Poprad – Zvolen 8:1 (kon.) | Nitra – HC Slovan 6:7 (kon.) | Trenčín – Žilina 3:2 (pr.)
Košice – Skalica 4:7 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 5:2 (kon.)
konec
HK Poprad
8:1 (3:0, 2:1, 3:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 30.10.2011, 17:00 • Zimný štadión Mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:40
    Poprad dal gól!
    Výmena puku po modrej čiare, a Novotného strelu za Lipnického dopravil JAROSLAV KMIŤ. Asistencie Andrej Novotný a Radoslav Suchý.
     
    57:28
    Vylúčenie Zvolen, Miroslav Vantroba, dve minúty za pád pod nohy.
     
    55:05
    Paločko predviedol prečo si zaslúži byť v tíme vicemajstra. Pri ťahu na bránu bol faulovaný, Marek Čurilla dve minúty za hákovanie.
     
    49:45
    Vzájomné vylúčenie. Poprad - Alex Hellström a Zvolen - Vadim Šachrajčuk, obaja päť plus do konca zápasu za údery a desať minút za zhodenie rukavíc.
     
    49:45
    Tomuto zápasu už snáď chýba len trestné strieľanie alebo pád niektorého z rozhodcov. Férová bitka sa strhla pri Melicherčíkovej bráne, Alex Hellström napokon Vadima Šachrajčuka poslal na kolená.
     
    43:25
    Poprad dal gól!
    ANDRÉ HULT si dokorčuľoval puk na ľavý kruh a napol sieť za Lipnického vyrážačkou. Bez asistencie.
     
    42:33
    Poprad dal gól!
    MARTIN KUĽHA dostal puk, chvíľku sa pýtal Lipnického kam by to asi chcel a potom to tam proste šupol flegmatickým spôsobom jemu vlastným. Asistenciu si pripísal Miroslav Škovira.
     
    41:01
    Vylúčenie Poprad, Jimmie Kraft, dve minúty za podrazenie.
     
    39:16
    Vylúčenie Zvolen, Lukáš Jurík, dve minúty za hákovanie. Popradčania sa bavia mexickými vlnami.
     
    38:32
    Poprad dal gól!
    Kombinácia druhého útoku domácich. Vaic našiel krížne Krotáka, ktorý poslal pred bránu strieľanú prihrávku, JAROSLAV KMIŤ šikovne tečoval za Škrečkov chrbát. Asistencie Arne Kroták a Ľubomír Vaic.
     
    36:34
    Vylúčenie Zvolen, Ján Ťavoda, dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    36:08
    Na celý štadión sa napriek pokrikom oboch faklubov rozoznela konštrukcia Škrečkovej brány, keď Kroták dostal puk, kľučkou si obišiel hráča a z ľavého kruhu vyslal tak neodolateľný švih, že ho žŕdka prosto nemohla neprijať.
     
    33:20
    Vylúčenie Zvolen, Miroslav Vantroba, dve minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    31:36
    Poprad dal gól!
    Škrečko sa po vhadzovaní stihol len presunúť ešte bližšie na tyčku, aj tak mu ale strela ANDRÉ HULTA prepadla popri pravej ruke do brány. Bez asistencie.
     
    27:19
    Zvolen dal gól!
    Hosťujúci útočník VADIM ŠACHRAJČUK dovtedy skúšal prebiť popradského brankára, kým sa mu to na tretí pokus nepodarilo. Spytovať svedomie si môže hlavne domáci Radoslav Suchý, ktorý mu pozíciu značne uľahčil. Asistencie: Marek Slovák, Kamil Brabenec.
     
    24:51
    Takáč sa pred Škrečka natlačil z ľavého rohu, snažil sa o bekhendové zakončenie medzi betóny, no v rozhodujúcej chvíli puk netrafil ideálne.
     
    21:40
    Vaic tvrdo atakoval Vantrobu na zadnom mantineli za Škrečkom. Hosťujúci obranca ostáva chvíľu ležať otrasený, situácia sa nezaobišla bez vylúčenia - domáci útočník dostáva trest za vrazenie.
     
    14:07
    Svitana pozval protihráča, aby sa s ním previezol popri mantineli, zadovkou poslal puk do rohu Škovirovi, ktorý posielal prihrávku na Kuľhu na druhú stranu popred bránkovisko, práve pred Škrečkom bol puk zblokovaný a vletel strelcovi doterajších gólov do tváre.
     
    13:47
    Vylúčenie Zvolen, Marek Ďaloga, dve minúty za držanie.
     
    10:34
    Poprad dal gól!
    A je to tu, čistý hetrik v podaní MARTINA KUĽHU. Asistencie si pripísali Radoslav Suchý a Miroslav Škovira.
     
    9:45
    V šanci na hetrik Kuľha, jeho strelu spoza Čurillu ale chytil Škrečko efektne lapačkou.
     
    9:26
    Vylúčenie Zvolen, Vadim Šachrajčuk, dve minúty za hákovanie.
     
    4:52
    Po peknej kombinácii Zvolena, keď sa hostia rýchlo dostali do pásma, sa za bránou o Kmiťovu pristrčenú hokejku potkol jeden z nich. Dve minúty pre Jaroslava Kmiťa za podrazenie.
     
    2:27
    Poprad dal gól!
    Svitana vošiel do pásma po ľavej strane, naviazal na seba Škrečkovu pozornosť a prenechal MARTINOVI KUĽHOVI, ktorého príklep sa zatrepotal v Škrečkovej sieti ako motýlik. Asistencie Patrik Svitana a Radoslav Suchý.
     
    0:24
    Poprad dal gól!
    Hneď z prvej akcie nám zapršalo, MARTIN KUĽHA sa samostatne po ľavom krídle predral do pásma, jeho prvú strelu ešte Škrečko vyrazil, Kuľha si ale vzal puk a po otočke ho spoza brány pohodlne zasunul popri tyčke. Bez asistencie.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 1. Kuľha, 3. Kuľha (Svitana, Suchý), 11. Kuľha (Suchý, Škovira), 32. Hult, 39. Kmiť (Kroták, Vaic), 43. Kuľha (Škovira), 44. Hult, 59. Kmiť (Novotný, Suchý) - 28. Šachrajčuk (Slovák, Brabenec)


    HK Poprad: Marcel Melicherčík (Fedor) - A. Novotný, Suchý, Fabian, D. Brejčák, M. Šterbák, Hellström, D. Kramár, Malina - P. Svitana, Škovira, Kuľha - A. Kroták, Kmiť, Vaic - Kraft, Hult, S. Takáč - Matúš Paločko, Homa.
    HKM Zvolen: Škrečko (41. Lipnický) - Mucha, Juraško, Vantroba, Marek Ďaloga, Hraško, Zošiak, Ťavoda, M. Šiška - Leskovjanský, L. Jurík, Baláž - Marek Slovák, Šachrajčuk, Brabenec - Čurilla, M. Jurík, Škvaridlo - Otčenáš, Puliš, P. Zuzin.

    Rozhodčí: Lokšík - M. Korba, M. Novák

    Diváci: 3664
    bahis siteleri