Skalica – Poprad 4:1 (kon.) | Martin – Trenčín 0:1 (po s.n.) | Žilina – HC Slovan 2:3 (po s.n.)
Banská Bystrica – Nitra 6:3 (kon.) | Košice – Zvolen 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
3:2 (1:0, 2:1, 0:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 09.12.2011, 18:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    50:15
    Zvolen dal gól!
    Hostia dramatizujú zápas.Otčenáš naviazal na seba dvoch obráncov, puk sa odrazil k Balážovi a ten z jednej prihral na úplne voľného LUKÁŠA JURÍKA, ten strelou do odkrytej bránky znižuje na rozdiel jedného góla. Asistencie: Vladislav Baláž, Ondrej Otčenáš.
     
    36:29
    Košice dali gól!
    Hostia išli nepochopiteľne striedať, to využil Miroslav Zálešák, ktorý prihral na PETRA BARTOŠA a ten si vychutnal Sáblíka, vytiahol ho z bránky a strelou po ľade dáva tretí gól domácich. Asistencie: Miroslav Zálešák, Martin Chovan.
     
    32:12
    Košice dali gól!
    Michal Šeda nahadzoval na Sáblika, puk mu vypadol za bránku, kde šikovne zahral MARCEL HAŠČÁK, vymanévroval s pukom spoza bránky a zakončil do prádznej bránky: Asistencia: Michal Šeda, Samuel Mlynarovič
     
    28:37
    Zvolen dal gól!
    Hostia vyrovnávajú v presilovke. Ťavoda prihral na rozbehnutého ONDREJA OTČENÁŠA, ktorý strelou švihom prekonal Hyláka. Asistencia: Ján Ťavoda.
     
    13:15
    Košice dali gól!
    Po chybe hosťujúceho obráncu, ktorý namiesto vyhodenia puku stratil puk a ten mu vzal Stanislav Gron, posunul na rozbehnutého RICHARDA JENČÍKA, ktorý si pekne vytiahol Sáblíka z bránky a bekhendom prekonal hosťujúceho brankára. Tento gól je zároveň 100 gólom Košíc v prebiehajúcej sezóne. Asistencia: Stanislav Gron.

    Miroslav Samseli

    Branky a nahrávky: 14. Jenčík (Gron), 33. Haščák (Šeda, Mlynarovič), 37. Bartoš (Zálešák, Chovan) - 29. Otčenáš (Ťavoda), 51. Jurík L. (Baláž, Otčenáš)


    HC Košice: Hylák (Halász) - Homer, Tabaček(A), Šeda, Kolba, Chovan, Novák - Bartoš, Zálešák(K), Dravecký(A) - Jenčík, Gron, Miklík - Piatak, Pašek, Spilar - Mlynarovič, Jokeľ, Haščák
    Tréner: Miroslav Ihnačák

    HKM Zvolen: Sáblik (Škrečko) - Ťavoda, Ďaloga, Vantroba, Juraško, Mucha, Hraško, Korhonen, Pokovič - Otčenáš, Jurík L.(K), Baláž(A) - Slovák, Brabenec(A), Čurilla - Zuzin, Trochta, Škvaridlo - Ihnaťo, Jurík M., Síkela
    Tréner: Jozef Škrak

    Rozhodčí: Višňovský J. - Valach M., Zvrškovec R.

    Diváci: 5 392
    bahis siteleri