Poprad – Zvolen 8:1 (kon.) | Nitra – HC Slovan 6:7 (kon.) | Trenčín – Žilina 3:2 (pr.)
Košice – Skalica 4:7 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 5:2 (kon.)
konec
HC Košice
4:7 (1:1, 1:5, 2:1)
HK Skalica
sk Neděle 30.10.2011, 17:00 • Steel arena • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:50
    Košice dali gól!
    Sympatické na domácich, že aj napriek nepriaznivému stavu sa snažia aspoň skorigovať výsledok. Marcel Haščák našiel pred bránkou DUŠANA PAŠEKA a ten strelou pod hornú tyč dáva svoj druhý gól v zápase. Asistencie: Erik Piatak, Marcel Haščák.
     
    48:12
    Skalica dala gól!
    Skalica dáva ďalší klinec do rakvy domácich. Petr Obdržálek vystrelil od modrej, Halász vyrazil len pred voľného IVANA JANKOVIČA a ten poslal puk za Halászov chrbát. Asistencie: Petr Obdržálek, Patrik Lušňák
     
    43:12
    Košice dali gól!
    Domáci znižujú na rozdiel troch gólov. Po peknej akcii sa presadzuje PETER FABUŠ, ktorý sa predral pred Lakosila a strelou po ľade dáva svoj prvý gól. Asistencie: Miroslav Zálešák, Marek Vorel.
     
    36:18
    Skalica dala gól!
    Po 28 sekundách ďalší gól Skalice. Domáci nezmyselne otvárajú hru a hostia smrteľne zakončujú svoje brejky. Tibor Višňovský vystrelil,prihral pred bránku a puk sa dostal na hokejku PATRIKA LUŠŇÁKA a svojim druhým gólom v zápase vyhnal Hyláka z bránky. Asistencie: Tibor Višňovský, Petr Obdržálek.
     
    35:50
    Skalica dala gól!
    Košičania trošku naivne zaútočili. Zabudli, že na ľade je prvý útok hostí a ten sa dostal do brejku 2 na 1. René Školiak prihral na ŽIGMUNDA PÁLFFYHO a hráč jeho kvalít už nemal problém zakončiť tento brejk. Asistencie: René Školiak, Jan Hruška.
     
    29:03
    Skalica dala gól!
    Skalica využíva svoju ďalšiu presilovku. Tibor Kutálek prihral na Pálffyho a ten tvrdou strelou od modrej nechal vyniknúť pravý betón Hyláka, puk sa odrazil pred MICHALA ŠÁTEKA a ten strelou do odkytej bránky dáva štvrtý gól Skalice. Asistencie: Tibor Kutálek, Žigmund Pálffy.
     
    24:42
    Košice dali gól!
    A predsa zníženie na strane domácich. Domáci zatlačili hostí v ich pásme. Po šanciach Pašek a Piatak boli v šanciach. Hra pokračovala a puk sa dostal až k voľnému obrancovi Slimákovi, tvrdo vystrelil a pred bránkou jemne tečoval DUŠAN PAŠEK. Asistencie: Peter Slimák, Erik Piatak
     
    22:48
    Skalica dala gól!
    A hostia presilovku využívajú. Martin Vyrúbalík pekne nahral pred bránku na voľného ONDREJA ŠMACHA a ten šikovným tečom vymietol ľavý roh Hylákovej brány. Asistencie: Martin Vyrúbalík, René Školiak.
     
    21:23
    Skalica dala gól!
    Hostia sa opäť dostávajú do vedenia. Ivan Jankovič pekne prihral na voľného PATRIKA LUŠŇÁKA a ten šikovným tečom prestrelil Hylákové betóny. Asistencie: Petr Obdržálek, Ivan Jankovič.
     
    15:47
    Košice dali gól!
    A to hráčov Košíc zrejme prebralo. Dušan Pašek potiahol puk za bránu, kde prihral na modrú Michalovi Šedovi, jeho tvrdú strelu vyrazil Lakosil len pred MARCELA HAŠČÁKA a ten z otočky trafil prázdnu bránku. Asistencie: Michal Šeda, Dušan Pašek.
     
    07:48
    Skalica dala gól!
    Tlak Skalice prináša ich prvý gól. Štvrý útok vyzvrtal domácu obranu. Holovič pekne prihral pred bránku na voľného Mikúša, ten vystrelil a nechal vyniknúť Hylákov betón, kde sa však objavil opäť MARCEL HOLOVIČ a bekhendom po ľade strelil prvý gól zápasu. Asistencie: Peter Gula, Tomáš Mikúš.

    Miroslav Samseli

    Branky a nahrávky: 16. Haščák (Šeda, Pašek), 25. Pašek (Slimák, Piatak), 44. Fabuš (Zálešák, Vorel), 58. Pašek (Haščák, Piatak) - 8. Holovič (Gula, Mikúš), 22. Lušňák (Obdržálek, Jankovič), 23. Šmach (Vyrúbalík, Školiak), 30. Šátek (Kutálek, Pálffy), 36. Pálffy (Školiak, Hruška), 37. Lušňák (Višňovský, Obdržálek), 49. Jankovič (Obdržálek, Lušňák)


    HC Košice: Hylák (Halász) - Homer, Tabaček(A), Novák, Šeda, Biro, Grman, Slimák - Bartoš(K), Zálešák, Dravecký(A) - Haščák, Piatak, Pašek - Chovan, Vorel, Fabuš - Jenčík, Gron, Miklík
    Tréner: Antonín Stavjaňa

    HK Skalica: Lakosil (Tomek) – Vyrúbalík, Šmach, Kloz, Jankovič , Jaborník, Magušin, Gula, Bučka – Pálffy(K), Školiak(A), Hruška – Lušňák, Obrdžálek, T. Višňovský(A) – Kutálek, Klejna, Šátek – Holovič, T. Mikúš, Jurík.
    Tréner: Peter Oremus

    Rozhodčí: Grečko Peter - Gavalier Róbert, Snášel Vladimír

    Diváci: 6 202
    bahis siteleri