Osasuna – Valencia 1:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Mallorca 0:1 (kon.) | Malaga – Barcelona 1:4 (kon.)
Levante – Zaragoza 0:0 (kon.) | Real Madrid – Ath. Bilbao 4:1 (kon.)
konec
Real Madrid
4:1 (1:1)
Athletic Bilbao
Neděle 22.01.2012, 21:30 • Santiago Bernabéu, Madrid • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    86
    Real právě vstřelil branku!
    JOSÉ CALLEJÓN dostal ideální míč od Cristiana Ronalda za rozhozenou obranu Athleticu a střelou z úhlu na zadní tyč překonal Iraizoze.
     
    67
    Real právě vstřelil branku!
    CRISTIANO RONALDO se ani napodruhé nemýlil, poslal Iraizoze na druhou stranu branky a střelou k jeho pravé tyči zřejmě definitivně rozhodl o osudu utkání.
     
    47
    Real právě vstřelil branku!
    Míč si na značku pokutového kopu postavil CRISTIANO RONALDO a střelou pod břevno zařídil pohádkový vstup svého týmu do druhé půle.
     
    25
    Real právě vstřelil branku!
    MARCELO si narazil míč s Benzemou na hranici velké vápna, Javi Martínez jej nedokázal zastavit a pro obránce domácího celku nebylo nic jednoduššího, než střelou k tyči překonat vybíhajícího Iraizoze.
     
    13
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Následně ale brankář hostí schoval míč do rukavic a rozvinul rychlý útok Athleticu. Ander posunul míč do středu pole na Iturraspeho, ten mu míč do diagonály vrátil a následný Anderův centr za Casillasova záda doklepl nepokrytý FERNANDO LLORENTE!

    Daniel Polách

    Branky: 25. Marcelo, 47. Cristiano Ronaldo (pen.), 67. Cristiano Ronaldo (pen.), 86. Callejón - 13. Llorente

    Karty:   28. Cristiano Ronaldo (REA), 57. Ramos (REA), 74. Arbeloa (REA) - 26. De Marcos (ATB), 46. Iturraspe (ATB)   66. De Marcos (ATB)


    Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Ramos, Varane, Marcelo - Granero (73. Diarra), Xabi, Özil - Kaká (79. Callejón), Cristiano Ronaldo, Benzema (68. Higuaín)
    Athletic Bilbao: Iraizoz - Iraola, Javi Martínez, San José, Amorebieta (61. Ibai)- Iturraspe, Ander Herrera, De Marcos - Susaeta (68. Iňigo Pérez), Llorente (61. Toquero), Muniain

    Rozhodčí: Mateu Lahoz