Atlético – Rayo Vallecano 3:1 (kon.) | Real Sociedad – Malaga 3:2 (kon.) | Osasuna – Real Betis 2:1 (kon.)
Mallorca – Ath. Bilbao 1:1 (kon.) | Granada – Zaragoza 1:0 (kon.)
konec
CA Osasuna
2:1 (1:0)
Real Betis
Neděle 04.12.2011, 18:00 • Reyno de Navarra • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Osasuna právě vstřelila branku!
    JAVAD NEKOUNAM zatočil přímý volný kop na zadní tyč a stadion Reyno de Navarra bouří! Pro hosty velice krutá prohra golem z poslední vteřiny, už se ani nemuselo rozehrávat, Nekounamova trefa ukončuje zápas!!!
     
    90+2
    A pozor, ještě šance pro domácí! Baldé faulovaný na hranici šestnáctky a je z toho přímý volný kop z velmi slibné pozice!
     
    90+2
    Žlutá karta pro Pereiru.
     
    90+1
    Další velká šance hostů, která sice zaváněla ofsajdem, ale nakonec výpad Pereiry zachraňuje výtečný Fernández!
     
    89
    Neskutečná šance Roque Santa Cruze, který ze značky pokutového kopu, kam dostal krásnou přihrávku, pálil zcela neatakován po zemi k tyči, další fantastický zákrok Fernándeze!!!
     
    88
    Rubén Castro trefuje břevno, Betis sahá dokonce po třech bodech!
     
    87
    Tvrdou bombu musel krýt boxersky Fernández! Pálil Benat!
     
    86
    Ještě žlutá karta pro Nekounama, zaslouženě, skluz zezadu na kotníky, může být Íránec ještě rád, že je rád. Horší je fakt, že hosté zahrají slibnou standardku.
     
    83
    Fernández poněkolikáté dnes zachraňuje domácí tým, skvělá Pereirova střela a ještě skvělejší zákrok gólmana Pamplony.
     
    80
    Betis právě vstřelil branku!
    A hosté se dočkávají! Za svou aktivitu jsou oceněni po zásluze, vyrovnávací trefu na zadní tyči lehkou placírkou zaznamenal RUBÉN CASTRO, který v poločase nahradil na hřišti Ustaritze, takže výborný tah Pepe Mela, kouče Betisu!
     
    77
    Ibrahima Baldé se ocitl na zemi ve vápně Betisu a publikum si žádá penaltu, rozhodčí mlčí a hosté jdou do brejku, ale vše kazí příliš dlouhá přihrávka na unikajícího Pereiru!
     
    76
    José Cañas zatáhl balon do šestnáctky Pamplony, tam mohl přihrávat do druhé vlny sbíhajícímu Santa Cruzovi, ale raději zvolil jakousi kličku na brankové čáře, o míč přišel a tím slibná šance hostů vzala za své.
     
    74
    Ve stejný okamžik střídají i hosté, odešel Salva Sevilla a přišel Alejandro Pozuelo.
     
    74
    Střídání na straně Pamplony, přijde na hřiště Jukka Raitala, finský obránce hostující v Baskicku z německého Hoffenheimu. Nahrazuje na trávníku Rovérsia.
     
    70
    Rubén Castro pálil z výborné pozice, ale Fernández na hranici sebeobětování zachraňuje! Castrovu bombu totiž vytěsnil obličejem a teď zůstává domácí brankář ležet ve svém malém vápně velmi otřesen. Ani se nedivím, tímhle kladivem mohl Castro ve středověku klidně stínat hlavy...
     
    69
    Betis touží po vyrovnání a ani bych se nedivil, kdyby se to hostům podařilo! Další Pereirův míč do vápna a domácí odvrací jen na roh.
     
    66
    Miguel Flaño odvádí dnes skvělou práci! Teď přerušil finální přihrávku Pereiry, kdy by hosté pak mohli již zakončovat do prázdné branky!
     
    64
    Teď ale zůstala domácí obrana otevřená a vtrhl do ní právě Roque Santa Cruz, jenže jeho střela po krásném uvolnění se míří vedle branky Fernándeze. Začínám mít pocit, že Santova chvilka přijde opravdu až na Vánoce.
     
    57
    Roque Santa Cruz zahrozil a skvělý Fernández znovu drží čisté konto díky výtečnému zákroku!
     
    55
    Střídání na domácí straně. Ze hřiště odchází Raúl García, nahrazuje jej Ibrahima Baldé.
     
    54
    Výborný zákrok Fernándeze! José Cañas (BSE) vyslal z velké vzdálenosti tvrdou ránu, která byla ale o některého z domácích obránců sražena a pak se obloučkem snášela do branky domácích přesně pod břevno! Couvající Fernández se ale natáhl a špičkami prstů vytěsnil míč nad branku!
     
    46
    Začal nám druhý poločas, ale ještě předtím návrat do přestávky - Ustaritze (BSE) nahradil na trávníku Rubén Castro.
     
    39
    Osasuna právě vstřelila branku!
    A domácí z rohového kopu otevírají skóre! MIGUEL FLANO BERUNARTEA trefuje centr Nekounama, který doplachtil až na zadní tyč. Nikým nehlídaný obránce Osasuny dokázal hlavou propálit Barriagu a Pamplona tak vede 1:0!
     
    31
    První větší šance zápasu! Belgický talent Roland Lamah hlavičkoval na zadní tyči a obránce Isidoro na poslední chvíli odvracel na roh!
     
    29
    Je to tak, Rubén končí, na hřiště vbíhá nová tvář, španělský zadák Lolo.
     
    27
    Hm, a to nevidíme rádi, Rubén se složil na trávník a drží si nohu, že by nějaké svalové zranění. Do toho dostává žlutou kartu domácí obránce Roversio, který chvíli předtím předvedl skluz s příchutí žiletek.
     
    22
    Žlutá karta pro Nacha Pereze.
     
    7
    Salva Sevilla dostál svému jménu a trefuje tyč!
     
    6
    V šesté minutě žlutá karta pro Damiu, který si počínal nedovoleně v souboji s Pereirou pár metrů před vápnem. Přímý kop rozehraje Sevilla.

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 39. Miguel Flaño, 90+3. Nekounam - 80. Rubén Castro

    Karty:   6. Damià (OSS), 27. Roversio (OSS), 86. Nekounam (OSS) - 22. Nacho (BSE), 90+2. Pereira (BSE)


    CA Osasuna: Fernández - Damià, Miguel Flaño, Rubén (29. Lolo), Rovérsio - Nekounam, Puñal - Lamah, García (55. Baldé), Cejudo - Sola.
    Real Betis: Barriaga - Nacho Perez, Dorado, Ustaritz (46. Castro), Isidoro - Mario - Sevilla, Canas, Matilla, Pereira - Santa Cruz.

    Rozhodčí: Miguel Angel Ayza Gamez
    bahis siteleri