Neapol – Lecce 4:2 (kon.) | Inter – Udinese 0:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
4:2 (3:0)
US Lecce
Sobota 03.12.2011, 20:45 • San Paolo • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a u sledování dalších online přenosů se těším na počtenou. Zítra se vám ohlásím z utkání Osasuna Pamplona - Betis Sevilla (18:00), nicméně onlajny.cz vám nabízí spoustu dalších živých online přenosů. Děkujeme za věrnost a hezký zbytek víkendu přeje Jaroslav Svoboda. (22:45:17)
     
    Je to tak! Zápas je u konce a my jsme viděli, vy tedy aspoň prostřednictvím našeho online přenosu, šest branek a pohlednou kopanou. Domácí rozhodli o svém vítězství během čtvrthodinové smršti v první půli, kdy se postupně trefili Lavezzi, Cavani a Džemaili. Hosté vykřesali naději zásluhou Muriela v úvodu druhého poločasu, jenže následné marné bušení na neapolské brány k ničemu nevedlo. V 82. minutě tak druhý gól v zápase přidal Cavani a zdálo se, že na výsledku se již nic nezmění. Ve třetí minutě nastavení ale trefil přesně hlavou Corvia a rozhodl o konečném výsledku 4:2.

    Nejlepším hráčem na hřišti byl určitě argentinský kapitán domácího týmu Ezequiel Lavezzi, který gól dal a na dva nádherně přihrál.
     
    Konec zápasu.
     
    93
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Tak hosté přece jen dávají ještě gól! Po rohovém kopu poslal míč do branky DANIELE CORVIA, který hlavou zužitkoval rohový kop zahrávaný Andreou Bertolaccim! Souhra dvou střídajících hráčů tak koriguje stav zápasu na zřejmě konečných 2:4 z pohledu Lecce!
     
    93
    Bertolacci ještě v šanci, ale je z toho nakonec jen roh pro Lecce.
     
    92
    Maggio ještě hrudí sklepl vysoký centr De Sanctisovi, který jej hned převzal do náruče a tak další centr hostů do vápna byl pokryt. Tím vykázaným nakonec nebyl domácí kouč, ale hostující trenér s fotbalovým jménem Eusébio di Francesco.
     
    91
    Tak jen tři minuty se budou nastavovat, tedy tak nějak to, co se v závěru poločasu prostálo a prodiskutovalo. Asi nemá v tomto deštivém počasí rozhodnutý zápas zbytečně natahovat.
     
    90
    Uvidíme, kolik se nastaví, i vzhledem k té prodlevě ohledně vykázání rozhodčího z trávníku.
     
    89
    A zápas se již dohrává, domácí drží míč na kopačkách a hosté nejsou již tolik aktivní.
     
    88
    Po třech minutách oddechu už se zase hraje. A míč na kopačkách mají domácí.
     
    87
    A teď se tu čeká, až domácí kouč opustí hřiště, když jej sudí Romeo vykázal ze hřiště.
     
    85
    Hosté se přesto sympaticky snaží o výpady do obrany Neapole, což teď Muriel odnesl hodně nepříjemným faulem. Kopačkou mu nohu "pohladil" nejspíš Maggio.
     
    84
    Tím upozorněním, že Cavani dal své góly prakticky po nádherných přihrávkách nechci nijak snižovat jeho podíl na brankách. Známe forvardy, co by i tak dokázali sestřelit i toho nejzapadlejšího fanouška v koutku sektoru C5 zcela pod střechou.
     
    83
    Lavezzi v další tutovce, znovu proběhl sám skrze obranu hostů a Benassi se sice natahoval, ale míč šel nad i bez jeho přispění.
     
    82
    Neapol právě vstřelila branku!
    A je vymalováno! EDINSON CAVANI pohodlně placírkou doklepl do branky nádhernou křižnou přihrávku, to by dal i v trepkách! A kdo že to tak krásně nahrával před prázdnou branku? Ano, ano, Ezequiel Lavezzi! Pro Cavaniho druhý gól v zápase, znovu po luxusní přihrávce.
     
    81
    Cavani (NEA) se po zákroku Ferrario válí na trávníku a hostující hráč vidí ještě žlutou kartu za faul na půlce hřiště.
     
    80
    Hamšík se sice po promarněné šance hodně zlobil, ale mám ten dojem, že domácí jsou blízko vítězství a pokud nebudou kupit chyby a odehrají takticky dobře tu poslední desetiminutovky, tak by si tříbodový zisk měli přece jen pohlídat.
     
    79
    Hamšík pálil z dvaceti metrů a Benassi musel vystřihnout jistý zákrok proti štiplavé bombě slovenské hvězdy.
     
    78
    Hamšík přiťukl Lavezzimu a ten zleva znovu narukoval až do vápna, seběhl si ke značce pokutového kopu a pak pravačkou přestřelil!

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 26. Lavezzi, 33. Cavani, 41. Džemaili, 82. Cavani - 53. Muriel, 93. Corvia

    Karty:   13. Fideleff (NEA) - 50. Strasser (LCC), 81. Ferrario (LCC)


    SSC Neapol: De Sanctis - Fideleff, Aronica, Fenandéz - Dossena, Inler, Džemaili, Maggio - Panděv, Cavani, Lavezzi.
    US Lecce: Benassi - Mesbah, Esposito (46. Corvia), Tomovič, Ferrario, Oddo - Pasquato, Strasser, Grossmüller (46. Obodo), Cuadrado - Muriel.

    Rozhodčí: Romeo
    bahis siteleri