Lok. Moskva – Sturm Graz 3:1 (kon.) | Schalke – FCSB 2:1 (kon.) | Odense – Wisla Krakov 1:2 (kon.)
Twente – Fulham 1:0 (kon.) | Larnaka – Maccabi Haifa 2:1 (kon.) | AEK Atény – Anderlecht 1:2 (kon.)
Sporting – Curych 2:0 (kon.) | Stoke – Dynamo Kyjev 1:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Slovan Bratislava 2:1 (kon.)
Salzburg – PSG 2:0 (kon.) | Vaslui – Lazio 0:0 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Besiktas 2:3 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
2:1 (1:1)
ŠK Slovan Bratislava
Čtvrtek 01.12.2011, 21:05 • San Mamés, Bilbao (ESP) • Evropská liga
Předzápasové kurzy
     
    A ani jsme se ho nedočkali. Estonec Kaasik ukončil utkání, při kterém se rozhodně nikdo nemohl nudit. Úvodní třicetiminutovka v režii Bilbaa skončila vedoucí brankou domácích. Slovan z čistého nebe udeřil a poločas skončil nerozhodně.

    Druhá půle patřila opět domácím, kteří Slovan přehráli fotbalovostí. Slovenský vicemistr ovšem předvel naprosto rozdílný poločas oproti prvnímu a byl konkurenceschopným soupeřem. K bodu mu chybělo možná více štěstí, ale Bilbao si vítězství prostě zasloužilo. Slovan se ovšem nemusí za druhý poločas vůbec stydět.

    Z mé strany je to pro dnešek vše, přeji hezký večer! (22:56:43)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Po pravé straně to ještě zkoušel individuálně Bagayoko, ale neuspěl. Domácí fanoušci již oslavují. Aut Bilbaa.
     
    90+2
    Další ofsajd po nákopu na Toquera.
     
    90+1
    Halenárův centr se příliš nevydařil. Na druhé straně se dostal do ofsajdové pasti Munian.
     
    90+1
    Slovan zachytil chybnou rozehrávu, vydal se dopředu a Šebo si došel pro faul Martíneze. Ten uviděl žlutý kartonek. Jedna z posledních šancí pro Slovan.
     
    90
    Athletic si již hlídá výsledke. S míčem na kopačkách okupuje útočnou polovinu hřiště a hlídá si výsledek.
     
    89
    De Marcosův pokus byl zblokován. Slovan vyvezl míč a Bilbao to muselo zkusit znovu. Opět neuspělo, u míče je Slovan, ale moc času mu nezbývá.
     
    88
    Herrera fauloval na své polovině Guédého a Slovan vzápětí vystřídal. Hřiště opustil velmi aktivní Marko Milinkovič a nahradil ho Erik Grendel.
     
    87
    Po kombinaci Bilbaa zakončoval do prázdné branky Toquera. Vstřelil branku, ale stál v ofsajdu, který rozhodně nebyl. Sudí dal hostům poslední naděje.
     
    85
    Bilbao drží míč na útočné polovině a u branky Slovanu. To mu vyhovuje a Slovanu se nedaří najít cestu ven z tohoto sevření. Nechci být pesimistou, ale se ziskem nějakého bodu již nepočítám.
     
    84
    U branky Putnockého bylo rušno. Po pravé straně se do zakončení prodíral Toquera, ale Putnocký se mu vrhl pod nohy a zabránil mu ve střelbě.
     
    82
    Jelikož se jednalo o dvojité střídání, tak jsem vám dlužný druhé výměny Slovanu. Ze hřiště odešel Kristián Kolčák a nahradil ho Lukáš Pauschek.
     
    82
    Míče zmocnili hosté a dokázali ho dostat za polovinu. Skvěle pracoval na pravé straně Bagayoko, ale při pokusu projít mezi dvěma hráči zahrál rukou. Vzápětí opustil hrací plochu Igor Žofčák, kterého nahradil Miloš Lačný.
     
    82
    Další ofsajd Bilbaa, tentokrát vinou Toquery.
     
    81
    Domácí drží míč na své polovině a pomalu se derou dopředu. Není se čemu divit, vedou a nemají kam spěchat. Zdá se, že budeme svědky pestré desetiminutovky.
     
    80
    Ofsajd De Marcose zabrzdil slibnou příležitost Slovanu.
     
    79
    Slovanský záložník opustil hrací plochu a domácí mohli rozehrát svůj přímý kop. Susaetova pobídka nikoho nenašla. Domácí alespoň vybojovali území okolo vápna Slovanu a stále se v něm drží.
     
    78
    Kolčákův faul na Muniana bude potrestán přímým kopem. Hra je přerušena a na zemi je ošetřován Kolčák.
     
    77
    U míče pro změnu Slovan. Kladrubský se vydal na výlet, dostal se po souboji s hostujícími obránci na zem, ale faul se nepískal. Bilbao může jít do protiútoku.
     
    75
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Bohužel. Slovan nevydržel a přišel trest. Každopádně zasloužený. Po faulu Šeba se kopal přímý kop. Z toho nic nepřišlo, ale poté se dostal k centru De Marcos. Jeho pobídky využil MARKEL SUSAETA a dostává svůj tým do vedení - 2:1!
     
    74
    K dalšímu pokusu se odhodlali domácí. Jmenovitě se jednalo o De Marcose, který dostal míč od Tequery na roh vápna. Obránce Bilbaa nerozšířil své konto v dnešním utkání.
     
    73
    Po pravé straně se pokusil zaútočit Bagayoko a došel si pro faul Aurtenetxeho, který uviděl žlutou kartu. Centr Milinkoviče ovšem nenašel nikoho z jeho spoluhráčů.
     
    71
    Ke střele se dostali domácí. Pro Putnockého to ovšem nebylo nivc těžkého. Hosté mohou opět zaútočit.
     
    70
    K přímému kopu se postavil Herrera, vyslal centr na zadní tyč, odkud vracel kulatý nesmysl Munian. Ve vzdušném souboji vyskočil nejvíce hostující brankář a získal míč.
     
    69
    To se mu nepodařilo, Munian získal míč a utekl. K zemi ho poslal Milinkovič a viděl zasloužený postih.
     
    68
    Míče se u rohu vápna ujal Susaeta. Pravačkou zatočil míč na přední tyč, ale trefil pouze vnější část branky. Slovan může zaútočit po výkopu Putnockého.
     
    66
    Další slibná situace pro domácí exekutory přímých kopů. Po levé straně si vzal břemeno na svá ramena Amorebietta a došel si pro faul Guédého. Za diskuzi viděl žlutou kartu Šebo.
     
    65
    Velká šance domácích. Do vápna se po pravé straně prodral Iraola. Domácí hráč šel tváří v tvář proti Putnockému, ale zcela nepochopitelně posunul míč do strany na zablokovaného Toqueru, kterému byl míč vypíchnut od kopačky.
     
    63
    Po závaru ve vápně se ke střele dostal Susaeta. Jeho pokus byl zblokován a sudí ukázal na rohový praporek. Z možnosti Bilbaa nezapršelo.
     
    62
    Slovan se sice na chvíli osvobodil, ale k ničemu to nevedlo. Míč skončil u Iraizoze, který okamžitě rozehrál další útok Athleticu.
     
    61
    Athletic je opět lepším týmem. Nepouští Slovan k míči a trpělivě čeká na možnost k zakončení. Uvidíme, jak dlouho to vydrží.
     
    60
    V zajímavé pozici na hranici vápna se ocitl Susaeta a pokusil se vystřelit. Jeho střela byla ovšem zblokována bránícím hráčem Slovanu a míč opustil vápno.
     
    59
    Susaetova pobídka skončila na hlavě Toquera. Jeho pokus nebyl příliš přesný a stav se tedy nemění. Možnost útoku pro Slovan.
     
    58
    Zprava se dostal k centru Toquera, ale jeho centr byl zblokovaný do autu. To rozhodčí přehlédl a rozhodl, že se bude kopat od Putnockého branky. Dlouho netrvalo a Bilbao bylo opět u vápna. Bude mít možnost rohového kopu.
     
    57
    Scénář utkání je stále stejný. Hra se sice více vyrovnala, ale pořád jsou lepší domácí hráči. Po fotbalové stránce určitě. Hosté ovšem důsledně brání.
     
    56
    Na druhé straně vybojoval faul Munian. Z následného přímého kopu Athletic nezahrozil, protože se odehrál v úctivé vzdálenosti. Nakonec se dostal ze hry ke střele Itturaspe, ovšem jeho dalekonosná rána mířila hodně vedle.
     
    55
    Bilbau se nepodařilo ohrozit Putnockého a nabídlo možnost útoku Slovanu. Ten vybojoval roh, ke kterému se postavil Žofčák. Jeho centr skončil po kontaktu se Šebem v náručí domácího brankáře.
     
    53
    Domácí využívají své fotbalovosti. Nejdříve na hranici velkého vápna vybojoval roh Toquera po souboji s Hadem. Z následného rohu se dostal do zakončení hlavou Martínez, ale minul.
     
    52
    Halenár nenapodobil svůj první přímý kop a jeho točený míč na přední tyč byl třešničkou pro Iraizoze. Domácí mohou zaútočit, jelikož rozehrává právě brankář Athleticu.
     
    51
    Z následného protiútoku nadešel faul domácího Iturraspeho na Halenára ve slibné vzdálenosti od vápna. Zajímavý pokus pro hosty.
     
    50
    Druhý rok utkání zahučel do malého vápna, ale byl odhlavičkován mimo. Ihned poté se Bilbao k vápnu svého soka opět vrátilo, ale Had nedovolil zakončení Toquerovi.
     
    49
    Bagayoko vhazoval další aut, ale dnes mu to nejde. Opět zbytečně odevzdaný míč ze strany Slovanu a dopředu se prodrali domácí hráči. Iraola se dostal k centru, který za brankovou čáru odvrátil Kladrubský.
     
    48
    Po faulu na Hada se dostal k míči na své polovině Slovan. Po rozehrání přímého kopu se dostal na polovinu domácích.
     
    47
    Bilbao napodobil vstup do prvního poločasu a opět zatlačilo Slovan. Centr Herrery skončil pouze v náručí Putnockého.
     
    46
    Druhé střídání postihlo Iňiga Péreze. Jeho místo zaujmul Andoni Iraola.
     
    46
    Poměrně velké překvapení v týmu Athleticu. Hřiště o pauze opustí dvojice hráčů. Jedním z nich je Fernando Llorente, u kterého je to pravděpodobně ze zdravotních důvodů. Nahradil ho Gaizka Toquero.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Oba týmy jsou již na hrací ploše. Během chvíle začneme.
     
    Estonský arbitr ukončil první poločas, který byl hodný utkání základní skupiny Evropské ligy. Ruku na srdce, přestože můžeme přát slovenskému Slovanu, domácí jsou jednoznačně fotbalovějším týmem. Přibližně do 30. minuty prvního poločasu nepustili Slovan na svou polovinu na delší časový úsek a diktovali tempo hry. V gólovou tečku proměnil svou šanci domácí De Marcos. Slovan se patnáct minut před koncem první půle herně zvedl. Sice stále nestačil na svého soka, ale dostal se alespoň ke střelám. Velkou ránou pro domácí byla akce z 39. minuty. Krásný pas Milinkoviče doběhl Šebo, předběhl u míče Iraizoze a posunul si míč do pravé strany, odkud již nebyl problém poslat míč do sítě. Budeme ještě svědky zajímavé podívané. Druhý poločas začne přibližně ve 22:08.
     
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Míč po centru Susaety opět skákal ve velkém vápně, ale naštěstí pro hosty se ho ujal Dobrotka. Vyslal své spoluhráče dopředu a vše skončilo opět střelou Milinkoviče. Jeho dělovka z velké dálky byla velmi naivní.
     
    45
    U míče opět Athletic. Kombinuje s ním na polovině Slovanu a v okolí jeho vápna. Zatím může být Putnocký v klidu. Střely totiž stále nepřicházejí.
     
    44
    Slovan se dostal do kleští Athletica, odkud se dokázal vymanit při protiútoku. Ten zakončil z hranice vápna Milinkovič, ale jeho zakroucená střela mířila vedle pravé tyče Iraizoze.
     
    43
    Pérez zakončoval z podobné pozice jako Halenár na druhé straně, ale jeho rána letěla mimo branku Slovanu!
     
    42
    Ve útočné fázi neuspěl a do protiútoku se vydalo domácí Athletic. Míče se ujal Munian a pelášil na branku. Tvrdě ho srazil Halenár, za což viděl žlutý kartonek.
     
    41
    Dva fauly Slovanu na vlastní polovině. Prvním provinilcem byl Milinkovič a podruhé Kladrubský. Athleticu se ovšem nepodařilo ohrozit Putnockého. Dopředu jde opět Slovan.
     
    39
    Slovan dal gól! Z rohu Athletic nezahrozil a přišla rána z čistého nebe. Důležité je, že se Slovan vrací do zápasu. Na polovině hřiště se k míči dostal Milinkovič a vyslal krásným centrem alá Horváth FILIPA ŠEBA. Slovenský forvard běžel za míčem a nakonec u něj byl rychleji, obhodil si domácího brankáře a poslal míč z úhlu do branky - 1:1!
     
    37
    Po přebíjené na polovině hřiště se dostal k míči Athletic a opět se pokusil rozhodit domácí obranu. Zkoušel to individuálně Munian, ale neuspěl. Máme tu první roh.
     
    35
    Slovan zatlačil Bilbao. Možná se to nedá nazvat zatlačením a tlakem, ale rozhodně podržel svého soupeře a míč na domácí polovině. To je pro hosty ukázka toho, že to jde. Uvidíme, třeba to půjde.
     
    34
    Zajímavá pozice pro Slovan. Po faulu Martíneze na Milinkoviče zahrával přímý kop ze slibné pozice Halenár a jeho dělovka trefila břevno Iraizozovy branky!
     
    33
    Další centr Athletica odvrátila hostující obrana. Mohou držet míč daleko od své branky. Uvidíme, zda jim to chvíli vydrží.
     
    32
    Děj hry se od úvodní minuty příliš nezměnil. Athletic opět kombinuje na polovině Slovanu a dohání ho k šílenství. Protiútoky Slovanu se sice zlepšili, ale pořád to nemůže stačit. Hosté si musejí pomáhat fauly, aby rozkouskovali tlak Bilbaa. Podobně to bylo také v případě Šeba.
     
    31
    Po pravé straně se dostal dopředu Milinkovič. Opět vyvezl míč až na polovinu soupeře, našel Bagayoka, který šel do souboje s domácím Amorebietou. V souboji se španělským obráncem fauloval a inkasoval žlutý kartonek.
     
    29
    Přímý kop domácích po faulu Žofčáka změnu stavu nepřinesl. Domácí hráči si ve vápně pomohli faulem.
     
    28
    Slovanu se podařilo vymanit z tlaku Bilbaa. Domácím se nedaří dobýt okolí hostujícího vápna. Na obou stranách jsme byli svědky dvou soubojů, ale píšťalka Kaasika zůstala nečinnou. Vše změnil ofsajd Llorenteho.
     
    27
    Domácí Llorente se zastřeluje. Tentokrát si došel pro přihrávku na roh vápna. Jelikož stál zády, musel si míč popostrčit do středu na levačku. To mu nedělalo žádné problémy. Nakonec se dostal ke střele, ale jeho rána letěla hodně mimo.
     
    26
    Kladrubský hledal dlouhým nákopem Šeba. Míč se ke slovenskému útočníkovi sice nedostal, ale forvard Slovanu alespoň potrápil domácí obránce, kteří si museli pomoci s obráncem.
     
    25
    Na hranici vápna dostal krásný pas Llorente, pokoušel se prodrat mezi Dobrotkou a Hadem, ale druhý jmenovanný ho stihl přibrzdit. Pro míč šel k zemi Putnocký.
     
    24
    Škoda, škoda. Slovanu chybí fotbalová kvalita. Když už se slovenský vicemistr dostane na polovinu Bilbaa, tak to vypadá, že se toho samotní hráči prostě a jednoduše lekli. Dělají zbytečné chyby v rozehrávce a přihrávkách. To je stojí zbytečné síly při návratu do obrany.
     
    23
    Tři hráči Athleticu si zahráli báčko s hostujícími obránci, ale svou snahu o krásu přehnali. To vedlo k tomu, že se míče nakonec ujal Dobrotka a vzdálil ho od branky svého týmu.
     
    22
    Slovan zahrozil. Rychlý protiútok Halenára po pravé straně skončil centrem na Šeba, ale u míče byl rychleji domácí brankář. Hra opět před Putnockým.
     
    21
    Po menším dobývání stále neuspěli. U míče opět domácí a kombinují na polovině svého slovenského soka. Je to typický obrázek dnešního utkání.
     
    20
    Slovan drží míč na polovině domácích. Už se tam pár vteřin zdržel, což se dá považovat za úspěch. Na vápno se zatím jen kouká z dálky. K přímého ohrožení Iraizoze se hosté nedostali.
     
    19
    Bilbao svého soka doslova smaží. Typický španělský fotbal. Krátké přihrávky, hodně běhání a kolmice za obranu do volného prostoru, odkud přicházejí přízemní centry. Hostující obrana zatím dobře čte tyto pasy. Jednou jí to ovšem nevyšlo a bylo to osudové.
     
    18
    Další centr z dílny Herrery skončil pouze u Putnockého. Slovan stále brání, Athletic jen čeká. Slovenskému celku se zatím daří držet soupeře ve velké vzdálenosti od branky.
     
    16
    Slovan je velmi bezzubý. Vybojoval si sice faul na útočné polovině, ale okamžitě ztrácí míče.
     
    15
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Stalo se to, čeho jsme se obávali. Byla to jen otázka času, kdy se to stane. Centr Susaety se odrazil od Hada a k míči se dostal jako první OSCAR DE MARCOS a svou levačkou se tentokrát nemýlil - 1:0!
     
    14
    Zajímavou šanci zaútočit nevyužil Susaeta, dostal zajímavě nabito na centr, ale trefil pouze clonícího Hada. Na druhé straně se kupředu dostal Milinkovič a vybojoval aut. Bagayokovi přiliš nevyšel a Athletic může zaútočit.
     
    13
    Slovan spoléhá na zahuštěnou obranu a zatím mu to vychází. Pro další průběh utkání to ovšem neslibuje nic pozitivního. Slovenský účastník letošního ročníku Evropské ligy se tímto stylem za chvíli sám usmaží ve španělském pekle.
     
    12
    A nic se nezměnilo ani teď. Domácí zakombinovali na polovině hřiště, míče se ujal Llorente a nic nevymýšlel. Z úctyhodné vzdálenosti vyslal jedovatou ránu nad branku Putnockého.
     
    11
    Susaeta ztratil míč v blízkosti hostujícího vápna. Slovan bude vhazovat a může získat míč do své moci. Zatím se mu to příliš nedaří.
     
    10
    Levá strana Bilbaa motá hlavu hráčům v černo-bílých dresech. Vše musel utnout až Marián Had vedle velkého vápna svého týmu, kde zachytil špatnou kolmici Herrery a odkopl míč od branky.
     
    9
    Obranný faul Slovanu na polovině hřiště. Athletic ho rozehrál rychle, přesto se k vápnu nedostal. Snaží se kombinovat, vše je bohužel pro něj o třech přihrávkách. Slovanu se daří zachytávat rozehrávku Athleticu.
     
    9
    Žofčák vybojoval míč, vydal se dopředu a vybojoval faul. Přímý kop z poloviny hřiště pro Slovan se ovšem neujal. Hosté sice vybojovali alespoň aut, ale z toho opět nic nevymysleli.
     
    8
    Na útočnou polovinu se dostal také Slovan. Příliš dlouho se tam ovšem nezdržel. Vhazuje Bilbao u půlící čáry.
     
    7
    Susaeta bude zjevně velmi zaměstnán. Tři útočné výpady Athletica skončily dlouhým centrem právě na pravé křídlo domácí zálohy, ale ani jeden z jeho centrů se neujal.
     
    6
    Po kombinaci dostal dlouhý centr Susaeta a hledal Llorenteho. Ten šel do hlavičkového souboje s hostujícím obráncem, ale neuspěl. K míči se dostal Guédé a odkopl až za polovinu hřiště. Bilbao se opět ujalo míče a může to zkusit znovu.
     
    5
    Na pravé straně dostal příliš dlouhý míč Itturaspe a Putnocký mohl vykopávat. Ke střele se zleva dostal Kolčák, ale s jeho střelou neměl Iraizoz sebemenší problém. Bilbao opět drží míč.
     
    4
    Slovenský tým dobře brání a napadá. Zdá se, že si dnes půjde pro bod a bude čekat na chybí Španělů. Ti se snaží přejít přes obranný val soupeře, ale zatím se jim to nedaří.
     
    3
    Autové vhazování pro hosty na jejich polovině. Bagayoko si ovšem vyžádal výměnu míče pro jeho špatnou kvalitu. Kaasik mu dal za pravdu. Hra opět pokračuje.
     
    2
    Útok Slovanu se neujal. Míč se opět nachází na jeho polovině a v moci Athletica. Slovan se měl co ohánět proti náběhu Péreze, ale jeho přízemní centr do vápna odvrátila obrana slovenského týmu.
     
    1
    Domácí rozehráli a ihned se prodrali na útočnou polovinu. K míči se dostal Munian, ale byl odzbrojen Dobrotkou. Míč se vrátí do hřiště z kopačky Putnockého.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy jsou již připraveny zahájit utkání. Ve Španělsku panuje pro fotbalisty příjemná teplota okolo 17°C. Hosté oblékli modro-černé dresy. Domácí zvolili červeno bílou kombinaci.
     
    Úvodní sestavy:

    Athletic Bilbao: Iraizoz - Aurtenetxe, Amorebieta, Martinez, De Marcos - Perez, Itturaspe - Herrera, Munian, Susaeta - Llorente


    ŠK Slovan Bratislava: Putnocký - Had, Dobrotka, Kladrubský - Kolčák, Žofčák, Guédé, Bagayoko - Halenár, Šebo, Milinkovič

    Rozhodčí: Kaasik - Leevand, Mutli - Tohver, Saar .

     
    O Athleticu Bilbao:

    Athleticu se sice příliš nedaří v Primera Division, co se ovšem týče Evropské ligy, tak si nemá důvod k nějakému zármutku. Bilbao si již zajistilo postup ze skupiny díky 10 bodům za tři výhry a jednu remízu se skóre 7:3. Úctyhodný je také fakt, že Athletic doposud nepoznal pachuť porážky.

    Po vítězství na Slovensku přivítali Bielsovi svěřenci PSG a dokázali ho porazit 2:0. Ve třetím utkání trochu překvapivě zaváhali doma se Salzburgem, když museli dohánět dvoubrankové manko z prvního poločasu. Díky dvěma zasáhům Llorenteho to Bilbao zvládlo a připsalo si nakonec cenný bod. V rakouské odvetě již nezaváhali a zásluhou Herrery zvítězili 1:0.

     
    O Slovanu Bratislava:

    Slovenský vicemistr nedokázal navázat na senzační vyřazení římského AS a v základní skupině se krčí na posledním místě tabulky se ziskem jediného bodu. Ten vydoloval ve třetím utkání, když doma uhrál bezbrankovou remízu s PSG.

    V ostatních zápasech to již bylo horší. Úplně na úvod prohráli Weissovi svěřenci na svém hřišti s jejich dnešním soupeřem 1:2. O vítěznou branku se postaral mladíček Munian. V následujícím utkání zavítal Slovan na hřiště Salzburgu a odvezl si třígólový příděl. Před měsícem měli další možnost k získání dalšího bodu na stadionu Paris St. Germain. V Paříži ovšem prohráli po brance Pastoreho 0:1.

     
    O zápase:

    Na stadionu San Mamés v Bilbau budeme svědky pátého kola skupiny F. Na stadionu domácího Athletica se představí slovenský Slovan Bratislava a také pro české fanoušky může být toto utkání zajímavé. V základní sestavě hostí nastoupí na pravé straně obrany Jiří Kladrubský. Utkání bude v režii estonských arbitrů. Tím hlavním je Hannes Kaasik. Na čarách mu bude asistovat Marko Leevand a Jaanus Mutli.

     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:05.

    Daniel Ryl

    Branky: 15. De Marcos, 75. Susaeta - 39. Šebo

    Karty:   42. Halenár (ATB), 73. Aurtenetxe (ATB) - 31. Bagayoko (SBA), 66. Šebo (SBA), 69. Milinkovič (SBA)


    Athletic Bilbao: Iraizoz - Aurtenetxe, Amorebieta, Martinez, De Marcos - Iňigo Pérez, Itturaspe - Herrera, Munian, Susaeta - Llorente

    ŠK Slovan Bratislava: Putnocký - Had, Dobrotka, Kladrubský - Kolčák, Žofčák, Guédé, Bagayoko - Halenár, Šebo, Milinkovič

    Rozhodčí: Kaasik - Leevand, Mutli - Tohver, Saar
    bahis siteleri