Osasuna – Valencia 1:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Mallorca 0:1 (kon.) | Malaga – Barcelona 1:4 (kon.)
Levante – Zaragoza 0:0 (kon.) | Real Madrid – Ath. Bilbao 4:1 (kon.)
konec
Real Madrid
4:1 (1:1)
Athletic Bilbao
Neděle 22.01.2012, 21:30 • Santiago Bernabéu, Madrid • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Poslední zápas nedělního programu španělské Primera Division je tedy za námi. Athletic sice prvně na stadiónu Santiaga Bernabéua vedl, své vedení ale neudržel a i díky dvěma penaltám nakonec odjíždí s krutou porážkou 1:4. S konstatováním, že Real tak udržel svůj náskok pěti bodů na čele tabulky, se s vámi loučím, přeji vám příjemný zbytek neděle a úspěšný vstup do nového týdne, který bude plný přenosů z Afrického poháru národů. Rozhodně si je nenechte ujít. Dobrou noc (23:22:51)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Real zápas dohraje u Iraizozovy branky.
     
    90+2
    Desátý rohový kop utkání se Athleticu v gól přetavit nepodařilo.
     
    90+1
    Ramos zpátky na nohou, před Toquerem zasáhl na roh.
     
    90+1
    Na zemi je ale také Ramos.
     
    90+1
    Faul na Ibaie u středového kruhu, nadstavují se dvě minuty.
     
    90
    Probíhá poslední minuta řádné hrací doby.
     
    89
    Cristiano Ronaldo v postavení mimo hru.
     
    89
    Gólovému zásahu byl blízko také Higuaín, pak jej ale přepadl Javi Martínez a argentinský útočník jen slabě poslal míč do číhajících rukavic Iraizoze.
     
    88
    Ramos nabídl míč Toquerovi, ten na to nedokázal zareagovat a tak se místo postupu útočníka Athleticu na Casillase konala srážka s domácím stoperem.
     
    88
    Ronaldo se zavěsil do vzduchu, jeho hlavička branku neohrozila, Real však zůstává u míče.
     
    87
    Callejón se chvíli nato mohl dočkat i druhé branky, San José mu však v šestnáctce vpadl do střely a následuje rohový kop.
     
    86
    Real právě vstřelil branku!
    JOSÉ CALLEJÓN dostal ideální míč od Cristiana Ronalda za rozhozenou obranu Athleticu a střelou z úhlu na zadní tyč překonal Iraizoze.
     
    85
    Tak to pět minut před koncem utkání, že si Real uchová pětibodový náskok na druhou Barcelonu, naopak Athletic se propadne na sedmé místo.
     
    84
    Definitivní přítrž snaze Basků mohl po Özilově průniku, udělat Callejón, z malého vápna ale v pádu branku vůbec netrefil.
     
    83
    Real u míče, Athletic se k němu naneštěstí pro něj nemůže dostat a jeho šance na bodový zisk z tohoto utkání se tak velmi rychle snižují.
     
    82
    Ramos se zavěsil po opětovném centru do vzduchu, San José mu však znepříjemnil život a obránce Realu se tak k míči nedostal. Místo toho odkopává Iraizoz.
     
    81
    Xabi Alonso však našel pouze lysou hlavu Toquera na přední tyči.

    Daniel Polách

    Branky: 25. Marcelo, 47. Cristiano Ronaldo (pen.), 67. Cristiano Ronaldo (pen.), 86. Callejón - 13. Llorente

    Karty:   28. Cristiano Ronaldo (REA), 57. Ramos (REA), 74. Arbeloa (REA) - 26. De Marcos (ATB), 46. Iturraspe (ATB)   66. De Marcos (ATB)


    Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Ramos, Varane, Marcelo - Granero (73. Diarra), Xabi, Özil - Kaká (79. Callejón), Cristiano Ronaldo, Benzema (68. Higuaín)
    Athletic Bilbao: Iraizoz - Iraola, Javi Martínez, San José, Amorebieta (61. Ibai)- Iturraspe, Ander Herrera, De Marcos - Susaeta (68. Iňigo Pérez), Llorente (61. Toquero), Muniain

    Rozhodčí: Mateu Lahoz