Tottenham – West Brom 1:0 (kon.) | Wigan – Sunderland 1:4 (kon.) | Manchester City – Liverpool 3:0 (kon.)
konec
Wigan Athletic
1:4 (0:1)
Sunderland AFC
Úterý 03.01.2012, 20:45 • DW Stadium • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    80
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Hosté se předhání v nádherných brankách! McClean se probil přes dva protihráče, Sessegnon poté nabil míč DAVIDU VAUGHANOVI, který svojí pumelicí z osmnácti metrů málem protrhl síť Al Habsiho branky! Domácí brankář nemá sebemenší šanci zasahovat při brankových situacích Sunderlandu.
     
    73
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Bendtner se, možná faulem, zbavil Figueroy, posunul si míč dopředu, čímž ve spolupráci se Sessegnonem získali přečíslení dvou proti jedinému protihráči, Bendtner poté přesným pasem našel svého spoluhráče a reprezentant Beninu, STÉPHANE SESSEGNON střelou do odkryté branky znovu zvyšuje vedení Sunderlandu.
     
    62
    Wigan právě vstřelil branku!
    Více jak pětačtyřicet minut jsme čekali na úvodní trefu, ovšem nyní se s brankami roztrhl pytel. HUGO RODALLEGA se prosadil kolem Kilgallona a z osmnácti metrů posílá míč přízemní ranou k tyči Mignoletovy branky!
     
    55
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Hosté zdvojnásobují svůj náskok! Vaughanův centr McClean na ofsajdové hraně pouze jemně tečoval hlavou, Al Habsi dokázal míč skvělým zákrokem vyrazit, naneštěstí pro něj se obránci Wiganu na celou situaci naprosto vykašlali, nechali ománského brankáře na holičkách a odražený míč dorazil JAMES MCCLEAN za záda bezmocného brankáře.
     
    45+4
    Sunderland právě vstřelil branku!
    CRAIG GARDNER střílí jednu z nejkrásnějších branek sezóny! Zatočil svůj falšovaný dělový projektil přímo do horního rohu Al Habsiho branky a posílá Sunderland do vedení! Nutno podotknout, že z opakovaných záběrů se rozhodně nejednalo o faul v předchozím souboji Figueroy s Bendtnerem, dánský útočník upadl sám bez cizí pomoci.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 62. Rodallega - 45+4. Gardner, 55. McClean, 73. Sessegnon, 80. Vaughan

    Karty:   0. Stam (WIG)


    Wigan Athletic: Al Habsi - Gohouri, Alcaraz, Stam, Figueroa - Watson, McCarthy, Jones, Gomez - Crusat, Rodallega
    Sunderland AFC: Mignolet - Gardner, Kilgallon, O'Shea, Colback - McClean, Cattermole, Vaughan, Richardson - Bendtner, Sessegnon

    Rozhodčí: Dean