Podbeskidzie – Bełchatów 1:0 (kon.) | Wisla Krakov – Pol. Waršava 0:1 (kon.)
konec
Wisla Krakov
0:1 (0:0)
Polonia Waršava
Pátek 09.12.2011, 20:30 • Stadion Miejski im. Henryka Reymana (33 326 diváků) • Polská Ekstraklasa
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Druhá červená karta v zápase, závěr je hodně hektický. Maciej Sadlok přidržel za dres protihráče, což znamená automaticky žlutou kartu. Po součtu z jeho prvním napomenutím z šestadvacáté minuty je to jasná červená!
     
    90+3
    Žluté napomenutí také pro Tomasze Jodłowiece, který jej údajně fauloval...
     
    90+3
    Gordan Bunoza teď nesmyslně nadává a strká do všech protihráčů, které potkal. Před malou chvíli upadl na hranici šestnáctky a žádá odpískání. Po menší strkanici dostává žlutou kartu.
     
    90
    Hrubý faul Tomáše Jirsáka ve středu hřiště. Zezadu zajel do Róberta Ježe a může být rád jen za žlutou kartu.
     
    57
    Pomezní rozhodčí se hlásí o slovo. Hlavní sudí k němu přibíhá a radí mu vyloučení Kostaričana Juniora Díaze. Rozhodčí jej poslouchá na slovo a ihned tasí z kapsy červený kartonek. Pro Díaze zápas skončil. Z žádného televizního záběru ovšem nešlo vidět, co se na hřišti stalo. Možná úder loktem...
     
    52
    Další faul na Meliksona, ten byl ragbyově stažen Tomaszem Brzyskim. Žlutá karta musela být pro tento zákrok samozřejmostí.
     
    41
    Cezary Wilk teď ostře zajíždí do Tryłky, ale čistě mu odebírá balon. Ke vzteku všech hráčů v červeném se píská faul, navíc Wilk vidí žlutou kartu - šestou v této sezoně.
     
    33
    Edgar Cani udeřil do hlavy Juniora Díaze, ale okamžitě se omlouval, že nechtěl. Přesto vidí v ruce sudího žlutou kartu a zřejmě po zásluze. Takové údery loktem do fotbalu opravdu nepatří...
     
    23
    Polský obránce Maciej Sadlok chytil za dres Meliksona, což ocenil rozhodčí Gil žlutou kartou. První karta v tomto zápase.

    Tomáš Martínek

    Branky: 84. Šultés

    Karty:   41. Wilk (WIS), 90. Jirsák (WIS), 90+3. Bunoza (WIS) - 23. Sadlok (PLW), 33. Cani (PLW), 52. Brzyski (PLW), 90+3. Jodłowiec (PLW)   57. Díaz (WIS) - 90+4. Sadlok (PLW)


    Wisla Krakov: Pareiko - Lamey (46. Jirsák), Jovanović, Díaz, Paljić (7. Bunoza) - Wilk, Núňez - Iljev (62. Kirm), Melikson, Małecki - Biton. Trenér: Kazimierz Moskal. Trenér: Kazimierz Moskal.
    Polonia Waršava: Gliwa - Tosik, Baszczyński, Sadlok, Čotra - Šultés (88. Todorovski), Jodłowiec, Trałka, Jež, Brzyski (77. Wszołek) - Cani. Trenér: Jacek Zieliński.

    Rozhodčí: Paweł Gil
    bahis siteleri