Ostrava – Olomouc 0:0 (kon.) | Slavia – Liberec 1:3 (kon.) | Jablonec – Sparta 2:4 (kon.)
konec
FK Jablonec
2:4 (2:2)
AC Sparta Praha
Sobota 03.12.2011, 19:20 • Chance Arena, Jablonec • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Sparta právě vstřelila branku!

    PETER GRAJCIAR se dostal do samostatného úniku, který bezchybně využil! Z poloviny hřiště mířil na brankáře Špita, kterému nasadil ukázkové jesle! Je definitivně hotovo.
     
    69
    Sparta právě vstřelila branku!

    Show JOSEFA HUŠBAUERA nekončí! Slalom přes čtyři hráče Jablonce zakončil střelou na bližší tyč. Brankář Špit se natahoval marně.
     
    40
    Sparta právě vstřelila branku!

    Takový gól, to tedy klobouk dolů! JOSEF HUŠBAUER vypálil z dobrých třiceti metrů přímo do šibenice! Gólman Špit neměl pražádnou šanci.
     
    25
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Domácí se opět dostávají do vedení! Jarolím nacentroval před branku Sparty, kde zaúřadoval Lafata, který prodloužil balon na PAVLA ELIÁŠE a ten hlavičkoval přesně pod břevno! Přestože sparťanští zadáci byli v přesile, přesto situaci nezachránili.
     
    17
    Sparta právě vstřelila branku!

    Tak to je rána z čistého nebe! Sparta se poprvé na delší čas objevila před brankou Jablonce, k odražené střele se dostal Grajciar, jehož ránu tečoval LADISLAV KREJČÍ!
     
    1
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Neskutečné se stává skutečností. Jarolím poslal přesný pas do pokutového území na kanonýra DAVIDA LAFATU, který se prosadil přes Brabce a gólmanovi Švengerovi nedal přízemní střelou k tyči pražádnou šanci!

    Martin Pešout


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 1. Lafata, 25. Eliáš - 17. Krejčí, 40. Hušbauer, 69. Hušbauer, 90+1. Grajciar

    Karty:   30. Vidlička (SPA), 80. Hušbauer (SPA)


    FK Jablonec: Špit - Novák, Pavlík, Beneš, Eliáš - Kopic (71. Vaněk), Loučka, Kovařík, Jarolím (85. Třešňák), Piták (71. Vošahlík) - Lafata.

    AC Sparta Praha: Švenger - Vidlička, Jarošík, Brabec, Pamić - Hušbauer - Sionko, Matějovský, Grajciar, Krejčí - Kadlec (75. Kweuke).

    Rozhodčí: M. Paták - Zlámal, Lhoták.
    bahis siteleri