Hr. Králové – Litoměřice 5:1 (kon.) | Olomouc – Kadaň 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 4:2 (kon.)
Chomutov – Benátky n/J 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Písek 2:3 (kon.) | Most – Třebíč 3:4 (po s.n.)
Beroun – Jihlava 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 26.11.2011, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Benátky se teď navíc připravily o možnost hrát power play se šesti hráči. Michal Pavlů (BNJ) byl v bránění až moc aktivní a odsedí si dvě minuty za nedovolené bránění. Ve stejném čase si Benátky vyžádaly oddechový čas.
     
    47:13
    Chomutov se bude bránit. David Hruška (CHM) hákoval a rozhodčí si toho k jeho smůle všiml.
     
    39:49
    Třetí třetinu načnou Benátky nejspíš ve čtyřech hráčích. Unikajícího Ondřeje zastavil Weiss jen za cenu faulu a bude pykat dvě minuty za držení.
     
    36:32
    Sikora s Ondřejem v úniku 2na1. Ten ale neskončil brankou, ale faulem Jaroměřského, který se nejspíš vzhlédl v dřevorubectví, jeho sekání také rozhodčí ocenili dvěma minutami na trestné.
     
    31:11
    "Pravá jihočeská" v podání Palina s Vlachem. Oba sundali rukavice a ve středním pásmu předvedlli, jak jsou vybaveni pro pěstní souboj. Rozhodčí jejich souboj přerušili až ve chvíli, kdy měl jasně navrch domácí borec. Jejich výstup nakonec ocenili pěti minutami a OT do konce utkání za hrubost.
     
    21:24
    Karel Hromas (CHM) podrážel, což hlavní rozhodčí ocenil dvěma minutami na trestné lavici. Přesilovka pro Benátky.
     
    11:01
    Zdeněk Ondřej (CHM) měl ruce výš, než je zdrávo a přišpendlil na mantinel jednoho z Benáteckých. Rozhodčí ho za to odměnil dvěma minutami za zásah do oblasti hlavy a krku a osobním trestem na 10 minut. Sednout na trestnou lavici si tak přišel i druhý Chomutovák - Jan Heřman.
     
    7:07
    Přesilovka pro Benátky. Hřebejk (CHM) svého protihráče podrazil.
    Marken.cz

    Lucie Štěrbová

    Branky a nahrávky: 4. Hruška (Kraft, Pulpán), 16. Pulpán (Hřebejk, Hruška), 21. Kraft - 23. Pavlů (Bulíř, Vitásek), 46. Pabiška (Vála, Jaroměřský)


    Piráti Chomutov: Hanuljak (Strmeň) - Palin, Pulpán, Grof, Mrázek, Rutta, Jillson, Bartejs, Havíř - Hruška, Kraft, Hřebejk - Heřman, Fiala, Hromas - Ondřej, sikora, Hafenrichter - Seman, Gajovský , Procházka
    HC Benátky nad Jizerou: Blažíček (Stejskal) - Jaroměřský, Pavlů, Vála, Říha, Vitásek, Pabiška, Ulrych, Niko - Klimt, Král, Skalický - Kopic, Skořepa, Vlach - Jonák, Bulíř, Vařecha - Kellner, Kouřil, Weiss

    Rozhodčí: Humpolíček - Klein, Skopal
    bahis siteleri