V poskytnuté výhodě se středem obrany domácích dostal do zakončení Dej, ale lapačka Růžičky jeho slušnou ránu zastavuje. Hosté si přesto zahrají přesilovou hru, když dvě minuty dostává za krosček Jan Starý.
     
    47:47
    Domácí tým jde razantně za druhou brankou, když dvakrát zakončoval po pěkných akcích Corey Elkins. Poprvé v brejku dva na jednoho ještě netrefil branku, ale při druhé možnosti zakončoval lépe, jenže parádní zákrok Dušana Salfického betonem jeho gólovou radost kazí.
     
    44:29
    Situace se pro domácí ještě zlepší, protože dvě minuty z ahru vysokou holí vidí David Nosek.
     
    44:00
    Velká šance domácích! Nahození Drtiny končí na pravé tyči hostující branky. Následný marný pokus o doražení kotouče se domácím nepovedl, ale přesto si zahrají přesilovou hru. Dvě minuty dostává za hákování Travis Gawryletz.
     
    41:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a snižují na 1:3. Po pěkné kombinaci přesilovkové formace netrefil branku Benák, ale puk se šťastně odrazil od zadního mantinelu přesně na hůl ROBERTA KOUSALA, který nabídku volné klece zužitkoval a skóruje. Asistence: Václav Benák.
     
    39:28
    Přesilovka pro domácí tým. Dvě minuty dostává za hrubost František Skladaný.
     
    35:31
    Zajímavé momenty na obou stranách! Nejprve před Salfickým netrefil puk v ideální pozici Kolář I a na druhé straně si Kumstát krásně zpracoval těžkou přihrávku a v úniku zakončil svůj blafák pouze do pravého betonu Martina Růžičky!
     
    28:54
    Domácím ujížděl jeden z hostující forvardů do zakončení a Benák musel faulovat. Zadák Pardubic dostává dvě minuty za hákování.
     
    26:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! A hosté již vedou o tři branky, když využívají přesilovou hru. Puk se dostal na hůl Pecha, který si ho zpracoval a našel před brankou volného PETRA KUMSTÁTA, který před odkrytou klecí nezaváhal a skóruje. Asistence: Lukáš Pech a Jan Košťál.
     
    25:05
    Aleš Píša dostává dvě plus dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    24:42
    Přesilovka pro Energii. Dvě minuty dostává za hákování Daniel Rákos.
     
    23:16
    Velká šance domácích! Petr Koukal ujížděl sám na Salfického, ale neuspěl. Jeho blafák končí na výborném levém betonu hostujícího brankáře!
     
    21:03
    Výborný obranný zákrok Tomáš Noska, který v pádu odpaluje puk z hokejky Zaťoviče, který se už řítil sám na Růžičky!
     
    20:21
    A mohlo to být už o tři branky! Pech našel nikým neatakovaného zadáka Energie Davida Noska, který však v blafáku ztroskotal na pravém betonu Martina Růžičky!
     
    17:58
    Jan Kolář I se od levého mantinelu krásně protáhl hostující obranou a šel do zakočení. V něm i přes faul zakončil, ale Salfický vyráží. Domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Michal Gulaši.
     
    14:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Hosté utíkají na rozdíl dvou branek. Melenovský nahrál z rohu puk na osamoceného RASTISLAVA DEJE, který sám před Růžičkou nezaváhal a přesnou ranou k tyči dává na 2:0 z pohledu hostí. Asistence: Marek Melenovský.
     
    13:04
    Totožná situace jako před první brankou málem vedla znovu ke gólovému momentu. Střelu Gawryletze výborně tečoval Skuhravý, ale tentokrát jeho pokus končí těsně vedle pravé tyče domácí branky!
     
    11:28
    Přesilovka pro Karlovy Vary. Dvě minuty dostává Marek Drtina za podražení.
     
    05:11
    Přesilovka pro domácí tým. Dvě minuty za podražení dostává Pavel Kuběna.
     
    03:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Hosté jdou do vedení, když okamžitě po vhazování vypálil Gawryletz, a jeho pokus od modré výborně tečuje za záda Růžičky střelec VÁCLAV SKUHRAVÝ. Asistence: Travis Gawryletz.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 42. Kousal (Benák), 53. Buchtele, 60. Starý (Kolář I, Bartek) - 4. Skuhravý (Gawryletz), 15. Dej (Melenovský), 27. Kumstát (Pech, Košťál), 65. Zaťovič


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Píša, Kolář II, Sičák, Kočí, Benák, Boser, Drtina – Kolář I, Koukal, Starý – T. Nosek, Elkins, Bartek – Sim, Nahodil, Rákos – Kousal, Radil, Buchtele

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC Energie Karlovy Vary: Salfický (Závorka) – Gulaši, D. Nosek, Rohan, Bombic, Mocek, Gawryletz, Gründling, Přindiš – Košťál, Pech, Kumstát – Mikeska, Skuhravý, Zaťovič – Skladaný, Melenovský, Dej – Kuběna, Kupec, Zucker

    Trenéři: Václav Baďouček, Martin Pešout a Pavel Kněžický

    Rozhodčí: Minář, Trombík - Barvíř, Blümel

    Diváci: 8280
    bahis siteleri