Norwich – Arsenal 1:2 (kon.) | Wigan – Blackburn 3:3 (kon.) | West Brom – Bolton 2:1 (kon.)
Sunderland – Fulham 0:0 (kon.) | Stoke – Queens Park 2:3 (kon.) | Manchester City – Newcastle 3:1 (kon.)
Everton – Wolverhampton 2:1 (kon.) | Swansea – Manchester Utd. 0:1 (kon.)
konec
Manchester City
3:1 (2:0)
Newcastle United
Sobota 19.11.2011, 16:00 • Etihad Stadium • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    89
    Newcastle právě vstřelil branku!
    GOSLING snížil na 3:1! Demba Ba se doslat ke střele, která prošla Hartovi mezi nohama a míč následně uklidil do odkryté brány střídající Gosling.
     
    86
    Také Newcastle využil poslední změny. Perch nahradil Cabaye.
     
    85
    Poslední změna na straně City. Gareth Barry nahradil Yaya Toureho.
     
    79
    Gosling nahradil Ameobiho.
     
    76
    Lovenkrands nahradil Ben Arfu, kterému se návrat na trávník vůbec nevydařil.
     
    76
    Adam Johnson nahradil Agüera, který odešel ze hřiště za standing ovation domácích fanoušků.
     
    72
    Manchester City právě vstřelil branku! SERGIO AGÜERO vstřelil z penalty třetí gól City! Agüero proměnil penaltu nařízenou po faulu Ben Arfy na Richardse.
     
    71
    City bude zahrávat další penaltu! Ben Arfa poslal k zemi uvnitř šestnáctky Richardse.
     
    69
    David Silva nahradil Mario Balotelliho.
     
    68
    Guthrie pronikl po levé straně do šestnáctky a poté z úhlu vystrašil přízemní střelou Hart, který však dokázal jeho pokus vyrazit.
     
    65
    Agüero se ohlížel po rozhodčích, zda může pokračovat v útočné akci. Nikdo nic nesignalizoval a argentinský rozhodčí vstřelil třetí gól, který však nebyl uznán. Pomezní rozhodčí s velkým zpožděním ofsajd odmával.
     
    62
    Agüero předvedl dobrou kontrolu míče, pronikl do šestnáctky Newcastlu a na dvakrát se snažil překonat Krula. Ten byl ale v obou případech pozorný.
     
    60
    Kompany udělal obrovskou chybu, kterou mohl potrestat Ben Arfa. Jeho přízemní střela však orazítkovala pouze levou tyč Hartovi brány.
     
    44
    Manchester City právě vstřelil branku! MICAH RICHARDS zvýšil na 2:0! Agüero si vyměnil míč s Yayou Tourem a následně našel v šestnáctce Richardse, který se dostal s trochou štěstí po zákroku obránce Newcastlu znovu k míči a poté uklidil míč přesně do pravého horního rohu. Krásný gól.
     
    41
    Manchester City právě vstřelil branku! MARIO BALOTELLI poslal City do vedení! Balotelli proměnil penaltu po ruce Taylora. Italský útočník zamířil s chladnou hlavou přesně do pravého dolního rohu.
     
    34
    Newcastle v šanci! Ben Arfa se skvěle uvolnil a poté našel úžasnou přihrávkou Dembu Bu. Ten mířil z první přesně k tyči. Hart ale předvedl skvělý zákrok a přízemní střelu vyrazil na rohový kop.
     
    29
    Další šance! Tentokrát zprava. Milner našel přesným centrem Balotelliho, který mířil hlavičkou přesně pod břevno. Krul ale předvedl skvělý zákrok a míč vyrazil na rohový kop.
     
    21
    Agüero v první šanci! Yaya Toure přihrál Agüerovi přesně na hranici pokutového území. Agüero následně vypálil z otočky a jeho střela skončila těsně nad břevnem.

    Tomáš Reiner

    Branky: 41. Balotelli (pen.), 44. Richards, 72. Agüero (pen.) - 89. Gosling


    Manchester City: Hart, Richards, Clichy, Lescott, Kompany, De Jong, Milner, Yaya Toure (85.), Nasri, Agüero (76.), Balotelli (69.). Střídající hráči: Pantilimon, K. Toure, Kolarov, Barry (85.), A. Johnson (76.), Silva (69.), Džeko
    Newcastle United: Krul; Simpson, S.Taylor, Coloccini, R.Taylor; Gutierrez, Guthrie, Cabaye (86.), Sammy Ameobi (79.); Ben Arfa (76.); Ba. Střídající hráči: Elliot, Perch (86.), Santon, Smith, Gosling (79.), Lovenkrands (76.), Shola Ameobi

    Rozhodčí: Chris Foy
    bahis siteleri