Poprad – Trenčín 4:1 (kon.) | Zvolen – Martin 2:3 (po s.n.) | Žilina – Košice 1:4 (kon.)
Nitra – Skalica 4:2 (kon.) | HC Slovan – Banská Bystrica 3:4 (po s.n.)
konec
HK Nitra
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
HK Skalica
sk Pátek 20.01.2012, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:09
    Skalica dala gól!
    Skaličania znižujú po peknej akcii Petra Obdržáleka, ktorý prihral ako na podnose voľnému TIBOROVI VIŠŇOVSKÉMU a ten prekonal bezmocného Fedora. Asistencie: Petr Obdržálek, Patrik Lušňák.
     
    53:55
    Nitra dala gól!
    Nitrania dnes hrajú s veľkou chuťou. Martin Vyrúbalík zle rozohral a k puku sa dostal Martin Segľa, ktorý vystrelil na Tomeka. Ten puk vyrazil pred MATEJA BENEHO, ktorý nemal problém upratať puk do prázdnej bránky. Asistencia: Martin Segľa.
     
    47:31
    Nitra dala gól!
    Puk sa postupne dostal spoza Tomekovej bránky až na modrú čiaru, kde tvrdo vystrelil Ordzovenský, Tomek vyrazil puk len pred seba a tam sa dobre zorientoval TOMÁŠ HRNKA, ktorý kľučkou prekonal brankára hostí. Asistencie: Peter Ordzovenský, Garip Saliji.
     
    41:06
    Nitra dala gól!
    Ďalšia využitá presilová hra domácich.Lubomír Vosátko dostal puk medzi kruhy a tvrdo vypálil, Tomek vyrazil len pred ROMANA TOMÁNEKA a ten prekonal ležiačého brankára hostí. Asistencie: Lubomír Vosátko, Jozef Stümpel.
     
    26:48
    Nitra dala gól!
    Domáci využívajú svoju presilovú hru. Hostia trošku zaspali v obrane a po prihrávke Romana Tománka sa presadil HENRICH RUČKAY, ktorý prestrelil Tomekove betóny. Asistencia: Roman Tománek.
     
    01:24
    Skalica dala gól!
    Prvý gól zápasu, puk sa dostal do pásma domácich, MARCEL HOLOVIČ sa snažil trafiť letiaci puk, na prvykrát sa mu to nepodarilo, no na druhý pokus však prestrelil brankára Fedora, ktorý sa prekvapene otočil za svoj chrbát. Asistencie: Vojtěch Kloz, Petr Obdržálek.

    Miroslav Samseli

    Branky a nahrávky: 27. Ručkay (Tománek), 42. Tománek (Vosátko, Stümpel), 48. Hrnka (Ordzovenský, Saliji G.), 54. Bene (Segľa M.) - 2. Holovič (Kloz, Obdržálek), 58. Višňovský T. (Obdržálek, Lušňák)


    HK Nitra: Fedor (Šimboch) - Ďurák, Rais, Ordzovenský, Vosátko, Tůma, Gurčík, Árvay, M. Bača - G. Saliji, Hamrák, Hrnka - H. Ručkay, Stümpel, R. Tománek - Bene, M. Segľa, M. Mašlonka - Piačka, Káčer, L. Klíma
    HK Skalica: T. Tomek (Lakosil) - Vyrúbalík, Šmach, Jankovič, Kloz, Magušin, Gula, M. Srnec, J. Jurík - Pálffy, R. Školiak, J. Hruška - Obdržálek, Lušňák, T. Višňovský - Kutálek, Holovič, Šátek - T. Mikúš, Klejna, Konečný

    Rozhodčí: V. Goga, P. Jonák - J. Tvrdoň, V. Brath

    Diváci: 3 574
    bahis siteleri