Skalica – Nitra 4:5 (po pr.) | Martin – Zvolen 3:4 (kon.) | Trenčín – Poprad 0:2 (kon.)
Banská Bystrica – HC Slovan 1:2 (kon.) | Košice – Žilina 6:1 (kon.)
po prodl.
HK Skalica
4:5 (1:0, 3:1, 0:3 - 0:1)
HK Nitra
sk Úterý 20.12.2011, 17:00 • ZŠ Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    63:33
    Nitra dala gól!
    Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou - Nitra víťazí! Nevinne vyzerajúca akcia hostí končí rozhodujúcim gólom ! Nahodený puk Ručkaya tečuje MIROSLAV ŠTEFANKA a puk končí za chrbtom Tomeka! Obrovská smola domácich, doplatili na nešťastné striedanie a ležérnu hru v tretej tretine. Asistencie : Ručkay, Konig.
     
    62:30
    Chyba pri rozohrávke Skalice, adresát prihrávky už išiel na striedačku, puk prevzal Jozef Fojtík , ten však teraz zakopol a rozhodujúci gól nedal!
     
    60:55
    Obrovská smola Skalice! Pálffy so Šmachom v prečíslení, Pálffy prihral spoluhráčovi, ten chcel ešte vrátiť puk, no obranca mu do passu vložil hokejku a puk teda nepricestoval až k adresátovi.
     
    58:26
    Veľká šanca Skalice! Martin Holovič sa ocitol sám v medzikruží, dostal prihrávku, svoju strelu však prehnal a prestrelil vysoko nad!
     
    52:10
    Nitra dala gól!
    Nakoniec prichádza vyrovnanie Nitranov ! Neuveriteľný zvrať hostí, ktorý otočili nepriaznivý stav z 4:1 na 4:4 ! Ručkay prihral do medzikružia, kde medzi Skaličanmi stál DÁVID ÁRVAY a ten puk stečoval za chrbát Tomeka! Skaličania sklamaní, striedanie Tomeka bolo, myslím, nešťastné riešenie zápasu. Asistencia: Ručkay.
     
    49:37
    Pálffy zamotal obranu, prihral Šmachovi, ten šikovne vystrelil zápästím, už sa nám zdalo, že puk skončil v sieti, napokon je však za bránou.
     
    47:22
    Nitra dala gól!
    Žeby nastal obrat v zápase? Tomáš Hrnka prihral backhandom do medzikružia, kde nabiehal MAREK MAŠLONKA, ktorý dáva tretí gól Nitry. Tretím gólom sa Nitra priblížila Skalici na rozdiel jedného gólu! Zápas bude mať dramatický záver! Asistencia: Hrnka.
     
    44:58
    Obrovská smola! Fedor vybehol proti Lušňákovi, no ten netrafil puk a Patrik Lušňák sa ocitol sám pred prázdnou bránou! Neočakávane však bránu netrafil! Diváci, a aj hráči určite sklamaní z nevyužitej sto percentnej šance!
     
    43:54
    Za hákovanie putuje na trestnú lavicu Ján Hruška.
     
    Skaličania cez prestávku vymenili brankára - Lakosila nahradil Tomek.
     
    42:06
    Nitra dala gól!
    Nedáš - dostaneš. Skalica nevyužila presilovku, prišiel rýchly únik JOZEFA FOJTÍKA , ktorý strelou do protipohybu dáva druhý nitriansky gól! Pri svojom zakončení zlomil hokejku. Asistencie: Valčák, Šumichrast.
     
    39:44
    Krásna akcia! Pálffy šikovne nahral pred bránku na nabiehajúceho Vyrúbalíka, ten však nedal!
     
    39:17
    Hruška sa snažil dorážať strelu, bol pri tom faulovaný. Gurčík si odpyká dve minúty za hákovanie.
     
    37:30
    Gól platí a pripisuje sa Žigmundovi Pálffymu, ktorý ho tečoval vo vzduchu.
     
    37:30
    Hlavný rozhodca sa išiel poradiť s videorozhodcom!
     
    37:30
    Skalica dala gól!
    Využitá presilovka Skalice! Domáci zamotali súperov, puk sa odrazil až na modrú, kde stál Ondřej Šmach, ten poslal tvrdú strelu, ktorú v lete tečoval ŽIGMUND PÁLFFY! Asistencie: Šmach, Kutálek.
     
    35:10
    Puk nepríjemne poskakoval pred brankárom Fedorom, húf hráčov sa snažil pohnúť s puku, nakoniec úspešnejší hostia. Hra vyzerá, akoby mali presilovku domáci, nie hostia.
     
    34:38
    Žigmund Pálffy v dobrej pozícii, váhal, či má vystreliť, alebo prihrať, nakoniec si vybral prihrávku, tá bola však pri brzdení veľmi pomalá a Nitrania odvracajú.
     
    33:35
    Nitra dala gól!
    Neuveriteľný Nitriansky gól! Ihneď po vyhratom buly sa k strele od modrej dostal Martin Bača a ten znižuje na rozdiel dvoch gólov! Asistencia: Hrnka
     
    32:34
    Peter Konig vylúčený za vyhodenie puku z ľadovej plochy.
     
    31:59
    Juríkova tvrdá strela, Ivan Fedor predviedol rýchly zákrok pravým betónom!
     
    30:10
    Skalica dala gól!
    To čo sa Obdržálkovi nepodarilo zo samostatného nájazdu pred momentom sa teraz stáva skutočnosťou. PETER OBDRŽÁLEK si rýchlo obehol bránu a z veľkého uhla posiela puk za chrbát Fedora! Asistencia: Višňovský.
     
    27:45
    Nitrianska odpoveď, Ručkayova strela potrápila Lakosila, ktorý má po dlhej dobe nejakú prácu.
     
    26:40
    Skalica dala gól!
    Z čista-jasna prichádza nádherný gól! Rozbehnutý rýchlik menom TIBOR KUTÁLEK prevzal puk, vystrelil šikovnú strelu zápästím a po druhý krát v tomto zápase sa domáci radujú! Asistencie: Šmach, Lušňák.
     
    21:17
    Opäť šanca domácich, po strele sa Fedor ocitol na zemi, do odkrytej brány však nikto puk nedotlačil.
     
    20:47
    Veľká šanca Skaličanov, Pálffy pekne prešiel do pásma, nahral voľnému Vyrúbalíkovi, Fedor jeho strelu vyráža do veľkej výšky.
     
    17:00
    Patrik Lušňák obkorčuloval bránku a takmer zasunul puk do brány, Fedor len s ťažkosťami vyráža!
     
    12:50
    Veľká príležitosť hostí, Lakosil bol zmätený po odrazenej strele, Samir Saliji dorážal puk, ktorý len o centimetre míňa bránu!
     
    10:00
    Pekná kombinácia domácich, po prečíslení prichádza strela Kutálka, nabiehajúci Šmach sa snažil cloniť a tečovať Kutálkovu delovku, no Fedor si dal tentokrát pozor.
     
    06:40
    Skalica dala gól!
    Krásny hokejový moment! Už sa nám zdalo, že hra trocha opadla, no opak je pravdou, prichádza nádherný gól, keď rozbehnutý Gula prevzal puk od Kutálka a potom poslal šikovnú prihrávku na RASTISLAVA KONEČNÉHO a ten sa do odkrytej brány nemýlil. Asistencie: Gula, Kutálek

    Peter Marienka

    Branky a nahrávky: 7. Konečný (Gula, Kutálek), 27. Kutálek (Šmach, Lušňák), 31. Obdržálek (Višňovský), 38. Pálffy (Šmach, Kutálek) - 34. Bača (Hrnka), 43. Fojtík (Valčák, Šumichrast), 48. Mašlonka (Hrnka), 53. Árvay (Ručkay), 64. Štefanka (Ručkay, Konig)


    HK Skalica: Lakosil - Višňovský, Školiak, Mikúš, Šátek, Srnec, Pálffy, Holovič, Jankovič, Kutálek, Vyrúbalík, Lušňák, Magušin, Jurík, Hruška, Kloz, Šmach, Klejna, Obdržálek, Gula, Konečný.
    HK Nitra: Fedor - Rais, Grman, Ďurák, Segľa, Mašlonka, Piačka, Gurčík, Ručkay, Kružík, Árvay, Štefanka, König, Valčák, Bača, Fojtík, Hrnka, Kluka, Šumichrast, Samir Saliji, Garip Saliji

    Rozhodčí: Jonák - Tvrdoň, Šefčík

    Diváci: 1966
    bahis siteleri