Antalyaspor – Fenerbahçe 0:0 (kon.) | Kayserispor – Ankaragücü 3:0 (kon.) | Mersin – Eskişehirspor 0:0 (kon.)
Galatasaray – Manisaspor 1:0 (kon.) | Sivasspor – Samsunspor 3:2 (kon.)
konec
Mersin Idman Yurdu
0:0 (0:0)
Eskişehirspor
Středa 21.12.2011, 17:00 • Tevfik Sırrı Gür Stadium, Mersin • Turecká Superliga
Předzápasové kurzy
     
    84
    Osmá žlutá karta patří Alperu Potukovi, záložníkovi hostů. Žlutí se nám na hřišti pěkně a to nejen díky dresům Eskisehirsporu...
     
    78
    Další žluté napomenutí za faul ve středu hřiště, které si sudí po akci Mersinu dobře pamatoval. Bulent Ertugrul je dalším hříšníkem, dnes již sedmým.
     
    76
    Žlutá karta pro Bosňáka Safeta Nadareviće, který na pravé straně šestnáctky fauloval Ozbayraktara. Pro Eskisehirspor tu bude přímý kop.
     
    66
    Následně dostal po dlouhých protestech a dohadování žlutou kartu defenzivní štít Mersinu Cristian Zurita.
     
    61
    Žlutá karta pro Senegalce Diomansyho Kamaru, ten skolik k zemi ve středu hřiště André Moritze.
     
    44
    Očekával se dnes vyrovnaný duel a na hřišti vidíme spíše boj než pěkný fotbal. Dédé si připisuje další žlutou kartu v zápase, druhý karetně napomínaný obránce Eskisehirsporu.
     
    26
    Sudí Suleyman Abay musí neustále uklidňovat domácí hráče, kteří často faulují a pak zbytečně protestují. Další napomínání již nedostane Nduka Ozokwo, který vidí druhou žlutou kartu v zápase.
     
    19
    Záváhání hostů málem využil domácí André Moritz, ale to by jej nesměl zfaulovat na poslední chvíli Diego Ángelo. Jasná žlutá karta a to ještě zadák Eskisehirsporu může být rád.

    Tomáš Martínek

    Branky:

    Karty:   26. Ozokwo (MRS), 66. Zurita (MRS), 76. Nadarević (MRS) - 19. Diego (ESK), 44. Dédé (ESK), 61. Kamara (ESK), 78. Ertugrul (ESK), 84. Potuk (ESK)


    Mersin Idman Yurdu: Šehić - Boum, Atan (38. Keceli), Kas, Guven - Bayraktar (80. Coskun), Zurita - Ben Yahia, Moritz, Nobre - Ozokwo (71. Beto)
    Eskişehirspor: Iveša - Dédé, Angelo, Nadarević, Coskun - Ertugrul - Tello (90+1. Yildiz), Potuk, Yaman, Kamara - Ozbayraktar (87. Aslan)

    Rozhodčí: Suleyman Abay