HC Kladno – Plzeň 0:3 (kon.) | Letňany – Hr. Králové 4:5 (po s.n.) | Vítkovice – Jihlava 4:1 (kon.)
Zlín – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Sparta – PZ Kladno 8:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 8:2 (kon.)
Slavia – Chomutov 5:9 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Motor ČB – Havlíčkův Brod 1:2 (po pr.)
Pardubice – Liberec 0:5 (kon.) | Třinec – Vsetín 5:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
0:5 (0:1, 0:3, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 24.11.2011, 18:00 • ČEZ Aréna Pardubice. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    45:23
    Liberec právě vstřelil branku!

    Liberečtí svému soupeři nadělil "bůra". Ukázkovou spoluprácí vyšachovali jak hráče Pardubic, tak brankáře Stibůrka a po přihrávce Škody měl před sebou JAN ORDOŠ prázdou branku - 0:5. Asistence: Robin Škoda.
     
    37:47
    Liberec právě vstřelil branku!

    Po sérii rychlých přihrávek v útočném pásmu se k puku dostal FILIP PYROCHTA a bez váhání střelou nad rameno Stibůrka zařídíl pro svůj tým čtvrtou branku. Asistence: Zacha, Kalfiřt.
     
    32:42
    Liberec právě vstřelil branku!

    O pár okamžiků se to ale Stibůrkovi už nepodařilo a jeho tým prohrává o tři branky. Na modré čáře puk zpracoval Beránek, vystřelil na domácího brankáře, od kterého se puk pouze odrazil na hůl JANA ORDOŠE, který kotouč vrátil zpět za Stibůrka. Asistence: Beránek, Belovič.
     
    29:41
    Liberec právě vstřelil branku!

    Liberec přesilovku využívá a přidává druhou branku. Pyrochta od modré čárý poslal přesnou přihrávku napříč útočnou třetinou na MARKA LANGHAMMERA, který kotouč bez váhání napálil a Stibůrek se stačil pouze ohlédnout - 0:2. Asistence: Pyrochta.
     
    18:19
    Liberec právě vstřelil branku!

    Ačkoliv větší šance měly Pardubice, do vedení jdou hosté! Robin Škoda se šikovně prosmýkl do útočné třetiny, kde předložil puk na FILIPA PYROCHTU, který svým prvním pokusem z úhlu nejprve orazítkoval betony Stibůrka, ovšem jeho pokus číslo dvě již byl přesnější a namířil si to mezi betony domácího brankáře - 0:1. Asistence: Škoda.

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 19. Pyrochta (Škoda), 30. Langhammer (Pyrochta), 33. Ordoš (Beránek, Belovič), 38. Pyrochta (Zacha, Kalfiřt), 46. Ordoš (Škoda )


    HC Dynamo Pardubice: Stibůrek (M. Veselý) - Divecký, Kalous, Polák, Kysela, Procházka, Žemlička, Panna, Moravec, Žilák, Bohuněk, Fridrich, Zelinger, Bureš, Pilný, Petira, Schneider, Havel, Řezníček, Kracík.
    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Krejčí) - Návrat, Erlebach, Mrázek, Kalfiřt, Hrníčko, Belovič, Slavík, Klíma, Beránek, Zedek, Havlas, Škoda, Kupčík, Langhammer, Žďárský, Račický, Pyrochta, Suska, Ordoš, Zacha.

    Rozhodčí: Homola - Kis, Prchal
    bahis siteleri