Vsetín – Zlín 4:3 (po pr.) | K. Vary – Slavia 2:0 (kon.) | Hr. Králové – Motor ČB 3:2 (po s.n.)
Havlíčkův Brod – Písek 4:3 (kon.) | HC Litvínov – HC Kladno 4:6 (kon.) | Havířov – Jihlava 0:7 (kon.)
Plzeň – Sparta 9:1 (kon.) | PZ Kladno – Chomutov 4:10 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 6:4 (kon.)
Třinec – Vítkovice 3:4 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (1:1, 0:1, 3:1)
IHC Králové Písek
Sobota 26.11.2011, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:42
    Písek právě vstřelil branku!

    Tak tohle zaváhání by mohlo ještě havlíčkobrodské barvy mrzet, Písek snižuje v oslabení na nejtěsnější rozdíl! Už po devíti sekundách poslal David Bernad do samostatného úniku DAVIDA CIBOCHA, který tváří v tvář brankáři Jeřábkovi skóroval přesně k tyčce! Asistence: David Bernad.
     
    57:33
    Písek je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledové ploše a dostává 2 trestné minuty. Jeho šance na vyrovnání se tak povážlivě komplikují. Trest odpyká P. Březina (PIS).
     
    50:20
    Jeden z hráčů Písku zalehl kotouč a Chlubna (HBR) jej pochopitelně chtěl zpod protihráče vyšťourat. Sudí ho posílá na trestnou lavici za sekání.
     
    47:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rozjetý brankostroj bojovníků z Kotliny nebere konců! Rebelové se dostali do útočného pásma, přičemž Marek Němec předložil puk TOMÁŠI CHLUBNOVI, jehož rána sice mířila doprostřed brankoviště a na betony gólmana Mazucha, jenže ten si vybral slabší chvilku, propustil nepovedenou střelu mezi betony a kotouč se pomalu došoural za brankovou čáru! Asistence: Marek Němec.
     
    46:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro hosty, Rebelové se ujímají vedení! Po Tomáši Dvořákovi se dostal k puku MARTIN OSMÍK a z prostoru mezi kruhy polovysokou střelou skóroval! Asistence: Tomáš Dvořák.
     
    45:51
    Další slibný útok domácích končí nedovoleným zákrokem. Na lavici hanby je ke 2 minutám vykázán Žáček (PIS) za podražení.
     
    45:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové opět dokázali odpovědět a už dnes podruhé srovnávají se soupeřem krok! Gólman Mazuch se dostal pod nepříjemnou palbu Havlíčkova Brodu a při sérii dorážek zblízka nakonec procedil puk za jeho záda důrazný ONDŘEJ HLÍDEK! Asistence: Martin Osmík.
     
    43:53
    Obrovský tlak Rebelů a opět štěstí stálo na straně Jihočechů. Ludvík se rychle zorientoval mezi kruhy a pěknou střelou trefil levou Mazuchovu tyčku!
     
    39:09
    Zblízka pálil ve skvělé pozici Hlídek, který měl dostatek času a prostoru, jenže trefil jen náruč dobře postaveného gólmana Mazucha! hodně se teď na sebe po přerušení hry zlobí.
     
    34:36
    Sudí zadul do píšťalky a Janásek (PIS) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    32:55
    Písek právě vstřelil branku!

    Jihočeši se znovu ujímají nejtěsnějšího náskoku! Písek vyvinul velký tlak na gólmana Jeřábka, kterého nechala tak trochu jeho obrana na holičkách, a zblízka nakonec prostrčil podél tyčky do sítě DOMINIK VLK! Asistence: Kevin Reiniš.
     
    29:56
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Za držení protihráče je potrestán i Bernad (PIS).
     
    29:39
    Neobešlo se to však bez nedovoleného zákroku. Na trestnou lavici usedá za držení protihráče Křípal (HBR).
     
    23:47
    Na trestnou lavici je vykázán Osmík (HBR) za podražení.
     
    20:00
    Hlídek (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    19:55
    Vlk střílel zblízka a pálil do protipohybu přesouvajícího se gólmana Jeřábka, jenže o kousek minul pravou tyčku. Obrana Rebelů mu dopřála až příliš prostoru!
     
    19:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno, Rebelové dohnali nejtěsnější manko! Martin Osmík nejdříve vyprášil z mezikruží výstroj gólmana Mazucha, ale dojel si k mantinelu pro vyražený puk, po čemž našel přesnou přihrávkou mezi kruhy svého parťáka TOMÁŠE CHLUBNU, jehož pohotová rána zapadla do sítě! Asistence: Martin Osmík.
     
    18:30
    Teď i tyčka pomohla opoře píseckém brankovišti, když z prostoru mezi kruhy ostře vypálil Němec a jeho tvrdá rána zazvonila na jeho levou tyčku!
     
    15:56
    Na trestnou lavici usedl na 2 minuty Dudák (PIS) za hákování.
     
    7:10
    Prvním vyloučeným hráčem se stal Krajhanzl (HBR) za držení protihráče.
     
    6:12
    Písek právě vstřelil branku!

    Hosté se ujímají těsného vedení po vydařené akci! Miroslav Indrák adresoval přesný pas na hůl DOMINIKA VLKA, který měl dostatek času a prostoru k tomu, aby z mírného úhlu na levé straně trefil přesně prostor vedle Jeřábkovy lapačky! Asistence: Miroslav Indrák.
     
    0:30
    Indrák dostal hezkou nahrávku do jízdy a z prostoru kruhů tvrdě vypálil. Jeho nebezpečný projektil prosvištěl kousek nad horní Jeřábkovou tyčkou!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 20. Chlubna (Osmík), 46. Hlídek (Osmík), 47. Osmík (Dvořák), 48. Chlubna (Němec) - 7. Vlk (Indrák), 33. Vlk (Reiniš), 58. Ciboch (Bernad)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jeřábek (Vaněček) - Žuček, Dvořák (C), Křípal, Meloun, Krajcigr, Dundáček (A), Vala - Vosyka, Osmík, Hlídek, Nováček, Chlubna, Brebera, Ludvík, Voplakal, Krajhanzl, Kundrát, Němec (A).
    IHC Králové Písek: Mazuch (Havelka) - Švanda, Banci, Žáček, Horažďovský, Bernad (A), Hanus, Janásek (C) - J. Březina, Schwamberger, Indrák, Ciboch (A), D. Vlk, Dudák, P. Březina, Reiniš, Volf.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Lukáš Budínský, Petr Kotlík.
    bahis siteleri