Kladno – Mladá Boleslav 0:2 (kon.) | Litvínov – Zlín 1:3 (kon.) | Pardubice – Motor ČB 5:2 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Slavia – Třinec 3:1 (kon.) | Sparta – Vítkovice 5:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:2 (0:1, 3:1, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 20.12.2011, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    JAN STARÝ využívá přesilovou hru, když si po nahrávce od Koukala najel mezi kruhy od pravého mantinelu a rychlým švihem prostřeluje Jakuba Kováře. Asistence: Petr Koukal a Jan Kolář I.
     
    51:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Absolutní zkrat hostů, kteří za brankou nechali puk, když rozjížděli útočnou akci, končí brankou Pardubic! Osamoceného puku si všiml jako první Koukal, který bleskově zpoza branky našel v mezikruží JANA KOLÁŘE I, jenž si už věděl rady. Ranou bez přípravy zvyšuje na 4:2! Asistence: Petr Koukal
     
    39:02
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté těsně před druhou pauzou snižují. Píšovu chybu potrestal neomylně JIŘÍ ŠIMÁNEK, který sám před Růžičkou po nahrávce Kašpaříka s přehledem zakončuje pod horní tyč! Asistence: Pavel Kašpařík.
     
    36:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Rychlá akce domácí druhé formace zvyšuje na 3:1. Nahodil s trochou štěstí posunul v útočném pásmu bruslí na JANA BUCHTELEHO, který před brankářem zachoval klid a prudkou střelou k pravé tyči skóruje. Asistence: Lukáš Nahodil a Robert Kousal.
     
    30:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tým koučů Hynka a Lubiny otáčí stav a jde do vedení 2:1! Po nahrávce od pravého mantinelu to zkusil na branku LUKÁŠ NAHODIL a úspěšně. Kovář totiž na jeho pokus k pravé tyči neviděl, a tak kapituluje pokusem ze střední vzdálenosti. Asistence: Jan Buchtele a Vladimír Sičák.
     
    28:37
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí zhruba v polovině utkání srovnávají stav na 1:1. Rozhozenou obranu Mountfieldu potrestal JAN STARÝ, který si našel přihrávku Jana Koláře I od zadního mantinelu a trefuje přesně. Kovář v brance hostů neměl na ránu mířenou do horního rohu nárok. Asistence: Jan Kolář I a Petr Koukal.
     
    06:01
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Rychlá akce hostí končí úvodní brankou! Po nahrávce mezi kruhy se k puku dostal ROMAN NĚMEČEK, který táhlou ranou překonává Martina Růžičku. Ten si sice na puk sáhl, ale lapačkou mu pouze napomohl za jeho záda. Asistence: David Kuchejda a Roman Pšurný.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 29. Starý (Kolář I, Koukal), 31. Nahodil (Buchtele, Sičák), 37. Buchtele (Nahodil, Kousal), 52. Kolář I (Koukal), 58. Starý (Koukal, Kolář I) - 7. Němeček (Kuchejda, Pšurný), 40. Šimánek (Kašpařík)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Kočí, Píša, Borer, Sičák, Kolář II, Benák, Drtina – Kolář I, Koukal, Starý – Půhoný, Kousal, Buchtele – Somík, Zohorna, Nahodil.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Kantor) – Ptáček, Novák, Vydarený, Mikuš, Kranjc, Němeček, Dvořák, Marek – Martynek, Kašpařík, Šimánek – Gulaš, Kotalík, Květoň – Červený, Langhammer, Sailer – Kuchejda, Mertl, Pšurný.

    Trenéři: František Výborný a Milan Kupka

    Rozhodčí: Hradil, Jeřábek - Barvíř, Blümel
    bahis siteleri