Antalyaspor – Fenerbahçe 0:0 (kon.) | Kayserispor – Ankaragücü 3:0 (kon.) | Mersin – Eskişehirspor 0:0 (kon.)
Galatasaray – Manisaspor 1:0 (kon.) | Sivasspor – Samsunspor 3:2 (kon.)
konec
Mersin Idman Yurdu
0:0 (0:0)
Eskişehirspor
Středa 21.12.2011, 17:00 • Tevfik Sırrı Gür Stadium, Mersin • Turecká Superliga
Předzápasové kurzy
     
    Nejspíše po zásluze neměl dnešní zápas vítěze. Na obou stranách jsme viděli po jedné velké brankové příležitosti, ale oba brankáři z Balkánu si můžou "připsat" vychytanou nulu. Týmy z popředí tabulky si tak mezi sebe dělí po jednom bodu a udrží se v absolutní špičce bojující o pohárovou Evropu. Krásný zbytek večera vám přeje Tomáš Martínek. (18:53:10)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Centrovaný míč na Moritze nadvakrát stahuje ze vzduchu Vanja Iveša. Rozhodčí se již dívá na hodinky a bude pískat konec.
     
    90+2
    Mersin se snaží o závěrečný tlak, ale obrana hostů odkopává míče do bezpečí. Stále to vypadá na bezbrankovou remízu...
     
    90+1
    V dresu hostů se na hřišti představí Mehmet Yildiz. Stažen byl Chilan Rodrigo Tello.
     
    89
    Balon má domácí tým a Moritz teď krásnou dělovkou zpoza velkého vápna protáhl Ivešu! Bude to roh a čtvrtý rozhodčí ukazuje, že se nastaví ještě tři minuty.
     
    87
    Střídá i Michael Skibbe. Jediný hrot Eskisehirsporu Serdar Ozbayraktar střídá a místo něj míří na hrací plochu Koray Aslan.
     
    86
    Mustafa Keceli poslal balon z levé strany hřiště přímo na hlavu Nobreho, ale Iveša jej exkluzivním reflexivním zákrokem vychytal! Po následném rohu byli u míče v bezprostřední blízkosti branky Keceli s Moritzem, ale na zakončení se spolu nedohodli a Keceliho pokus přeletěl bránu.
     
    84
    Osmá žlutá karta patří Alperu Potukovi, záložníkovi hostů. Žlutí se nám na hřišti pěkně a to nejen díky dresům Eskisehirsporu...
     
    82
    Oba týmy nejspíše budou spokojeny s dělbou bodů. Pro Mersin by to znamenalo devátý zápas v řadě bez prohry! Eskisehirspor by zaznamenal první bodovou ztrátu po pěti zápasech, kdy vyhráli všechny utkání...
     
    80
    I třetí změna v sestavě bude na straně Mersinu. Z hřiště odchází za potlesku tribun Hakan Bayraktar. Na jeho místě nastoupí Ibrahim Ferdi Coskun.
     
    78
    Další žluté napomenutí za faul ve středu hřiště, které si sudí po akci Mersinu dobře pamatoval. Bulent Ertugrul je dalším hříšníkem, dnes již sedmým.
     
    77
    Několik pěkných centrovaných míčů ale hosté nevyužili. Domácí se teď nemohou dostat do hry, hráči ve žlutých dresech mají mírnou převahu.
     
    76
    Žlutá karta pro Bosňáka Safeta Nadareviće, který na pravé straně šestnáctky fauloval Ozbayraktara. Pro Eskisehirspor tu bude přímý kop.
     
    73
    Hra se nyní uklidnila, ale na domácích je stále vidět ukřivděnost z posouzení situace z pětašedesáté minuty zápasu. Reagují na každý výrok hlavního sudího. U míče je Eskisehirspor a zakládá postupný útok. Kamara se ale necházel v postavení mimo hru.
     
    71
    Trenér Mersinu Nurullah Saglam dnes podruhé mění hráče. Brazilec Beto jde na hřiště, do kabin může odejít hrotový útočník Nduka Ozokwo.
     
    70
    Do gólmana hostů teď v malém vápně "zajel" Nobre i Ben Yahia a jen málo chybělo, aby se na hřišti strhla velká strkanice.
     
    68
    S šancemi se nám teď doslova roztrhl pytel! Mersinský André Moritz napálil míč pro přiklepnutí Ozokwa velice nebezpečně. Šehić si s míčem nakonec poradil.

    Tomáš Martínek

    Branky:

    Karty:   26. Ozokwo (MRS), 66. Zurita (MRS), 76. Nadarević (MRS) - 19. Diego (ESK), 44. Dédé (ESK), 61. Kamara (ESK), 78. Ertugrul (ESK), 84. Potuk (ESK)


    Mersin Idman Yurdu: Šehić - Boum, Atan (38. Keceli), Kas, Guven - Bayraktar (80. Coskun), Zurita - Ben Yahia, Moritz, Nobre - Ozokwo (71. Beto)
    Eskişehirspor: Iveša - Dédé, Angelo, Nadarević, Coskun - Ertugrul - Tello (90+1. Yildiz), Potuk, Yaman, Kamara - Ozbayraktar (87. Aslan)

    Rozhodčí: Suleyman Abay