Olomouc – Vítkovice 4:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Letňany 3:6 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 2:3 (kon.)
Vsetín – Přerov 12:1 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 4:1 (kon.) | Chomutov – Sparta 3:6 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:7 (2:1, 1:3, 1:3)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 30.10.2011, 10:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nejspíš je rozhodnuto. Necelé dvě minuty před uplynutím základní hrací doby hosté zvyšují svůj náskok na tři branky. Branku z otočky vstřelil DOMINIK VOLNÝ. Asistence: Daniel Krenželok.
     
    51:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Poprvné v zápase uniká jedno z musžtev do vyššího než jednobrankového vedení. SAMUEL OLLENDER stejně jako ve druhé části ukázal olomouckým obráncům záda a tváři v tvář Srokovi i pro tentorkát uspěl. Asistence: Jan Fajkus.
     
    46:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté opět odskakují na rozdíl jediné branky. Od modré napřáhl VOJTĚCH ADAMÍK, a i přes to, že mu do rány lehli hned dva hráči Olomouce, skončil puk v síti. Asistence: Dominik Kafka.
     
    41:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je opět srovnáno. JIŘÍ HORÁK si vybruslil na vrchol levého kruhu a prudkou střelou zazvonil o zadní tyčku. Asistence: Jan Kropáč.
     
    36:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané jdou podruhé v zápase do vedení. Na brankovišti se ke kotouči dostal ŠIMON STRÁNSKÝ, který ještě obkroužil domácí klec, aby tak zamotal gólmanovi Olomouce hlavu a mohl střílet do prázdné. Asistence: Jan Kafka, Lukáš Klapetek.
     
    28:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vedení hostů ale netrvalo dlouho. Kotouč se odrazil mezi kruhy k Matěji Pavlovskému, který sice už mohl zakončovat, ale raději puk předal neobsazenému TOMÁŠI ŠOUSTALOVI, kterému stačil kotouč jen lehce tečovat. Asistence: Matěj Pavlovský.
     
    27:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí obránci zaváhali na útočné modré, když si nechali vzít kotouč SAMUELEM OLLENDEREM. Vítkovický hráč pak v samostatném nájezdu našel mezírku mezi betony domácího gólmana. Bez asistence.
     
    21:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jen co se Vítkovičtí ocitli na ledě v plném počtu, vyrazili do útoku. Kotouč se z hole Samuela Ollendera dostal na levý kruh k DOMINIKU VOLNÉMU, který střelou mezi betony Sroky vyrovnal. Asistence: Samuel Ollender.
     
    14:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se znovu vrací do vedení. JIŘÍ HORÁK dostal kotouč v rohu kluziště, odkud nikým neatakovaný postupoval na hostující klec. Následná střela z téměř nulového pak gólmanovi Vítkovic nešťastně prolétla mezírkou u levé tyče. Asistence: Jan Kropáč, Martin Hes.
     
    9:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté srovnávají. JAN KOREC vlétl s pukem do útočného pásma a střelou zápěstím parádně vymetl levý růžek domácí klece. Asistence: Jan Fajkus.
     
    3:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nádherná přesilovková kombinace Hanáků. Vendula Přibylová vyslala do rychlého přečíslení Matěje Pavlovského, kterému do tandemu najížděl TOMÁŠ ŠOUSTAL. Olomoucký útočník pak sám před hostujícím gólmanem udělal forhendovou kličku a zasunul puk do odkryté klece. Asistence: Matěj Pavlovksý, Vendula Přibylová.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 4. Šoustal T. (Pavlovský, Přibylová), 15. Horák J. (Kropáč, Hes M.), 29. Šoustal T. (Pavlovský), 42. Horák J. (Kropáč) - 10. Korec (Fajkus), 22. Volný (Ollender), 28. Ollender, 37. Stránský (Kafka, Klapetek), 47. Adamík (Kafka), 52. Ollender (Fajkus), 59. Volný (Krenželok)


    HC Olomouc: Sroka (Šoustal M.) – Kropáč, Malý, Štefka, Heža J., Hes M., Holiš, Hrabica, Škoda, Dittrich, Klvaňa, Horák R. (C), Pavlovský, Šoustal T., Horák J., Medek, Nesvadba, Zelený, Sázel, Přibylová.
    HC Vítkovice Ridera: Mizera (Wanecki) – Puzič, Šendera, Adamič, Slánský, Korec, Ollender, Stoklásek, Malina, Kafka (C), Trčka, Stránský, Charvát, Krenželok, Volný, Rudl, Fajkus, Klapetek.

    Rozhodčí: Novotný – Novotná, Kika
    bahis siteleri