ČZU – VŠE 2:8 (kon.) | UK Kings Prague – ČVUT 7:4 (kon.)
konec
Česká zemědělská univerzita
2:8 (0:5, 0:3, 2:0)
Vysoká škola ekonomická
Středa 09.11.2011, 17:30Hokejová bitva
Partner:
     
    56:54
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    ČZU zatím kraluje této třetině. Střílená přihrávka MICHALA SLANINY končí až za překvapeným brankářem Pachotským! ČZU koriguje už na 2:8!
     
    55:34
    Ekonomové zjevně při matematice nedávali pozor, protože teď poslali místo čtyř hokejistů do boje hned pět a ČZU bude hrát podruhé v zápase dvojnásobnou přesilovku.
     
    54:43
    V oslabení se ovšem do samostatného úniku vřítil Jedlička, vyzkoušel kličku a lá Robert Kysela, ale místečko ve výstroji brankáře ČZU nenašel. Krásný hokejový moment!
     
    54:17
    Zajímavá možnost pro ČZU! Po chybě v obraně VŠE se do úniku 2 na 1 dostal Hybner se Sovíkem, druhý jmenovaný však vhodný okamžik ke střele prováhal. Zemědělci si tak alespoň zahrají přesilovou hru.
     
    50:55
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    Hala šílí! Rychlé přečíslení dva na nikoho zakončil po ideální přihrávce Slaniny do prázdné branky ALEŠ HYBNER! Asistence: Slanina.
     
    48:25
    Ekonomové dostávají lákavou nabídku, po níž poptávali u rozhodčích už delší čas. Na trestnou lavici už odešel Šnaidauf.
     
    41:16
    Medřický se probíjel skrz hustou ekonomickou síť a nakonec vybojoval faul. ČZU si zahraje přesilovou hru.
     
    39:47
    Tým Vysoké školy ekonomické právě vstřelil branku!
    A nakonec jsem osmý puk v síti ČZU doopravdy přivolal" Rychlé přečíslení dva na jednoho zakončil dorážkou do prázdné branky MATĚJ KURZWEIL. Asistence: Martin Žák.
     
    38:17
    Valášek uvolnil hezkou žabičkou do vyložené šance Nestrašila, ten ale v samostatném úniku ale nechal vyniknout pouze brankáře ČZU.
     
    37:40
    Tým Vysoké školy ekonomické právě vstřelil branku!
    No a je tu sedmý pozdrav studentů VŠE směrem k jejich kolegům z ČZU. Tentokrát se blýskl krásným průnikem zakončeným rychlým zasunutím puku zpoza branky PETR NYKL a Zemědělcům začíná velmi vážně hrozit "desítka"!
     
    35:10
    Tým Vysoké školy ekonomické právě vstřelil branku!
    A tak udeřilo na druhé straně. Hbitým přechodem do útoku překvapili Ekonomové soupeřovu obranu a PETR JAVŮREK zaznamenal již šestou branku utkání. Asistence: Zdeněk Sekera.
     
    31:23
    Bláha teď doslova nabral na vidle jednoho z hráčů ČZU a za hákování už poslušně usedá na lavici hanby.
     
    24:08
    Až teď se Zemědělci dostali do vyložené šance! Z boku najížděl na brankáře Štěpánka rychlý Diviš, svou kličku ale ke gólovému konci nedotáhl.
     
    22:46
    Valášek dostává dvouminutový trest a ČZU si přes minutu zahraje dvojnásobnou přesilovou hru.
     
    22:07
    Na trestnou lavici už usedl Jan Bláha.
     
    18:55
    Tým Vysoké školy ekonomické právě vstřelil branku!
    Krásná individuální akce v podání Michala Jakla. Ten se s pukem na hol ivymotal z rohu kluziště a nechytatelným bekhendem překonal Klimíčka popáté! To je koncert hokejistů z Vysoké školy ekonomické.
     
    15:29
    Máme tu první vyloučení na straně VŠE. Menší dvouminutový trest inkasoval Chocholáček.
     
    15:09
    Tým Vysoké školy ekonomické právě vstřelil branku!
    Tak to už je panečku kanonáda! Ekonomové školí soupeře z produktivity! Další rojení před brankářem ČZU zakončil gólově LUKÁŠ NOVÁK. Asistence: Ondřej Šnaidauf.
     
    14:50
    Tým Vysoké školy ekonomické právě vstřelil branku!
    VŠE je zatím v koncovce maximálně produktivní. RADIM ČVANČARA dostal ideální přihrávku zpoza brány a krásnou ranou pod víko přidal třetí gól Ekonomů.
     
    12:58
    Na ledě se nyní přece jenom přiostřilo, k vidění jsou ostré zákroky ale také brankové šance! Krňanský doklepával puk ze vzduchu do poloodkryté branky, která ale už byla některým ze zadáků VŠE posunutá.
     
    12:27
    Tým Vysoké školy ekonomické právě vstřelil branku!
    VŠE podruhé v tomto utkání využívá přesilovou hru! Po kolotoči v útočném pásmu se prosadil JIŘÍ UHEREK. Asistence: Zdeněk Sekera.
     
    11:07
    Drápyk vystrčili také hokejisté VŠE. Fousek se proháčkoval obranou Zemědělců, bekhendem však branku vysoko přestřelil. Fousek z ČZÚ ale dostává menší trest a VŠE hraje třetí přesilovku.
     
    9:31
    Velká šance Zemědělců! Při brankáři Štěpánkovi tentokrát stálo velké štěstí, když se proti němu řítil osamocený Patrik Medřický, ranou příklepem ale trefil jen tyč.
     
    7:24
    Tým Vysoké školy ekonomické právě vstřelil branku!
    Tentokrát se Ekonomové popasovali s výhodou přesilové hry na výbornou! Po přihrávce zpoza branky se prosadil MICHAL JAKL. Asistence: Ondřej Fousek a Jan Bláha.
     
    7:12
    Druhý trest pro hokejisty zemědělské univerzity! Rozhodčí tentokrát tým v zeleném posílají do čtyř, Šramota odchází pykat za lavičku ČZÚ. Ta totiž do hry vyslala hned šest hráčů.
     
    3:32
    Máme tu první vyloučení dnešní prestižní studentské bitvy! Lukáš Novák usedá na dvě minuty za nedovolené bránění, VŠE hraje přesilovku.

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 51. Hybner (Slanina), 57. Slanina - 8. Jakl (Fousek, Bláha), 13. Uherek (Sekera), 15. Čvančara, 16. Novák (Šnaidauf), 19. Jakl, 36. Javůrek (Sekera), 38. Nykl, 40. Kurzweil (Žák)


    Česká zemědělská univerzita: Brych, Novák, Podskalský, Svoboda, Krňanským Hlubůček, Holub, Šramota, Šnaidauf, Gebhart, Pauli, Čvančara, Brábník, Diviš, Homonický, Hybner, Slanina, Sovík, Šulc, Láska, Jedlička.
    Vysoká škola ekonomická: Štěpánek (Pachotský) - Černý, Záhorovský, Chocholáček, Jakl, Kurzweil, Hervert, Fousek, Valášek, Dušek, Bláha, Sekera, Žák, Nestrašil, Javůrek, Pipková, Uherek, Nykl, Slavík, Anderle, Sekera, Mrázek, Novotný.
    bahis siteleri