Frölunda – Pardubice 4:5 (kon.) | Jokerit – Luleå 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Plzeň 4:5 (po s.n.)
Linköping – Salzburg 3:4 (po s.n.)
po s.n.
Banes Motor České Budějovice
4:5 (2:0, 1:2, 1:2 - 0:0)
HC Škoda Plzeň
Sobota 17.12.2011, 20:30European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    66:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    VÁCLAV PLETKA si připisuje vítěznou trefu, když svým pokusem přelstil nedávného spoluhráče Jakuba Kováře.
     
    Květoň neproměnil, Plzeň dovršila obrat a vítězí 5:4 po samostatných nájezdech!
     
    Exbudějovický Václav Pletka vyzrál v zakončení na budějovického gólmana!
     
    Ale stejnou mincí oplácí Aleš Kotalík, stav je vyrovnán.
     
    Tomáš Vlasák překonal Kováře.
     
    59:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    No vida, a je tu vyrovnání! Fantastická koncovka Indiánů, kteří se asi nechtějí potkat s nepřátelským švédským kmenem. O branku se postarali hráči, kteří už hrají hokej nějaký ten pátek, TOMÁŠI VLASÁKOVI přichystali střeleckou pozici Straka s Vykoukalem. Asistence: Jiří Vykoukal a Martin Straka.
     
    58:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MICHAL DVOŘÁK se svou trefou postaral o dramatickou koncovku duelu! Asistence: Jan Dresler. Plzeňský klub má na srovnání minutu a jednadvacet sekund.
     
    48:07
    Trestná lavice HC Mountfield ještě ani nestačila vychladnout a míří na ni další hokejista. Faulem se provinil forvard David Kuchejda.
     
    45:47
    Rudolf Červený (CEB) - 2 min - sekání.
     
    43:58
    Mountfield právě vstřelil branku!
    JIŘÍ ŠIMÁNEK je při chuti, dnes si připisuje do statistik už druhý kanadský bod. Toto skórování mu ale značně ulehčil nepovedený zákrok Mazance, který nemůže mít čisté svědomí. Bez asistence.
     
    40:48
    Hned v úvodu závěrečné třetiny možnost pro Plzeň - Jan Novák (CEB) - 2 min - hákování.
     
    35:57
    Milan Gulaš (CEB) - 2 min - sekání.
     
    34:44
    Mountfield právě vstřelil branku!
    I Jihočeši při své čtvrté přesilovce ukázali, že početní výhodu umí využít ke vstřelení branky. ROSTISLAV MARTYNEK přesným zakončením vyzrál na Marka Mazance. Asistence: Jiří Šimánek, František Ptáček.
     
    33:16
    Patrik Petruška (PLZ) - 2 min - vysoká hůl.
     
    32:32
    Plzeň právě vstřelila branku! DUŠAN ANDRAŠOVSKÝ srovnává na 2:2! Na jedničku zafungovala přesilovková kombinace se Strakou a Kovář podruhé kapituloval. Asistence: Martin Straka.
     
    31:35
    A Indiáni se ženou za srovnáním. Mají k tomu ideální příležitost, po faulu Jiřího Šimánka je tu další přesilovka pěti proti čtyřem.
     
    27:10
    Miroslav Dvořák (CEB) - 2 min - nedovolené bránění. Indiáni si zahrají poprvé v početní výhodě.
     
    23:03
    Plzeň právě vstřelila branku! JAN STRÁNSKÝ stahuje náskok HC Mountfield a po třech minutách druhého dějství dostal puk za Kovářova záda. Asistence: Jakub Ruprecht
     
    18:21
    A i další hráč, jehož zákrok si rozhodčí vyhlédli a potrestali, je z Plzně. Patrik Petruška se provinil držením protihráče.
     
    15:32
    Dan Růžička (PLZ) - 2 min - podražení. HC Mountfield si zahraje druhou přesilovku zápasu, v té první úspěšný nebyl. Růžička je teprve devatenáctiletý obránce, dvacetiny oslaví až 31.12. Oproti tomu na druhé straně trenér František Výborný žádného mladíčka do turnaje nevzal a nejmladším hráčem na soupisce dnešního zápasu je tak dvaadvacetiletý Rudolf Červený.
     
    9:19
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! Přesně zamířil další obránce českobudějovického celku, MIROSLAV DVOŘÁK. Rána od modré si našla cestu za Mazancova záda a čerstvá posila HC Mountfield si připisuje první trefu v dresu HC Mountfield. Asistence: Milan Gulaš.
     
    7:34
    Mountfield právě vstřelil branku!
    České Budějovice jsou zatím aktivnějším celkem a dokázaly se ujmout vedení. JAN NOVÁK, obránce, který stále čeká na svou první branku v extralize, se dokázal prosadit a prostřelil Mazance. Asistence: Pavel Kašpařík, Rostislav Martynek.
     
    4:44
    Martin Heřman (PLZ) je prvním vyloučeným hráčem utkání, vysloužil si dvě trestné minuty za podražení.

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 8. Novák (Kašpařík, Martynek), 10. Dvořák (Gulaš), 35. Martynek (Šimánek, Ptáček), 44. Šimánek - 24. Stránský (Ruprecht), 33. Andrašovský (Straka), 59. Dvořák (Dresler), 60. Vlasák (Vykoukal, Straka), 66. Pletka


    Banes Motor České Budějovice: Kovář - Ptáček, Novák, Mikuš, Kolarz, Němeček, Dvořák - Martynek, Kašpařík, Šimánek - Gulaš, Kotalík, Sailer - Červený, Langhammer, Květoň - Kuchejda, Mertl, Pšurný.
    HC Škoda Plzeň: Mazanec - Růžička, Kaberle, Marušák, Kinrade, Vykoukal, Dresler, Ruprecht, St. Pierre - Andrašovský, Straka, Vlasák - Mrňa, Kovář, Pletka - Dvořák, Petruška, Heřman - Stránský, Pitule, Johnson.

    Rozhodčí: Thomas Andersson, Patrick Sjöberg - Martin Smeibidlo, Andreas Siegl.
    bahis siteleri