Osasuna – Valencia 1:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Mallorca 0:1 (kon.) | Malaga – Barcelona 1:4 (kon.)
Levante – Zaragoza 0:0 (kon.) | Real Madrid – Ath. Bilbao 4:1 (kon.)
konec
Levante UD
0:0 (0:0)
Real Zaragoza
Neděle 22.01.2012, 19:45Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Fotbalová nuda končí za velkého pískotu domácích tribun. Jediným fotbalistou, který dnes snese přísnější měřítko je aktivní Arouna Koné. Zbytek fotbalistů utkání doslova odchodilo a nikdo se nemůže divit, že utkání končí bezbrankovou remízou. Statistika držení míče: 50-50%, brankové příležitosti 1:1, střely na bránu a mimo ní: 0/7 - 3/8. Ani jednou nemusel sudí Fernandéz vytahovat kartu... Příjemnou a klidnou noc vám přeje Tomáš Martínek. (21:36:18)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Gustavo Cabral uklízí míč na pravděpodobně poslední roh zápasu. To má k dispozici Zaragoza.
     
    90+2
    Standardka pro Levante. Míč jde z kopačky Farinóse jen na zadní tyč a obránci Realu odvrací míč dopředu. Navíc mohou zaútočit, ale také ztrácejí balon. Mnoho nepřesností v závěru utkání a ohlušující pískot tribun stadionu ve Valencii.
     
    90
    Diváci pískají a mají proč. U míče je Zaragoza a místo závěrečného náporu čtvrtého celku tabulky vidíme pohodové držení balonu jasně posledního týmu Primera División. Zápas svým nasazením musel všechny diváky zklamat. Nastavují se tři minuty.
     
    89
    Blíží se závěr zápasu a s ním průnik Iborry po pravé straně. Míč ale končí na kopačkách hostujících hráčů, tak jako je tomu v tomto večerním utkání bohužel tradicí.
     
    86
    Hélder Postiga mohl poslat hostující celek do vedení, jeho střela by ale musela jít asi o půl metru do branky. Přesto byl Portugalec na malém vápně úplně osamocen a jen na jeho neschopnost teď mohou žehrat všichni ze Zaragozy.
     
    85
    Portugalce Rubéna Micaela střídá naposledy dnes Argentinec Franco Zuculini. Ten je v Zaragoze na hostování z německého Hoffenheimu.
     
    83
    Domácím jakoby stačila remíza. Mají míč na svých nohou, ale nakopávají pouze dlouhý balon na útočníky. Konrétně Del Horno se s tím nepáral a práskl míč dopředu.
     
    81
    Dobrý bojovný výkon Koného je odměněn potleskem a fotbalista z Pobřeží slonoviny jde ze hřiště. Na jeho místě nastupuje Roger Martí Salvador.
     
    81
    José Marco Higón se dostal na pravé straně k centrovanému míči, jenže jeho centr z brankové čáry letí pouze do zámezí.
     
    80
    Rohový kop pro Levante, ale po pádu Nana a Héldera Postigy na trávník je pískán nedovolený zákrok na forvarda Zaragozy.
     
    77
    Pro Ángela Lafitu Castilla dnes končí zápas, místo něj naskakuje na hrací plochu Juan Carlos Pérez López. Také Levante posílá čerstvé síly na trávník. Místo Xavi Torrese vbíhá na hrací plochu útočník Rafa Jordá.
     
    76
    Fotbalová nuda pokračuje i na začátku poslední čtvrthodinky. Pokud se něco výrazného nestane, skončí utkání bezbrankovou remízou.
     
    74
    Ivan Obradović teď ve spolupráci s brankéřem Robertem docela složitě zpacifikovali centr obránce Nana na střídajícího José Higóna.
     
    73
    Koné se krásně prosmýkl po levé straně kolem dvou obránců, jenže na hranici malého vápna si ukopl míč. Škoda pro domácí a velký oddech pro defenzivu Zaragozy.
     
    71
    Dělovka přímo do zdi asi nebyla tím ideálním řešením, ale u míče se udržel Arouna Koné. Našel úplně volného Rubéna Micaela, který ovšem balon po pár vteřinách ztrácí.
     
    70
    Přímý volný kop po faulu Da Silvy na Xaviho Torrése. Míč si staví zkušený Javier Farinós. Uvidíme, zda něco zajímavého vymyslí střelou z hranice šestnáctky...
     
    68
    Aranda posunul míč pěkně na Lafitu, který poslal balon přímo doprostřed branky Munúy. Tomu míč odskočil z rukou jenže míč zakopl do bezpečí Nano. Poslední útočné akce patří Zaragoze, Levante ve druhé půli prakticky neohrozilo Roberta Jiménéze Gaga.

    Tomáš Martínek

    Branky:


    Levante UD: Munúa - Del Horno, Nano, Cabral, Venta - Iborra, Farinós, Torres (77. Jordá), El Zhar - Suaréz (62. Higón) - Koné (81. Roger Martí). Trenér: Juan Ignácio Martinéz.
    Real Zaragoza: Roberto - Obradović, Paredés, Da Silva, Lanzaro - Apono, Dujmović (65. Aranda) - Lafita (77. Carlos), Micael (85. Zuculini), García - Postiga. Trenér: Manolo Jiménez.

    Rozhodčí: David Fernandéz Borbalan