Brynäs – Frölunda 4:3 (kon.) | Växjö – MODO 0:0 (18:30) | Skellefteå – Djurgården 8:1 (kon.)
konec
Skellefteå AIK
8:1 (1:0, 4:1, 3:0)
Djurgårdens IF
Sobota 10.12.2011, 18:30Švédská Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:35
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Tak to již začíná vypadat na slušný debakl! Ihned po vhazování se mezi obránce vrhl PIERRE-EDOUARD BELLEMARE a zaskočil dnes příliš nepřipraveného Sandbega - 8:1! Bez asistence.
     
    54:29
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Sedmý gól domácích přidává LEE GOREN přesnou střelou příklepem - 7:1! Asistence: Fredrik Lindgren a Niclas Bürström.
     
    47:54
    Klubertanz (DJU) hákoval a je za to poprávu potrestán. Další početní výhoda pro Skellefteu.
     
    44:26
    Södeström mohl přidat další branku, z bezprostřední blízkosti však těsně přestřelil!
     
    42:37
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    A tato přesilová hra je u konce a opět je to trochu šťastný gól! Od modré čáry nahodil kotouč CHRISTIAN SÖDESTRÖM a puk k překvapení však končí za Sanbergem - 6:1! Asistence: Fredrik Lindgren.
     
    40:38
    Jimmie Ölvestad (DJU) je vyloučen za nedovolené bránění. Další šance pro domácí na zvýšení náskoku.
     
    31:51
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Domácí ale připravili nejlepší možnou odpověď! Z téměř nulového úhlu se prosadil NICLAS BURSTRÖM - 5:1! Asistence: Oscar Möller a Bud Holloway.
     
    31:13
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Přece jen se prosazuje také Djurgardens! Nenápadná střela PATRICKA CEHLINA prošla Erikssonovi mezi betony a hostující útočník se tak může radovat - 4:1! Bez asistence.
     
    29:04
    Katastrofální začátek druhé třetiny v podání hostujícího týmu mohl podtrhnout Lundberg, jeho nebezpečný průnik ale zastavil skvělým zákrokem Sandberg!
     
    28:35
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Domácí v prostřední periodě vládnou a to potvrzují čtvrtou brankou! OSCAR MÖLLER dostal puk a střelou mezi nohama obránce poprvé v utkání překonal střídajícího Sandberga - 4:0! Asistence: Bud Holloway.
     
    24:23
    Hosté se rozhodli vystřídat brankáře. Wesslau obdržel tři branky a jeho místo zaujme Sandberg!
     
    24:23
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Domácí se dlouho drželi v pásmu a nakonec se dočkali třetího gólu! FREDRIK LINDGREN využil momentu, kdy měl Wesslau zakrytý výhled a přesně mířenou ranou zvyšuje již na 3:0! Asistence: Hannu Pikkarainen a Lee Goren.
     
    23:24
    Daniel Tjärnqvist (DJU) oslabuje hostující mančaft a Skelleftea dostane šanci navýšit své vedení. Švédský obránce je vyloučen za držení.
     
    21:13
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Skeleftea se chvíli po začátku druhé třetiny dostává do vedení o dvě branky! Puk dokázal do branky hostí dostat ANDERS SÖDERBERG - 2:0! Asistence: Pierre-Edouard Bellemare a Hannu Pikkarainen.
     
    16:20
    Petter Emanuelsson (AIK) vyfasoval dvě minuty za sekání a dává tím možnost hostujícímu celku k vyrovnání skóre zápasu.
     
    06:53
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    HANNU PIKKARAINEN dostal příliš prostoru v útočném pásmu a trefil se k tyči Sandbergovy klece. Asistence: Anders Söderberg.

    Petr Dejnožka

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 7. Pikkarainen (Söderberg), 22. Söderberg (Bellemare, Pikkarainen), 25. Lindgren (Pikkarainen, Goren), 29. Möller (Holloway), 32. Burström (Möller, Holloway), 43. Södeström (Lindgren), 55. Goren (Lindgren, Bürström), 55. Bellemare - 32. Cehlin


    Skellefteå AIK: J. Eriksson (Hadelöv ) - Lindgren, Burström - Ericsson, Goren, Söderström - Pikkarainen, Edström - Söderberg, Bellemare, Forsberg - Skogs, Granberg - Möller, Forssell, Holloway - Alavaara, Hynning - Emanuelsson, Lundberg, Karlsson
    Djurgårdens IF: Wesslau (25. Sandberg) - Tjärnqvist, Holmqvist - T. Eriksson, Eklund, Kempe - Boumedienne, Claesson - Ölvestad, Ottosson, Nilson - Holm, Klubertanz, Carlsson - Almtorp, Åberg - Brodin, Cehlin - Tjärnqvist, Norman, Zibanejad
    bahis siteleri