EC-KAC – Znojmo 4:3 (po pr.)
po prodl.
KAC Klagenfurt
4:3 (2:1, 0:1, 1:1 - 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Úterý 20.12.2011, 19:15bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:52
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Domácí tým využívá dnes svoji třetí přesilovku a může slavit dva body! Autorem branky je JOHN LAMMERS. Asistence: Michael Siklenka, Joseph Tenute.
     
    51:56
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Domácí tým využívá výhodu pět na čtyři a stav je osm minut před sirénou znovu nerozhodný. Obránce Siklenka vystřelil od modré, ale tento puk ještě Kacetl vyrazil před sebe. Chaosu v brankovišti využili Gregor Hager a CHRISTOPH BRANDNER, který posílá puk za červenou čáru. Asistence: Gregor Hager.
     
    44:29
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo znovu využívá přesilovou hru a jde do vedení! Po střele Petra Kanka doráží puk do poloodkryté branky JAKUB STEHLÍK. Asistence: Petr Kanko.
     
    27:20
    Orli právě vstřelili branku!
    Také Znojmo střílí svůj druhý gól v přesilové hře a vyrovnává stav zápasu. Po patnácti sekundách využil početní výhodu osamocený RADEK HAMAN. Asistence: Lubomír Štach.
     
    19:55
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Pět sekund před sirénou využívají domácí svoji první přesilovku. Na konci rychlé kombinace stál GREGOR HAGER a ten otáčí vývoj zápasu. Asistence: Joseph Tenute, Christoph Brandner.
     
    08:58
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Obránce Michael Siklenka poslal učebnicový pas na THOMASE HUNDERTPFUNDA, jenž poprvé překonává znojemského gólmana a odstartoval tak plyšákovou euforii na ledě. Asistence: Michael Siklenka.
     
    0:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Český tým se bleskurychle dostává do vedení! Siklenka ztratil kotouč na modré a ADAM HAVlÍK měl před sebou jen gólmana Chioda, který pouští první střelu za svá záda. Asistence: Martin Podešva.

    Lukáš Caha

    Branky a nahrávky: 9. Hundertpfund (Siklenka), 20. Hager (Tenute, Brandner), 52. Brandner (Hager), 63. Lammers (Siklenka, Tenute) - 1. Havlík (Podešva), 28. Haman (Štach), 45. Stehlík (Kanko)


    KAC Klagenfurt: Chiodo (Swette) - Siklenka, Furey, Kirisits, Holzer, Ratz, Isopp - Scofield, Koch, Lammers - Brandner, Tenute, Hager - Geier M., Morrison, Geier S. - Piermann, Hundertpfund, Schellander.
    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl (Landsman) - Stehlík, Hranáč, Pláněk, Štach, Hájek, Vosátko, Trojan - Danton, Šeda, Kanko - Podešva, Haman, Havlík - Lattner, Pucher, Staněk - Komínek, Jarůšek, Bartoš.

    Rozhodčí: Fussi, Potocan - Hribar, Piragić

    Diváci: 4179
    bahis siteleri